pepsi Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Am un etz 250. toata lumea stie ca cadru la aceste motoare e cam slabut. Fostu proprietar o picat cu ea ===> cadrul nu mai e perfect drept se vede clar ca rotile nu is perfect aliniate. Intrebarea mea: se poate cumva indrepta cadrul? Fara sa o schimb. Afecteaza mult performantele (consum, vit max.) ? Rotile se uzeaza mai repede? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 Nu prea se poate indrepta, afecteaza siguranta si manevrabilitatea in curbe, comportamentul la franarea de urgenta, etc. Iti trebuie prese si un stand epecial pt operatiunea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Decembrie 1, 2005 Autor Share Postat Decembrie 1, 2005 virajele le ia ca lumea, la franare nu am probleme, ce ma deranjeaza e ca cand las liber ghidonu trage in dreapta. In romania, pref in jud cluj face cineva asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 la viraje te-ai obisnuit tu cu el. Mergi cu un motor drept si o sa ti se para ca ala merge stramb treaba cu trazul stanga sau dreapte poate fi si din descentrarea rotilor (spatele montat stramb) Lipsa unor distantieri sub forma de saibe la roti, furca stramba, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Decembrie 1, 2005 Autor Share Postat Decembrie 1, 2005 roata ii centrata OK ... m-am asigurat, am masurat distanta de la bascupa pe ambele capete si e egala , poate bascula nu sta drept pe cadru.. ii posibil asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 vb cu basty, zicea ca la el in atelierul din bv ar face asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Decembrie 1, 2005 Share Postat Decembrie 1, 2005 tzi-l indrept eu, nu e chiar asha de ushor, dar am mai indreptat cadru la MZ ETZ da jos motorul, rezervorul, cutiile, toata instalatzia electrica, sa aduci doar cu cadrul shi furca fatza cu ghidonul, bascula shi rotzile, shi il rezolvam. suna-ma inainte la : 0744 582148 sau 0723 683298 numai bine cosmin aka kerosen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Decembrie 2, 2005 Autor Share Postat Decembrie 2, 2005 @kerosen: - imi zici terog si un pret, si cam cat ar dura toata manopera. - la reparat la motor te bagi? ca aia ii pe primu plan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Decembrie 2, 2005 Share Postat Decembrie 2, 2005 pepsi, tzi-am raspuns pe privat numia bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 pepsi si eu am avut cam aceeasi problema la al meu. L-a indreptat Radu de la Transilvania Bykers (pe str Traian) dar nu a iesit perfect, se simtea instbilitate la franare puternica si cand lasam ghidonul liber. Solutia ideala e un cadru nou intarit inainte de a fi folosit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Decembrie 7, 2005 Share Postat Decembrie 7, 2005 Solutia cea mai viabila economic e sa gasesti alt cadru bun din dezmembrari. In ultimul timp comunistele se canibalizeaza unele pe altele intr-o veselie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_83 Postat Decembrie 8, 2005 Share Postat Decembrie 8, 2005 cadrul se indreapta mai greu dar se indreapta.e cam aceiasi chestie cu schimbatul lonjeroanelor la o masina.trebuie sa fie facuta cat mai precis operatiunea pt ca altfel faci degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate