mihai_prd Postat Iulie 5, 2006 Autor Share Postat Iulie 5, 2006 Daca ai pe cineva care o ia din Bucuresti, e a ta. In rest, nu am timp sa ma misc de la serviciu, iar seara e inchis la posta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 Daca ai pe cineva care o ia din Bucuresti, e a ta. In rest, nu am timp sa ma misc de la serviciu, iar seara e inchis la posta. din pacate, nu am pe nimeni...asta e, se cheama ca am avut ghinion... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jumbo Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 multumiri lupalb pentru roata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 7, 2006 Autor Share Postat Iulie 7, 2006 Cu placere. Roata a fost oferita de Blackrider, eu am fost un intermediar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator vali22 Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 Facetin un gest foarte frumos si ar trebui sa fiti mandrii de voi ... repect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mas oyama Postat Iulie 7, 2006 Share Postat Iulie 7, 2006 (editat) da baieti!! respecte si din partea mea!!!!! Editat Iulie 7, 2006 de mas oyama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 (editat) @cstelia azi dimineata am primit cizmele. multumesc si raman dator cu asfalt uscat Editat Iulie 10, 2006 de Vishco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iulie 10, 2006 Share Postat Iulie 10, 2006 @cstelia azi dimineata am primit cizmele. multumesc si raman dator cu asfalt uscat Sa te folosesti de ele cu placere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Iulie 27, 2006 Share Postat Iulie 27, 2006 nici un rezervor de M? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOCKY Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Donez : Cutie viteze dnepr demontata Pompa frana fara pistonas+etrier si racord -Ij planeta 5 Piese scuter Manet -110 cmc Geaca motor marime xl Si sa imi mai aduc aminte ...! Va urma ! P.S sunt din Pitesti. Tel 0788277308 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 2, 2006 Autor Share Postat August 2, 2006 Donez : Cutie viteze dnepr demontata Pompa frana fara pistonas+etrier si racord -Ij planeta 5 Piese scuter Manet -110 cmc Geaca motor marime xl Si sa imi mai aduc aminte ...! Va urma ! P.S sunt din Pitesti. Tel 0788277308 Bravo mah. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Vreau eu cutia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOCKY Postat August 3, 2006 Share Postat August 3, 2006 nici un rezervor de M? Da am rezervor de MT-10....cel standard. Klaus doar esti din Pitesti ne intalnim La Tanta si vb ...dar vezi cum faci sa ii dai si lui Marian pinionul de a treia pt ca mi-a spus intr-un P.M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat August 9, 2006 Share Postat August 9, 2006 stiu ca cer cam mult....dar incerc si eu..un alternator de dnepr are cineva care vrea sa faca un bine? Dau o bere , doua , trei sau pana ce cade la intrunire acu in iasi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat August 10, 2006 Share Postat August 10, 2006 Da am rezervor de MT-10....cel standard. Klaus doar esti din Pitesti ne intalnim La Tanta si vb ...dar vezi cum faci sa ii dai si lui Marian pinionul de a treia pt ca mi-a spus intr-un P.M Mersi Socky, o sa vb eu cu Claudiu in curand ca tre sa ii dau o platina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 Caut niste coburi mai folositi, ma cam enerveaza ideea sa-mi cumpar noi - sunt si scumpi si arata fain numai dupa ce se invechesc... Aveti careva, nu neaparat gratis, of course? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat August 17, 2006 Share Postat August 17, 2006 SOCKY,ai poza cu geaca XL?te rog. merci. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_q Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 salut azi am rascherat umpik asfaltu cu pielea ca am cazut cu motoru. n-am nimik insa pisoiashu meu e nitzel defect la ghidon. Mi-ar trebui un ghidon vechi gen bara dreapta ca sa il inlocuiesc pe ala indoitu. Are careva unu shi d-asta shi ii prisoseste. recompensez in alcool Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat August 26, 2006 Share Postat August 26, 2006 salut all super tare topicul respect fata de voi ar trebui facut un topic si pt vitezane cu donatii apropo daca aveti cumva vreo mobra prin boxa sau garaj ma ofer voluntar sa va scap de ea mi-e mi s-a furat si bani de moto nu am inca am ramas cu actele (noi din pacate, am facut acte noi la mobra si reusisem sa o si vopsesc metalizat in doua nuante albastru si argintiu) care ma face sa zambesc din nou raman profund recunoscator si dau o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat August 27, 2006 Autor Share Postat August 27, 2006 salut azi am rascherat umpik asfaltu cu pielea ca am cazut cu motoru. n-am nimik insa pisoiashu meu e nitzel defect la ghidon. Mi-ar trebui un ghidon vechi gen bara dreapta ca sa il inlocuiesc pe ala indoitu. Are careva unu shi d-asta shi ii prisoseste. recompensez in alcool sal...ti-am dat p.m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Septembrie 2, 2006 Share Postat Septembrie 2, 2006 Am o casca VEMAR de culoare argintie, cu parbrizu fisurat in lateral(baietelul meu a tras de el) marime M, foarte putin folosita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Septembrie 3, 2006 Share Postat Septembrie 3, 2006 Yep, faci un frate fericit pana la iarna. Sunt din Bucuresti, cum facem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
13 Todesengel Postat Septembrie 4, 2006 Share Postat Septembrie 4, 2006 Tot un fel de donatie,cred.Toata lumea stie despre accidentul (sau cum s-o chema )recent de la Snagov a lui Banderas si de problemele ulterioare cauzate de acesta.Ca un ajutor(si in simbol,am inteles ca multa lume de aici de pe forum are vreo haina de piele cumparata pe bani putini de la el),ofer geaca din imagine,cine o vrea este rugat sa ma contacteze (0721658700),si in schimbul ei sa ofere o compensatie materiala(nu are importanta cit,cit crede de cuviinta) pt.Banderas. Va multumesc si va astept! Geaca este marimea 46,pt.o persoana de aprox.1.70,este italiana,calitate si stare f.buna,inclusiv capsele,fermoarul si captuseala. Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CanibaluTm Postat Septembrie 6, 2006 Share Postat Septembrie 6, 2006 Ce pot sa zik , sunt un cititor.. al forumului! pana acuma intram si citeam topicuri acuma mi;am facut cont ca am si eu de donat diferite obiecte.. ce nu mai imi folosesc, am la sat la casa 1 motor complet Carpati.. il dau la cineva care are nevoie de el motoru functioneaza dar cum o stat in ploaie o ruginit, are acte si tot numere vechi il dau gratis sa vina sa il ia... si mai am ceva piese de choper.. trebe sa ma uit si anunt .. numa bine .. chiar m;am bucurat astazi cand am citit topicu asta !!1 e f f bun!! tot aja! bafta Kawa_Dan daca am putea sa ne vdm in legatura cu casca mi;ar trebuio pt fratele meu! eventual daca ai putea sa o trimiti prin posta.. iti raman dator , bafta mult si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Septembrie 7, 2006 Share Postat Septembrie 7, 2006 Gata, s-a dat casca, fericitul sper eu, a fost Alexxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate