halfgoddess Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 Traseul a fost Bucuresti - Pitesti - Curtea de Arges - Cetatea Poenari - Barajul Vidraru - Cabana Capra. De la cabana in sus drumul era inchis, ca altfel am fi coborat in SB. Intre Vidraru si Capra drumul e CATASTROFA! Aviz amatorilor. Altfel, 500 km intr-o zi, mers lejer si legal. Sper sa ma mai ia baietii cu ei pe unde s-or mai duce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 soro ce e geanta aia unde.s pantofii cu toc si margelele hi hi hi bravo de plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Februarie 9, 2009 Autor Share Postat Februarie 9, 2009 Part two: poze de la Misha . soro ce e geanta aiaunde.s pantofii cu toc si margelele hi hi hi bravo de plimbare Carcotasule care esti! E tankbag-ul lui Binox. Casca ochii inainte sa dai cu parul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Februarie 9, 2009 Share Postat Februarie 9, 2009 soro ce e geanta aia ) Ala e tankbagu lu Misha , "geanta" ei nu apare in poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Februarie 9, 2009 Autor Share Postat Februarie 9, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Superb tunelul asta noaptea: Raspunsul este da. M-as duce pana acolo pentru variatiuni foto pe tema lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 nice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Februarie 10, 2009 Autor Share Postat Februarie 10, 2009 Superb tunelul asta noaptea: Raspunsul este da. M-as duce pana acolo pentru variatiuni foto pe tema lui. Sa pui sus pozele, nu le tii pt tine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tau Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 (editat) soro ce e geanta aiaunde.s pantofii cu toc si margelele hi hi hi bravo de plimbare ...gentleman ai fost, (si tot) asa ai ramas ...! Editat Februarie 10, 2009 de tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Traseul a fost Bucuresti - Pitesti - Curtea de Arges - Cetatea Poenari - Barajul Vidraru - Cabana Capra. De la cabana in sus drumul era inchis, ca altfel am fi coborat in SB. Intre Vidraru si Capra drumul e CATASTROFA! Aviz amatorilor. Altfel, 500 km intr-o zi, mers lejer si legal. Sper sa ma mai ia baietii cu ei pe unde s-or mai duce v-am vazut motoarele parcate la cetate....chiar ma intrebam cand o sa apara poze cat erati voi sus am coborat noi( 14 motoare) de la baraj Traseul a fost Bucuresti - Pitesti - Curtea de Arges - Cetatea Poenari - Barajul Vidraru - Cabana Capra. De la cabana in sus drumul era inchis, ca altfel am fi coborat in SB. Intre Vidraru si Capra drumul e CATASTROFA! Aviz amatorilor. Altfel, 500 km intr-o zi, mers lejer si legal. Sper sa ma mai ia baietii cu ei pe unde s-or mai duce he.... am vazut si poza cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 Ce oti fi cautat voi la Capra cu Virago ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Februarie 10, 2009 Autor Share Postat Februarie 10, 2009 cat erati voi sus am coborat noi( 14 motoare) de la baraj V-am salutat de sus de pe cetate. 14 ati fost? Eu am numarat doar 12 Felicitari pt tura! Poze? Ce oti fi cautat voi la Capra cu Virago ? Trage Viroaga mea, nu se incurca. Stie sa se dea si pe curbe. Dar mi s-a rupt inima la gropile alea ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nk155 Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 hihi uite unde era zapada faina plimbarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 V-am salutat de sus de pe cetate. 14 ati fost? Eu am numarat doar 12 Felicitari pt tura! Poze? poze /index.php?...p;#entry1692282 ai dreptate de coborat am fost 12 intrucat 2 au plecat ceva mai inainte... respectiv un varadero si un hd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misha' Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 @ianachim Ce avea halfgoddess in mana era tankbag-ul meu (adevaru ca seamana un pic cu o poseta asa.. mai industriala ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Februarie 10, 2009 Autor Share Postat Februarie 10, 2009 @ianachim Ce avea halfgoddess in mana era tankbag-ul meu (adevaru ca seamana un pic cu o poseta asa.. mai industriala ) merci misha' nu stie el ianachim ce (de margele) aveam eu de fapt in rucsac, dar mai bine sa nu mai spunem la nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Februarie 10, 2009 Autor Share Postat Februarie 10, 2009 btw, margica mea inelara de 17 o fi ramas la tine? ca nu o gasesc in poseta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian.cherches Postat Februarie 11, 2009 Share Postat Februarie 11, 2009 Salutare domnilor, Am facut si eu aceeasi tura dar duminica , cand ori ce om normal ar fi stat in casa si ar fi inumarat banii .. sau.. , mai multe detalii aici : /index.php?...p;#entry1698624 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Februarie 11, 2009 Autor Share Postat Februarie 11, 2009 Salutare domnilor, Am facut si eu aceeasi tura dar duminica , cand ori ce om normal ar fi stat in casa si ar fi inumarat banii .. sau.. , si la mai multe. Bine ca am scapat cu mobrele intregi din transeele alea. Da' parca tot m-as mai duce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinmoto Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Felicitari !! Faina tura si peisajul cu muntii inzapeziti as beton !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian.cherches Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Felicitari !! Faina tura si peisajul cu muntii inzapeziti as beton !!! Merci, merci, , am facut si un montaj si l am pus pe youtube cu toate pozele : n am pus bifa la mail notification:d Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate