sil3nt_control Postat Februarie 13, 2009 Share Postat Februarie 13, 2009 ... din cate observ nu exista asa un club sau vreo mentionare de motorul acesta, as fi foarte incantat sa mai cunosc detinatori si sa schimbam experiente despre verzaciunile noastre. incep prezentarile cu mine: ma numesc emy sunt din jud suceava orasul radauti, detin de 1 an kawasaki KLR modelul 2003 sunt foarte bucuros de ea.... e combinatia perfecta dual sport. 11.000 de km la bord , planuiesc cateva mici modificari dar .... cu bugetul stam mai in gaura asa ca le amanam! aici in oras suntem 2 mai e un prieten cu un KLR mai vechi si mai plasticat ... daca mai sunt detinatori ii rog sa posteze aici si sa mai facem schimburi de experiente. o poza cu verzaciunea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebi_glumetu Postat Aprilie 11, 2010 Share Postat Aprilie 11, 2010 salut si aici...mai este un topic deschis...deci in toal pana acum suntem 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lungu Edward Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 Salut tuturor am o mica intrebare. Kawasaki klx 650 din 97 cum are ungerea ?prin balbotaj?sau are pompa de ulei ? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Aprilie 14, 2010 Share Postat Aprilie 14, 2010 KLX-ul are pompa de ulei . am manualul de reparatii daca iti trebuie , cand ma vezi pe messenger aminteste-mi sa ti-l dau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_pro89 Postat Noiembrie 2, 2010 Share Postat Noiembrie 2, 2010 Salut Si eu sunt detiantorul unui KLR 650C 95 . Chiar imi dau seama ca pe forumul acesta sunt putini cu KLR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vamos Postat Martie 9, 2011 Share Postat Martie 9, 2011 Salut. Inca unul verde in Bucuresti: KLR650A an 2002, 5000 mile pe ceas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 salutare am achizitionat de curand un KLX 650c 1993 si am si eu o intrebare pt cei ce au pe motoarele lor carburatorul keihin cvk40, la cate ture se regleaza surubul de amestec, am gasit pe ceva site-uri cu klr (despre klx nu prea gasesc multe detalii si in manual nu scrie) ca s-ar regla undeva la 2 ture jumate, al meu l-am gasit undeva la 1.75. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 14, 2011 Share Postat Aprilie 14, 2011 Salutare. Desi mobrele difera destul de mult, poate va pasioneaza totusi forumul posesorilor de KLE 500 si alte modele gen GPZ, EN, etc. Tocmai lucram la o intrunire. Amanunte pe forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Aprilie 15, 2011 Share Postat Aprilie 15, 2011 salutare am achizitionat de curand un KLX 650c 1993 si am si eu o intrebare pt cei ce au pe motoarele lor carburatorul keihin cvk40, la cate ture se regleaza surubul de amestec, am gasit pe ceva site-uri cu klr (despre klx nu prea gasesc multe detalii si in manual nu scrie) ca s-ar regla undeva la 2 ture jumate, al meu l-am gasit undeva la 1.75. Multumesc anticipat! sa ai noroc de el , e un motor foarte bun. am avut si eu unul si mi-a placut . din cate tin minte surubul de aer (acela de sub carburator , aprope de admisie ) se regleaza la 2 ture jumate, in manual ar trebui sa apara. am sa caut manualul si ti-l trimit daca vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 sa ai noroc de el , e un motor foarte bun. am avut si eu unul si mi-a placut . din cate tin minte surubul de aer (acela de sub carburator , aprope de admisie ) se regleaza la 2 ture jumate, in manual ar trebui sa apara. am sa caut manualul si ti-l trimit daca vrei. am manualul si nu apare nimic, am reglat intretimp la 2 ture jumate si merge ok, cam asa stiam si eu dar vroiam sa ma asigur ca sa nu fac operatiunea asta de mai multe ori. Mesaj completat Are cineva idee unde gasesc pastile de supape pt Klx 650 c 1993??? Mesaj completat bah da ce gunoi de forum.............! Are cineva idee unde gasesc pastile de supape pt Klx 650 c 1993??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 uite aici gasesti pastile http://www.romimoto-piese.ro/category/10400000000/vehicle/18632 dar poti sa mergi la un atelier de rectificat supape , iar acolo pot sa iti slefuiasca pastilele la dimensiunea dorita . bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 uite aici gasesti pastile http://www.romimoto-piese.ro/category/10400000000/vehicle/18632 dar poti sa mergi la un atelier de rectificat supape , iar acolo pot sa iti slefuiasca pastilele la dimensiunea dorita . bafta ! multumesc pt link! asa cu slefuitul ma descurc doar ca n-am chef de surprize, in manual scrie sa nu le rectifici ca se sparg (nu stiu daca e treaba pur comerciala sau chiar e un risc). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Mai 5, 2011 Share Postat Mai 5, 2011 nu patesc nimic de la slefuit .pune niste poze cu motorul , sunt curios de oferta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 nu patesc nimic de la slefuit .pune niste poze cu motorul , sunt curios de oferta . am sa pun cat de repede pot! nu patesc nimic de la slefuit .pune niste poze cu motorul , sunt curios de oferta . poze n-am apucat sa-i fac da oricum nu-l mai dau ca e prea misto motorul, in legatura cu slefuitul, din cate stiu eu pastilele is tratate pe suprafata nu in profunzime prin slefuire distrugi stratul de cementare (sau ce tratament o avea) si distrugi pastila. Am gasit pareri pro si contra slefuitului pe site-uri de "dincolo" ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sickfish Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Salutare! Si eu am un KLR 650 din '92, varianta Tengai. Il am de 3 ani si din martoaga l-am readus la stadiul de armasar ( distributie,supape, segmentat,telescop din 2001,upgrade la cadrul spate, si bineinteles toate consumabilele la zi) ma duce la munte si la mare dar de evitat autostrazile Mai sunt inca vreo 3 ca al meu in Cluj,si sigur un KLR650 clasic. Motorul asta e ideal pt mine. Face de toate si fara emotii. Se repara usor (cel puti pt mine e Lego) Resurse BOGATE www.KLR650.net Ma bucur ca cineva mi-a luat-o inainte si a facut un topic dedicat pt motorul asta. Il merita din plin. Sunt f multe de zis despre el, asa ca daca aveti intrebari, dati-i drumul Marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vis-a-vis Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 Pacat ca nu se vinde KLR-ul nou in EU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 am sa pun cat de repede pot! poze n-am apucat sa-i fac da oricum nu-l mai dau ca e prea misto motorul, in legatura cu slefuitul, din cate stiu eu pastilele is tratate pe suprafata nu in profunzime prin slefuire distrugi stratul de cementare (sau ce tratament o avea) si distrugi pastila. Am gasit pareri pro si contra slefuitului pe site-uri de "dincolo" ... am o mica problema, azi m-am apucat sa fac schimbul de ulei la klx si am constatat ca nu exista tubul metalic ce trecea prin filtru (cel prin care trece ulei) filtrul era bagat doar in motor si lasat asa, cum fac rost de bucata aia de teava? sau macar de niste poze cu masuratori sa fac una la strung? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 uite aici un link http://www.cmsnl.com/kawasaki-1993-c1-klx650_model12461/partslist/E1710.html http://www.bikebandit.com/houseofmotorcycles/1993-kawasaki-klx650-klx650c1l-ca/o/m3741#sch57341 dar nu stiu cine aduce de pe aceste site-uri , sau incearca la userul @rogerxtreme34 /index.php?/topic/661929-dezmembrari-motociclete-endurocross/ poate are vreun motor de klx de dezmembrat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 uite aici un link http://www.cmsnl.com/kawasaki-1993-c1-klx650_model12461/partslist/E1710.html http://www.bikebandit.com/houseofmotorcycles/1993-kawasaki-klx650-klx650c1l-ca/o/m3741#sch57341 dar nu stiu cine aduce de pe aceste site-uri , sau incearca la userul @rogerxtreme34 /index.php?/topic/661929-dezmembrari-motociclete-endurocross/ poate are vreun motor de klx de dezmembrat . mersi am facut masuratorile si intretimp am si facut una la strung (ce bine e sa ai colegi strungari) alta problema (se pare ca se tin lant)..unde gasesc cablu de ambreiaj pt KLX650 ca al meu s-a dus? Sau cum il fac? Cablu simplu se mai gaseste dar poate imi dati o idee cum prind piesa de jos de el? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Iunie 3, 2011 Share Postat Iunie 3, 2011 uite aici este ceva cablu de ambreiaj http://www.romimoto-piese.ro/search/kit%20reparatie/article/91903 sau un kit de reparatie http://www.romimoto-piese.ro/search/kit%20reparatie/article/91852 si mie mi s-a rupt cablul de ambreiaj si am luat cel mai gros cablu de frana de bicicleta ( sau gasesti cabluri la magazinele de piese auto, dacia ) , am masurat cat am nevoie, am cositorit zona unde urma sa fie taiat cablul ( ca sa nu se desfaca firele ) si am pus un capat dinala pe el ( e un butuc dinala mic prin care trece cablul si are un surubel care il strange , gasesti pe la magazinele de piese auto . bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iunie 4, 2011 Share Postat Iunie 4, 2011 uite aici este ceva cablu de ambreiaj http://www.romimoto-piese.ro/search/kit%20reparatie/article/91903 sau un kit de reparatie http://www.romimoto-piese.ro/search/kit%20reparatie/article/91852 si mie mi s-a rupt cablul de ambreiaj si am luat cel mai gros cablu de frana de bicicleta ( sau gasesti cabluri la magazinele de piese auto, dacia ) , am masurat cat am nevoie, am cositorit zona unde urma sa fie taiat cablul ( ca sa nu se desfaca firele ) si am pus un capat dinala pe el ( e un butuc dinala mic prin care trece cablul si are un surubel care il strange , gasesti pe la magazinele de piese auto . bafta mersi inca o data! la ceva asemanator m-am gandit si eu, ideea e ca nu prea am incredere ca tin chestile alea ce se strang pe cablu , o sa incerc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zemil Postat Iulie 16, 2012 Share Postat Iulie 16, 2012 Salutare, Din cauza unui mic incident din weekend a trebuit sa-mi cumpar o baterie la marea repezeala. bateria nu se potriveste cu lacasul motocicletei mele din ce am gasit deocamdata pe net se potriveste la Super tenere 750,Africa Twin, KLR 650, GSXR750 codul este acesta: YG14L-A2 este pe gel Marca este PowerRoad a costat 175 se da cu 150 are 3 ore de functionare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Insomniac Jazz Postat Iulie 20, 2012 Share Postat Iulie 20, 2012 Vand furca de KLR la 110 euro PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghita21 Postat August 31, 2012 Share Postat August 31, 2012 salutare de curand mi-am luat si eu un kawasaki kl650 tengai din 89 si pana aacuma pot sa zic ca sunt foarte multumit de el doar ca are o sigura problema telescopul spate este foatre moale si nu stiu unde as putea sa imi gasesc sa il schimb sau daca stie careva daca se potriveste de la klr650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate