cstelia Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 @Supapa_jr: esti criminal.... hotaraste-te ce faci cu minskul ala ca deja ai confuzat toata comunitatea motociclistilor din Romania ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Decembrie 4, 2005 Autor Share Postat Decembrie 4, 2005 GATA...m-am hotarat!!! Va fi enduro...cel putin pana ma razgandesc ... Nu asta va fi....enduro...imi pare rau ca am confuzat comunitatea motociclistilor din romania... Asadar...din cate am inteles eu....ca sa pun alta fata (de ETZ in cazul meu) trebuie facute juguri si nu mai stiu ce la prinderi.... PEPSI...te rog fa o poza la prinderea furcii ca sa inteleg.... ORICINE ALTCINEVA...va rog postati o poza cu prinderea furcii originale la Minsk... P.S. voi credeti ca eu nu vreau sa pun frana pe disc? P.P.S. STRESS PARCA ERA VORBA SA TRIMITI PROGRAMELELE...DACA TU CREZI CA E MAI USOR INTRA PE MESSENGER SI MI LE TRIMITI ACOLO. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 @supapa sorry da nu am cum sa fac poza, da iti garantez ca se potriveste furca de etz cu modificari minime, sau poate chiar fara. tre sa vezi atat furca de etz cat si motorul tau unu langa altu ca sa-ti dai seama ce tre si ce nu modificat, da credema ca nu tre modificat o groaza de chestii. de pe poza nu o sa intelegi mai nimik, mai bine cauta pe cineva cu un etz si te uiti, in pucuresti 100% gasesti pe cineva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 (editat) @Supapa_jr: esti criminal.... hotaraste-te ce faci cu minskul ala ca deja ai confuzat toata comunitatea motociclistilor din Romania ) Poate ii trece prin cap sa-l faca chopper sau trike.... Editat Decembrie 4, 2005 de PepsiMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Decembrie 4, 2005 Share Postat Decembrie 4, 2005 Poate ii trece prin cap sa-l faca chopper sau trike.... sau poate face unu cu atas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Decembrie 4, 2005 Autor Share Postat Decembrie 4, 2005 Chopper nu...nu imi place....trike....asta nu ar mai fi motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Decembrie 5, 2005 Share Postat Decembrie 5, 2005 arata si a tiganie ... cz-u lu achile arata binisor dar sa vedem cum isi va face evacuarea ca nu a montat-o inca ... inca lucrez sa-i montez bateria, conjunctorul si alte matze...tre sa gasesc un cimpoi merci pt apreciere cimpoiul ala e de fapt parte din toba! are rol de supapa pt. ca apare o rezonanta in el si impinge gazele nearse inapoi in cilindru! hai ca iti trimit azi programelele ca sa te convingi! scuze ca nu ti le-am trimis pana acum dar chiar nu am avut timp! trimite-mi-le si mie pls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Decembrie 5, 2005 Autor Share Postat Decembrie 5, 2005 ti le trimit eu daca vrei....mai intra pe mess si mai vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 /index.php?showtopic=9697&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 /index.php?showtopic=9697&hl= de unde ai luat toba rezonatoare si cum se aude fara partea din spate? cum trage cu toba? presupun ca e de cz 250 cross Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paw waw (talpa iute) Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 Uite Minsk-ul meu in care am bagat: - 800E - 4-5 luni de munca - mult, mult suflet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 @paw waw: foarte frumos, ce ai pastrat de la vechiul minsk? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dt_yamaha Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 Numele!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 era o gluma, a vrut sa spuna ca-si baga pewla in el de cacao si de harb subdimensoinat si fara putere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 @paw paw - frumoasa initiativa, din pacate nu toti se prind.. Pt cei in cauza- poza e cu o Gilera RC.. Ideea era ca nu merita un minsk sa bagi bani in el.Daca nu ai bani, lasa-l asa si fii fericit.Daca ai bani de investit, schimba-l ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doar_eu Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 era o gluma, a vrut sa spuna ca-si baga pewla in el de cacao si de harb subdimensoinat si fara putere! Hai mai ca-i dragut, dar ai tu ce ai cu minskurile, esti rasist cand e vorba de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Ianuarie 5, 2006 Share Postat Ianuarie 5, 2006 Uite Minsk-ul meu in care am bagat: - 800E - 4-5 luni de munca - mult, mult suflet Frumos ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 de unde ai luat toba rezonatoare si cum se aude fara partea din spate? cum trage cu toba? presupun ca e de cz 250 cross Nu toba e de la Cagiva care am vandut-o era fara limitare si era avion chiar se simtea binisor acuma nu stiu daca era numai de la toba pt ca eu am pus si o muzicuta de la un scuter de 125 cc si astea amandoua deodata si nu pot sa-mi dau seama de unde era zvacul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 @ supapa, vezi ca se poate face minsk-ul enduro.... tu cum stai cu al tau? pana la urma ce ai de gand sa faci din ea? Street fighter sau enduro? sau vitezana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Ianuarie 6, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 6, 2006 pai deocamdata nu mai fac nimic pentru ca nu l-am mai cumparat...o sa ascult sfatul a mai mult de 70% din membri si o sa imi iau la 18 ani ceva mai bun....pana atunci m-am reprofilat ) o sa imi caut un IMS. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 6, 2006 Share Postat Ianuarie 6, 2006 Hai mai ca-i dragut, dar ai tu ce ai cu minskurile, esti rasist cand e vorba de ele. pt. ca is fara rost.... doar ca is relativ fiabile si consuma putin... in rest canci putere, canci "looks", canci cadru rezistent, canci tot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate