papas Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 -OASE UMANE MICI = DE LA PIGMEI -CAINI = NU CRED CA E VREO PROBLEMA, INCEARCA LA PRIMARIE -OI =INCEARCA LA OILE LUI BECALI (PNG) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morpheus Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 (editat) salutare lume am si eu o rugaminte am mare nevoie de OASE (cranii,cloana vertebrala ,orice), reale sau imitatzie(plastic), de oameni, de animale (dar nu f mari, ex . caini, oi , etc). oricine are ceva de genul il rog sa ma contacteze pe un pm pls . ms mult hai care-ti tai un picior? sa iasa vrajaaa!!! Editat Februarie 14, 2008 de morpheus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicioc Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 (editat) uite aici, poate te ajuta cu ceva: http://www.cancan.ro/2008-01-09/Vand-oase-...e-internet.html super bun ms mult chiar ma ajuta f mult . msms sper sa fie reala faza chiar sa vanda da oricum e super ms inca o data --- Mesaj completat în 14 Feb 2008 17:15 ------------- super bun ms mult chiar ma ajuta f mult . msms sper sa fie reala faza chiar sa vanda da oricum e super ms inca o data din pacate nu mai valabil anuntzul cu oasele oricum ms mult man Editat Februarie 14, 2008 de cicioc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yellow Postat Aprilie 1, 2008 Share Postat Aprilie 1, 2008 Caut o aripa fata care sa mearga pe o roata 110r15 +- adaptari. Orice stare e ok. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzu_mobristu Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 (editat) care aveti pe aksa pise de mobra/hoinar ? imi trebuiesc ptr kart ca a inceput campionatu ! Editat Aprilie 2, 2008 de gabitzu_mobristu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 am schimbat cu unul nou,iar cel vechi care e in stare bunicica,adica e fara defecte si mai duce macar un sezon,il donez celui care are nevoie si e inghesuit un pic cu baneii...daca trebuie trimis cu posta suporti transportul...0744565274...marian... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 am schimbat cu unul nou,iar cel vechi care e in stare bunicica,adica e fara defecte si mai duce macar un sezon,il donez celui care are nevoie si e inghesuit un pic cu baneii...daca trebuie trimis cu posta suporti transportul...0744565274...marian... sper sa fi fost primul! ai PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 am schimbat cu unul nou,iar cel vechi care e in stare bunicica,adica e fara defecte si mai duce macar un sezon,il donez celui care are nevoie si e inghesuit un pic cu baneii...daca trebuie trimis cu posta suporti transportul...0744565274...marian... cauciucul pleaca azi la oradea...rog admin sa stearga postul..oricum l-am pus in alt loc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Aprilie 7, 2008 Share Postat Aprilie 7, 2008 multumescu-ti mult si tare de tot!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoreus Postat Aprilie 8, 2008 Share Postat Aprilie 8, 2008 Pentru un Intruder de 400 stie cineva unde as putea gasi un suport de coburi. De fapt, trebuie numai 2 bare, dar indoite corespunzator Am gentile (sunt destul de mari) si nu am pe ce sa le pun!... le-ai gasit? am eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chinezu Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 Hai noroc! Am primit de la un prieten un set de mansoane negre genul mai buretos cu capacele de la ele " cromate". Ptr mobra mea nu se potrivesc asa ca le donez cu placere. Sunt in tipla si sunt de la louis. nu am cum sa pun poze cu ele ptr ca ele care este sunt acasa iar eu la serviciu. Cine le vrea sa-mi scrie sa ne intalnim si sa-l improprietaresc cu ele. Numa de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 (editat) Nu e cine stie ce geaca,dar pt unul care nu are !!!are o ruptura la sub-brat care se poate coase foarte usor.masura gecii e un S spre M.in rest e OK !!! Astept PM dupa Paste,si tre sa vina sa si ia geaca ca nu o trimit prin curier,nu am timp,sau sa fie de pe undeva intre Buc si Iasi prin Bacau(am drum pe E 85 saptamanal) sau din Onesti,Brasov,Ploiesti!! A fost a mea cand eram mai slab !! Editat Aprilie 24, 2008 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kustom Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 vreau eu mansoanele numai k sunt din cj..............poti sa le trimiti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chinezu Postat Aprilie 24, 2008 Share Postat Aprilie 24, 2008 vreau eu mansoanele numai k sunt din cj..............poti sa le trimiti? Da , ti le trimit numa sa-mi spui unde, da-mi un mesaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Aprilie 25, 2008 Share Postat Aprilie 25, 2008 Nu e cine stie ce geaca,dar pt unul care nu are !!!are o ruptura la sub-brat care se poate coase foarte usor.masura gecii e un S spre M.in rest e OK !!! Astept PM dupa Paste,si tre sa vina sa si ia geaca ca nu o trimit prin curier,nu am timp,sau sa fie de pe undeva intre Buc si Iasi prin Bacau(am drum pe E 85 saptamanal) sau din Onesti,Brasov,Ploiesti!! A fost a mea cand eram mai slab !! GEACA NU E DE MOTO ,NU ARE PROTECTII !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 (editat) donez braincap, stare buna, tinut numa in garaj, am fost cu el doar pana la sifoane... numa' in bucuresti, n'am timp de posta 0722691374 sau merfsm la yahoo Editat Mai 14, 2008 de wrongname Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yknot Postat Mai 14, 2008 Share Postat Mai 14, 2008 Daca nu l-ai dat, il vreau eu. Multzam. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 Daca nu l-ai dat, il vreau eu.Multzam. s'a facut, la tine vine gata, de ieri seara casca a luat drumul Brailei, daca a prins microbuzul... sa o folosesti cu placere yknot asfalt drept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yknot Postat Mai 20, 2008 Share Postat Mai 20, 2008 multzam fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 (editat) donez un rezervor cromat,de MZ ES ,inca in stare bunicica dar e fara accesorii.....si o aripa fata de jawa california. am uitat sa scriu,piesele sunt la sibiu,....sau trimit cu posta,dar suportati costurile. Editat Mai 21, 2008 de TheFatBob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ORISZA KES Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 donez un rezervor cromat,de MZ ES ,inca in stare bunicica dar e fara accesorii.....si o aripa fata de jawa california. am uitat sa scriu,piesele sunt la sibiu,....sau trimit cu posta,dar suportati costurile. LE VREAU EU PT UN PRIETEN FAN MZ ! ITI DAU PM CU ADRESA LUI! MERCI ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Mai 22, 2008 Share Postat Mai 22, 2008 aripa merge la Galati....rezervorul la Targoviste. inarmati-va cu rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cichician Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 Donez claxon + masca claxon Highway Hawk. Ploblema e ca mebranele de la claxon sunt oxidate si din cauza asta nu (prea) merge. Mai donez si o pereche de protectii soft pentru umeri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 (editat) Geaca mea si-a gasit propietar Editat Mai 25, 2008 de A-L-E-X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
speedbiker Postat Mai 25, 2008 Share Postat Mai 25, 2008 vreau eu claxonul pentru un prieten Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate