plescoi rulz Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 s-a rupt o ureche laterala de sus, nici nu se obs prea tare, nu are legatura decat cu esteticul dar ma oftic ca erau noi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 motoru de carpatzi fara abreiaj) 3 carburatoare de mz 250 un cauciuc original de la mama lui de nipru si inca o carutza de fiare ce zac pe la mine prin garaj vreau eu cauciucul de dnepr please Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 s-a rupt o ureche laterala de sus, nici nu se obs prea tare, nu are legatura decat cu esteticul dar ma oftic ca erau noi.... shi halatu.... halatu cat costa halatu??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DannyEl Postat Februarie 27, 2007 Share Postat Februarie 27, 2007 Mai baieti care ma ajuta si pe mine cu 2 gume pe 18 v-as fi recunoscator Va ROG MULT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rider in the sky Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Donez o maneta de ambreiaj , noua nouta, pt vn 1500/1600 (argintie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manelaru" Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 (editat) Donez o maneta de ambreiaj , noua nouta, pt vn 1500/1600 (argintie) maneta ma intereseaza pe mine (cu toate ca nu inteleg de ce nu o pastrezi pt tine, ca vad ca ai VN ) Ciocate 43-44 Donez ciocate din piele intoarsa negre, purtate dar in stare buna. Made in Mexic , export pt Germania . Eu le-am cumparat 2h acum vreo 7 ani, dar nu m-au incaput (decent) niciodata, asa ca le-am purtat probabil vreo ora-doua. Editat Martie 8, 2007 de manelaru" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 maneta ma intereseaza pe mine (cu toate ca nu inteleg de ce nu o pastrezi pt tine, ca vad ca ai VN ) Ciocate 43-44 Donez ciocate din piele intoarsa negre, purtate dar in stare buna. Made in Mexic , export pt Germania . Eu le-am cumparat 2h acum vreo 7 ani, dar nu m-au incaput (decent) niciodata, asa ca le-am purtat probabil vreo ora-doua. sal,pune o poza cu ciocatele... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nixon_s_accident Postat Martie 8, 2007 Share Postat Martie 8, 2007 maneta ma intereseaza pe mine (cu toate ca nu inteleg de ce nu o pastrezi pt tine, ca vad ca ai VN ) Ciocate 43-44 Donez ciocate din piele intoarsa negre, purtate dar in stare buna. Made in Mexic , export pt Germania . Eu le-am cumparat 2h acum vreo 7 ani, dar nu m-au incaput (decent) niciodata, asa ca le-am purtat probabil vreo ora-doua. buna!!!! port eu marimea 43-44! dak lasi 1 nr de tel te sun! sau dami 1 sms la :0728159148 si te sun ! dak vrei... buna!!!! port eu marimea 43-44! dak lasi 1 nr de tel te sun! sau dami 1 sms la :0728159148 si te sun ! dak vrei... ink 1 lucru!! care gaseste prin garaj...sau poate sa ma indrume spre 1 bucata masca radiator pt kawa vn 750 din '93 (fosta lu lupalb) cine a avut onoarea sa 1 cunoasca...ms anticipat !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rider in the sky Postat Martie 12, 2007 Share Postat Martie 12, 2007 maneta ma intereseaza pe mine (cu toate ca nu inteleg de ce nu o pastrezi pt tine, ca vad ca ai VN ) Pai ti-o trimit, daca se potriveste la tine....la vn-ul meu nu se potriveste, este pt vulcan 1500/1600 si astea au ambreiaj hidraulic..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Aprilie 11, 2007 Share Postat Aprilie 11, 2007 Caut robinet de Nipru, Ural, IJ, in stare buna, adica functionabila. Nu are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Aprilie 12, 2007 Share Postat Aprilie 12, 2007 Pentru un Intruder de 400 stie cineva unde as putea gasi un suport de coburi. De fapt, trebuie numai 2 bare, dar indoite corespunzator Am gentile (sunt destul de mari) si nu am pe ce sa le pun!... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
satana pe mobra Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 caut ori ce mar putea ajuta sa imi fac un chopper home made miam facut rost de un motor de 49 cmc si acum vreau sa ma apuc de construit deci daca ma poate ajuta cineva tot respectul si jos palaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 caut ori ce mar putea ajuta sa imi fac un chopper home made miam facut rost de un motor de 49 cmc si acum vreau sa ma apuc de construit deci daca ma poate ajuta cineva tot respectul si jos palaria completeaza-ti locatia la profil! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 am o pereche de cisme de motor,clasice,purtate dar stare buna,marime 37-38. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 pot sa indraznesc sa ma abonez la ele? multumesc. adresa: sos mangaliei, nr 93, bl s, ap 9, et 3. constanta. nume: joita c-tin. 0726.696.034 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Cineva glumeste, chopper cu motor de 49 ccm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 pot sa indraznesc sa ma abonez la ele? multumesc. adresa: sos mangaliei, nr 93, bl s, ap 9, et 3. constanta. nume: joita c-tin. 0726.696.034 sorry,a fost cineva de 1mai la mine si le-a luat. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Mai 8, 2007 Share Postat Mai 8, 2007 (editat) am o pereche de cisme de motor,clasice,purtate dar stare buna,marime 37-38. B. * 37-38 e numarul meu Am niste ciocate, dar sunt din piele mai ...fina, nu prea merg la motor, daca nu le-ai dat inca, mi s-ar potrivi Mi-am luat asa, la prima mana, ghete de moto, ProBiker, insa nu prea arata de chopper. O sa merg cu ele pana una alta... * Aaahhh! acum am avazut ultimul tau post, Blackrider... Forget about it! Editat Mai 8, 2007 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviudurbac Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 (editat) am si eu cateva lucruri prin casa care le donez: o casca integrala(flip-up) negru mat marimea xxl cu 2 geamuri(unul fumuriu si unul alb), niste manusi,o protectie de vant pentru gat,o masca de fata,un brau care se prinde cu arici. dupa ce le dau pe astea mai caut! o singura conditie am: le dau celor care au marimea respectiva! nu vreau sa le dau ca sa le vanda altii! nu ca as pierde eu ceva dar vreau sa am certitudinea ca am bucurat un om! Editat Iunie 8, 2007 de liviudurbac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 (editat) am si eu cateva lucruri prin casa care le donez: o casca integrala(flip-up) negru mat marimea xxl cu 2 geamuri(unul fumuriu si unul alb), niste manusi,o protectie de vant pentru gat,o masca de fata,un brau care se prinde cu arici. dupa ce le dau pe astea mai caut! o singura conditie am: le dau celor care au marimea respectiva! nu vreau sa le dau ca sa le vanda altii! nu ca as pierde eu ceva dar vreau sa am certitudinea ca am bucurat un om! Daca se poate am nevoie de o casca integrala marimea M chiar si L si manusi (vad ca e XXL dar poate ca e mai mica si se pupa).Am bagat toti banii in motor si am echipament prea putin. Pls. Merci Editat Iunie 8, 2007 de djeeckx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Qaz Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 am si eu cateva lucruri prin casa care le donez: o casca integrala(flip-up) negru mat marimea xxl cu 2 geamuri(unul fumuriu si unul alb), niste manusi,o protectie de vant pentru gat,o masca de fata,un brau care se prinde cu arici. dupa ce le dau pe astea mai caut! o singura conditie am: le dau celor care au marimea respectiva! nu vreau sa le dau ca sa le vanda altii! nu ca as pierde eu ceva dar vreau sa am certitudinea ca am bucurat un om! Eu port XXL (de fapt ai vazut). Si cam aceeasi problema am...inca nu am banii pentru echipament full. Vorbim luni probabil cand ajungi la treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 donez o carte-album cu istoria HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviudurbac Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 Daca se poate am nevoie de o casca integrala marimea M chiar si L si manusi (vad ca e XXL dar poate ca e mai mica si se pupa).Am bagat toti banii in motor si am echipament prea putin. Pls. Merci categoric casca nu se potriveste la L! eu acum am o casca XL si vechea casca imi este mare(se invarte pe cap)!manusile sunt tot marime mare. vezi ce marime ai si spune-mi. daca iti sunt bune ok! Eu port XXL (de fapt ai vazut). Si cam aceeasi problema am...inca nu am banii pentru echipament full. Vorbim luni probabil cand ajungi la treaba daca iti e buna ok! sa o porti sanatos! o aduc luni la munca sa o probezi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 donez o carte-album cu istoria HD salut!..indraznesc sa ma inscriu eu?!!!!??marian toader str n titulescu nr 1 oras bals jud olt...0744565274...raspund la beep... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Byker_boy Postat Iunie 10, 2007 Share Postat Iunie 10, 2007 salutare ,vreau si io o saracie de rezervor de ij sau ceva de genu "lacrima" in orice stare, dak are cineva sa imi dea mok sau super ieftin plz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate