stoeanp Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 m`ar interesa ala din inox.....e vreo posibilitate sa pui o poza cu el? mersi frumos. mai am unul de pe motor. daca vrei ti-l dau pe ala. dar are riduri de la indoituri. daca il vrei da-mi un semn pe tel sau mail. asta e motorul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Februarie 14, 2006 Share Postat Februarie 14, 2006 Stoeanp a sosit rezervorul .Vrei sa ramana culoarea asta ? .E foarte shifonat si tre sal aranjez .Probleme si cu capacul acela ,nu calca bine iar inchizatoarea nu se potriveste .Tre sa sudez gaura existenta si sa dau alta altfel nu se inchide .Mai sunt vreo trei gauri mai mici in capacul respectiv ,acolo vine prins ceva sau tre astupate ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_1977 Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 am doi pantaloni de piele acasa... mie imi sunt prea mari... (eu am 1,82m si 65kg si imi sunt doar largi, la lungime parca ar fi ok da nu mai stiu exact) sunt luati din targ, aia negri sunt apoape noi, aia gri... mai folositi... daca ii vrea careva... 0742-849.256 m-ar interesa pe mine pantalonii aia negri... daca esti dispus sa mi=i dai mie, raman dator cu fetelor, nu umblati descult care vrea, pereche de cizme Sendra de dama, marime 38. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haus Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 fetelor, nu umblati descult care vrea, pereche de cizme Sendra de dama, marime 38. Daca se poate le iau eu pt o fata. Id mes.florinmanca. mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 pt cine vrea,am o vesta de piele intoarsa,maro deschis,cu snururi pe lateral.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fricz-ko Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 Daca cizmele mai sunt valabile luam eu pt prietena mea. Acum numai geaca are. Datoram cu beri la intruniri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_1977 Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 cizmele vor pleca la black rider, pentru ca a fost primul care le-a solicitat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 Frumoase gesturi! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 mersi,biker1977......vesta mea pleaca la el.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 SUPER TOPIC...BAFTA IN CONTINUARE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_1977 Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 mersi,biker1977......vesta mea pleaca la el.... B. am primit coletul tau, cred ca si tu l-ai primit pe=al meu. Foarte mijto vesta, dar, din pacate, imi este prea mica... ce sa fac daq am "marsupiu" in fatza Asa ca, vesta se doneaza mai departe, rog doritorii sa lase mesaj am doi pantaloni de piele acasa... mie imi sunt prea mari... (eu am 1,82m si 65kg si imi sunt doar largi, la lungime parca ar fi ok da nu mai stiu exact) sunt luati din targ, aia negri sunt apoape noi, aia gri... mai folositi... daca ii vrea careva... 0742-849.256 am primit azi coletul tau, merci foarte mult, pantalonii imi vin ca turnati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 am primit coletul tau, cred ca si tu l-ai primit pe=al meu. Foarte mijto vesta, dar, din pacate, imi este prea mica... ce sa fac daq am "marsupiu" in fatza Asa ca, vesta se doneaza mai departe, rog doritorii sa lase mesaj...pai regleaz-o din sireturi...nu merge?asta e,sa fi sanatos.... cizmele nu au ajuns.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Februarie 21, 2006 Share Postat Februarie 21, 2006 baieti mai am 3 ghidoane de dat. 2 galvanizate(zincate) 1 de inox(cu riduri). astept doritori care chiar au nevoie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 salut dragii mosului,am si eu o pereche de pantaloni de piele intoarsa,megri in stare bunuta,adica nu au genunchi,nu sunt rupti,marimea 48,cad foarte bine pe cineva de 70-75 kg,1,70-1,75m,80-85 cm in talie...daca-ti trebuie,da-mi un sms cu adresa si numele,0744565274,marian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 cum a scris si biker_1977, pantalonii negri sunt deja la el mai raman cei gri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biker_1977 Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 vesta va ajunge la Requiem, pentru ca a fost primul care a solicitat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 misto topic niste semnalizari nichelate ptr un chopper comunist ?pe bani,pe bere pe orice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordSith Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 (editat) @stoeanp sincer chiar m`ar interesa....aici ai idu` de messenger "goguneon' evident fara "" sunt doar seara pe messenger datorita muncii din timpul zilei....adauga`ma la lista shi dupa aia vorbim mai departe.... mersi frumos shi multa bafta in continuare Editat Februarie 23, 2006 de LordSith Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 baieti mai am 3 ghidoane de dat. 2 galvanizate(zincate) 1 de inox(cu riduri). astept doritori care chiar au nevoie. Salut.....si pe mine m-ar interesa unul din ghidoane,cel din inox cu riduri sau ala din pozele puse de tine sau ceva in genul ala.....caut dar nu prea gasesc asa de inalte......platesc......nu e asta o problema......dak mai valabil ceva astept raspuns aici pe forum......multa bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Februarie 23, 2006 Share Postat Februarie 23, 2006 mi-a mai ramas doar cel de inox din poza cu motorul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stoeanp Postat Februarie 24, 2006 Share Postat Februarie 24, 2006 gata, am gatat ghidoanele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Februarie 28, 2006 Share Postat Februarie 28, 2006 Eu am pimi o vesta superb, vine pe mine, ca si cum ar fi fost facuta pentru mine!!! Multumesc Biker 1977 si Blackrider! Visez de mult la o vesta, iar acuma visul s-a implinit! berile urmeaza la prima intrunire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 lasa man,sa fi tu sanatos.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Martie 1, 2006 Share Postat Martie 1, 2006 baieti. io caut niste jante de 16 ce sa mearga pe un Nipru, si gume inalte tip bobber, stiu cas scumpe da de stie careva anuntatima. opropo! asa vreau sa iasa incit sa nu ma ating de nimic la cadru, la brat oscilant nu vreau sa modific nimic, ca legeai aspra mai nou. multam de atentie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 2, 2006 Share Postat Martie 2, 2006 jante pe 16" gasesti la harley si la kawa vulcan.... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate