Blackrider Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 dati-mi un pm cu adresele voastre si o sa ajunga la voi ... vad ca nu binevoiesti sa-ti completezi profilul.....te paste un warn si stergerea posturilor. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 nene mai am gasit lucruri de dat ..... : ........... mai am gasit si : 3 carburatoare de mz 250 un cauciuc original de la mama lui de nipru si inca o carutza de fiare ce zac pe la mine prin garaj ........... As vrea si io un carburator, daca mai e valabil, iti dau pm daca confirmi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 vad ca nu binevoiesti sa-ti completezi profilul.....te paste un warn si stergerea posturilor. B. hai mah omu, lasa-l ca poate a uitat, alea alea.daca era bulangiu nu posta la donatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 gata mi-am completat si profilul ... duminik ma duc la bucale ... Mr.ORL astept sa ma suni vineri seara ... iti aduc piesele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 gata mi-am completat si profilul ... duminik ma duc la bucale ... Mr.ORL astept sa ma suni vineri seara ... iti aduc piesele si paici stresezi mah lumea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 da ma claule ... vezi dreaq ca ai comenzi de ghidoane ... te intreaba omu de prin nov ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocknroll Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 Klaus,dar lasa si tu un nr de tel ceva sau un id de mess.sa poata lumea sa dea de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 si paici stresezi mah lumea? nu ne streseaza ombre...lasa ca-i baiat bun... gabitzule tata, te astept...te sun maine sar'na Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 cine a zis ca are niste piese de mobra pe akasa .. prin bucuresti .. ca nu mai tin minte numarul .. il rog sa scrie numaru pe aici sau sa ma contacteze la : dark_war18@yahoo.com sau la 0724003861 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 cine a zis ca are niste piese de mobra pe akasa .. prin bucuresti .. ca nu mai tin minte numarul .. il rog sa scrie numaru pe aici sau sa ma contacteze la : dark_war18@yahoo.com sau la 0724003861 cred ca legat de piese de mobra ai avea mai mult succes la comuniste dachiar, daca tot vii cu traista incarcata cu jucarii, nu ai pe acasa si un far de carpati cu kilometraj cu tot? iti asigur transportul si bem si o bere daca ne permite timpul, cand vii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexrulz_20 Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 cine are si cine poate sa ma ajute cu o donatie modesta sau daca aveti prin magazie un rezervor de IJ? de starea lui de sanatate ma ocup cu cea mai mare placere . Si o casca full? nu conteaza mult starea ei de sanatate desi ma rog la Dumnezeu ca starea celui care a purtato sa fie buna fac cinste nu degeaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 1, 2007 Share Postat Februarie 1, 2007 cine are si cine poate sa ma ajute cu o donatie modesta sau daca aveti prin magazie un rezervor de IJ? de starea lui de sanatate ma ocup cu cea mai mare placere . Si o casca full? nu conteaza mult starea ei de sanatate desi ma rog la Dumnezeu ca starea celui care a purtato sa fie buna fac cinste nu degeaba casca iti dau eu, stii tu, daca ai nevoie...vezi ca la simson nu merge prea bine casca full Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 Klaus,dar lasa si tu un nr de tel ceva sau un id de mess.sa poata lumea sa dea de tine. completeaza orasul la profil. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 2, 2007 Share Postat Februarie 2, 2007 donez role masura 43-44, marca noname insa cu roti de silicon care nu fac zgomot , bune pentru incepatori. doritorii sa dea PM, prinu care scrie e primu servit. smecher rau postul asta...utile si astea, ca rulmentii, daca sunt ABEC 5 sunt destul de rezistenti si poate merg folositi la cate ceva le mai ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Februarie 4, 2007 Share Postat Februarie 4, 2007 bagami-as ceva mare si urat in el de tren ... l-am pierdut pe ala de la 06.25 .. vin cu ala de 10.35 .. asa ca orl .. whait for me !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 11, 2007 Share Postat Februarie 11, 2007 gabitzule tata, i-am dat azi carbul lui cicloburu...super de treaba omu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 smecher rau postul asta...utile si astea, ca rulmentii, daca sunt ABEC 5 sunt destul de rezistenti si poate merg folositi la cate ceva le mai ai? nu maestre , acum cade lordrhadoo cu ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 nu maestre , acum cade lordrhadoo cu ele tare...deci sa inteleg ca a fost bun postul aici la donatii bagami-as ceva mare si urat in el de tren ... l-am pierdut pe ala de la 06.25 .. vin cu ala de 10.35 .. asa ca orl .. whait for me !!!! din cate mi-ai spus, pistonu de ti l-am dat nu se potriveste....cauta sapt asta si daca il mai am pe cel vechi ti-l trimit daca nu ai ce face cu ala(sunt curios daca la mine merge) poate il bag eu in capra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plescoi rulz Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 (editat) am doua caucioace de la Intruder, eu mi-am luat noi ala de pe spate era prea mare si freca de cardan, ala de pe fata e bun dar le-am schimbat pe amandoua fata Mezeller 80/90-21 spate Dunlop 190/?-15 nu stiu exact cat e dar cam atat ca nu le am acasa au ramas la un amic in portbagaj la dacie si le plimba de 2 sapt le dau cadou, le donez, pentru unu care n-are mai merge vara asta cu ele ps..asta nu are nici o legatura dar nu ma pot abtine Am o pereche de cizme de la Louis Highway long, le stiti sigur, si mi le-am luat mici. Sunt 42 dar nu le pot incalta. Le-am dat pe net ca le vand si ma suna un bou din Suceva ca vine in Bucuresti si ca le vrea. Eu nu eram azi disponibil dar l-am trimis la o prietena la magazin ca le avea expuse (incerc sa scap de ele). Vine tzaranoiu, le probeaza, trage de ele, le rupe urechile de piele, ma suna ca nu-i vin si pleaca. Cand ma duc pe seara si le vad rupte, m-au luat toti dracii.L-am sunat si-mi zice "frate, erau putrede, nu e vina mea"...sunt cumparate de o luna direct din Germania de la Louis, si eu am o pereche identice de care trag in fiecare zi si nu se mai rup.M-a dezgustat tzaranu dracului la culme si eu sunt genul deschis si prietenos dar daca mai dau de inca unul ca el ma fac al dracului...si nici macar nu a avut bunul simt sa se prezinte la telefon, nici nu stiu cu cine am vb Editat Februarie 12, 2007 de plescoi rulz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GMK Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Tata,.. ma abonez la ala de 190/ 15!!! Cui dau berea,.. shi unde il intalnesc??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 nu maestre , acum cade lordrhadoo cu ele mersi inca odata, nu am cazut niciodata cu ele tare...deci sa inteleg ca a fost bun postul aici la donatii din cate mi-ai spus, pistonu de ti l-am dat nu se potriveste....cauta sapt asta si daca il mai am pe cel vechi ti-l trimit daca nu ai ce face cu ala(sunt curios daca la mine merge) poate il bag eu in capra a fost f bun, mai invata lumea sa faca miscare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Niku Chopper Postat Februarie 13, 2007 Share Postat Februarie 13, 2007 (editat) am doua caucioace de la Intruder, eu mi-am luat noi ala de pe spate era prea mare si freca de cardan, ala de pe fata e bun dar le-am schimbat pe amandoua fata Mezeller 80/90-21 il vreau eu cel pe 21 te rog....dau si berea lasa-mi un raspuns daca il primesc Editat Februarie 13, 2007 de Niku Chopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 roata de 18" si o roata de 21". ambele incaltate. sunt de enduro si au ax de 15 mm. Miar fii de mare folos roata pe 18 cel putin cauciucu si camera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 Ma imi place ce ati facut voi ati facut fericiti pe o gramada de oameni sunteti cei mai tari de pe forum Choperisti!!!Va sunt recunhoscator dau de baut sa ne intalnim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 Am o pereche de cizme de la Louis Highway long, le stiti sigur, si mi le-am luat mici. Sunt 42 dar nu le pot incalta. Le-am dat pe net ca le vand si ma suna un bou din Suceva ca vine in Bucuresti si ca le vrea. Eu nu eram azi disponibil dar l-am trimis la o prietena la magazin ca le avea expuse (incerc sa scap de ele). Vine tzaranoiu, le probeaza, trage de ele, le rupe urechile de piele, ma suna ca nu-i vin si pleaca. Cand ma duc pe seara si le vad rupte, m-au luat toti dracii.L-am sunat si-mi zice "frate, erau putrede, nu e vina mea"...sunt cumparate de o luna direct din Germania de la Louis, si eu am o pereche identice de care trag in fiecare zi si nu se mai rup.M-a dezgustat tzaranu dracului la culme si eu sunt genul deschis si prietenos dar daca mai dau de inca unul ca el ma fac al dracului...si nici macar nu a avut bunul simt sa se prezinte la telefon, nici nu stiu cu cine am vb aaa.... sunt distruse ireparabil sau se pot reanima??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate