Jean_Taxi Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 parca de 27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Am incercat sa vb la telefon cu dvs dar nu-mi face legatura as dori sa trec maine sa le vad ca acum am baut ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calutz Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 vreau eu coburile daca mai sunt.va las adresa mea pe privat daca e mai valabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
winetou Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 Ă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 winetou a fost cel care ma contactat primul..am inteles ca vine maine sa le ia..de nu vine maine..le are vlad58..cam atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 winetou a fost cel care ma contactat primul..am inteles ca vine maine sa le ia..de nu vine maine..le are vlad58..cam atat. Merci, astept cu interes.Creadeam ca le-ai dat deja ca e miercuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
winetou Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Frate . Te-am sunat si luni si marti si miercuri . Nu stiu cum sa dau de tine . Poate imi dai un bip cand ai timp pe 0722330687 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Frate . Te-am sunat si luni si marti si miercuri . Nu stiu cum sa dau de tine . Poate imi dai un bip cand ai timp pe 0722330687 tel meu a fost deschis tot timpul..in pm ul tau ai zis ca ma suni la sase si la sapte esti la mine..azi miercuri..tel a fost deschis si langa mine tot timpul..nu am fost sunat de nimeni. ..si am un tel ff bun..)..sigur nu faci caterinca?!..nici nu stiu daca sa ma infurii sau sa rad! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 tel meu a fost deschis tot timpul..in pm ul tau ai zis ca ma suni la sase si la sapte esti la mine..azi miercuri..tel a fost deschis si langa mine tot timpul..nu am fost sunat de nimeni. ..si am un tel ff bun.. )..sigur nu faci caterinca?!..nici nu stiu daca sa ma infurii sau sa rad! Si, mai am vreo sansa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 k..am vb.. omu e serios...tel meu cred ca are niste "fitze"!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Pai si eu te-am sunat luni in draci si nu mi-a facut legatura un bip si afara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 18, 2014 Share Postat Noiembrie 18, 2014 Ahoi! Donez o baterie de Yamaha Virago 535 in stare de functionare si fara probleme: Atata rugaminte am sa o trimit prin curier si cel care o primeste sa plateasca transportul. Astept doritori! » Post actualizat in 19 Nov 2014 18:33Ahoi! Adjudecata de domnul @C.N.L. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 (editat) Ahoi! 1. Donez o pereche de chizme (ciocate) marimea 40. Le-am folosit cu mare placere, acuma mi-am schimbat vestimentatia si nu o sa le mai folosesc. 2. Donez un ghidon dragbar din inox are aproximativ 75cm lungime, grosime aproximativa de 25,3mm, are gauri pentru cablurile electrice, nu are riduri de prindere. Atat am rugamintea ca sa platiti transportul (de preferat prin Curier) Astept doritori pe PM. Editat Mai 8, 2015 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mythos Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Casca flip-up HJC, se poate vedea/ridica din Otopeni sau nordul Bucurestiului. Nu e tavalita, dar sunt urme evidente de uzura; cred ca in poze arata mai bine ca in realitate. » Post actualizat in 17 May 2015 18:05Si niste manusi, la fel de uzate. Ambele marimea M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucsaadi Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 o casca ca asta caut eu, la marimea M...doar ca sunt din bv si banui ca e prea mare deranjul cu curier si etc.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Mai 17, 2015 Share Postat Mai 17, 2015 Casca flip-up HJC, se poate vedea/ridica din Otopeni sau nordul Bucurestiului. Nu e tavalita, dar sunt urme evidente de uzura; cred ca in poze arata mai bine ca in realitate. » Post actualizat in 17 May 2015 18:05 Si niste manusi, la fel de uzate. Ambele marimea M. Va salut, in caz ca nu ati dat-o, am un prieten ce lucreza in Snagov ,s-ar putea repezi el intr-o seara pana in Otopeni. Cu respect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calminante Postat Iunie 9, 2015 Share Postat Iunie 9, 2015 donez una bucata geaca masura 54. Nu este rupta, are protectii soft. Am primit-o si eu si o dau mai departe din neam in neam.. Bucuresti, militari, apusului dupa ora 19. » Post actualizat in 15 Jun 2015 11:15a plecat la Buzau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 2, 2015 Share Postat Octombrie 2, 2015 Donez! Cizmele postate anterior Anvelopa spate HD Sporster XL883C a fost folosita la un burnout, pozele spun uzura ei! 150/80/16 Transportul va fii platit de catre cel care le doreste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chrystyanyty Postat Decembrie 6, 2015 Share Postat Decembrie 6, 2015 am de dat o geaca din piele nu e in starea ce mai buna... mansetele de la maneci sunt tocite, la fel si captuseala masura 44 pentru cineva la 1.80 si 80kg toate bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctoru Postat Ianuarie 2, 2016 Share Postat Ianuarie 2, 2016 am de dat o geaca din piele nu e in starea ce mai buna... mansetele de la maneci sunt tocite, la fel si captuseala masura 44 pentru cineva la 1.80 si 80kg toate bune Salut. M-ar interesa pe mine. » Post actualizat in 03 Jan 2016 08:15 Nr meu e 0749280791. Unde stau nu am internet deocamdata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vm210984 Postat Aprilie 8, 2016 Share Postat Aprilie 8, 2016 (editat) Salutari, daca are cineva nevoie de bucati din calculator , un Amd de 2500 parca, 512Ram, are ceva la placa de baza si hard in rest totul functional DVD RW, Tuner, Video, Sursa, Carcasa, Floppy , doar in Bucuresti, Dristor, costa transportul mai mult , il mai tin o saptamana dupa il dau afara, nu mai am loc in apartament. » Post actualizat in 08 Apr 2016 13:19Placa Video si Ramii s-au dat. Editat Aprilie 8, 2016 de vm210984 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biru Adrian Catalin Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 (editat) Donez una bucata braincap, marimea L. Transportul este platit de cine o doreste. Editat Mai 7, 2016 de Biru Adrian Catalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hajny Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 Donez una bucata braincap, marimea L. Transportul este platit de cine o doreste. Buna,ma intereseaza casca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biru Adrian Catalin Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 Buna,ma intereseaza casca Scuze, am uitat sa dau un edit. S-a dat deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hajny Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 ok,ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate