draku Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 lasati-o bre pe la ora 14, ca e mai bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matza21 Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 eu zic ca la piatra cracanata ar fii cel mai stralucit ... si pe la 12 . nu te mai stresa atat cu ora 12 poate nu constientizezi...hellooooo revelion,bautura zbenguiala,,,iti zice ceva?SOMN!!!!!!!!!!!!!!mai tarziu. nu cred io ca o sa le comvina baietilor sa plece mahmuri la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 (editat) Si la Craiova cum a dat frigul gata s-a spart gasca...sincer ma bate gandul sa fac trecerea intre ani pe motocicleta...ramane sa vad cum fac sa nu imi cada vreo sticla in cap poate sa fie si zapada...usurel asa tot merg eu Bafta la toata lumea si daca mai e careva prin Craiova tentat de asta...luam legatura. Te inseli nu sa spart nici o gasca, cel putin noi cu rusestile inca ne plimbam (cind este fig afara merg rusoaicele noastre bine ). De Craciun am fost la plimbare cu motoarele si me-am incalzit la un gratar pina dimineata . De revelion mergem in centrul orasului pe doua roti, vrem sa trecem in noul an in seaua motociletei ; daca vrei sa mergi cu noi te asteptam. Vin-o seara dupa ora 19 la nea Costica; la Baraca; acolo ne intilnim de ceva vreme. Editat Decembrie 29, 2005 de cretescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 asa e....bine zis matzo .....minim 14....sa inteleg ca voua chiar va place herastrau nu ?? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matza21 Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 asa e....bine zis matzo .....minim 14....sa inteleg ca voua chiar va place herastrau nu ?? ) pai da...... o data pe an e revelionu nu tre sa petrecem cum se cuvine? oricum noi nu cred ca venim......in fine mai e pana atunci.....om trai si am vedea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Decembrie 31, 2005 Share Postat Decembrie 31, 2005 deci cum ramane la ora 2 la arc de triumf da ??sper ca o sa veniti sa nu ma car pana acolo degeaba....daca e ceva useru de yahoo il gasiti la profil sa vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bcristian Postat Decembrie 31, 2005 Share Postat Decembrie 31, 2005 14.00 mi se pare cel mai potrivit. Eu o sa fiu acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Decembrie 31, 2005 Share Postat Decembrie 31, 2005 ok ramane la 2 la arc sa vad daca ajung....ideea e ca azi am fost o gramada cu motoare (cine a fost prin centru in trecere stie ) si toti radeau cand auzeau de ora 2 ca ei o sa doarma pan la 4...oricum sa veniti cat mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Decembrie 31, 2005 Share Postat Decembrie 31, 2005 14.00 ! Anuntati pe toata lumea care stiti ca vrea. La Multi Ani, ne vedem la anu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Decembrie 31, 2005 Share Postat Decembrie 31, 2005 (editat) Ma bag si eu ne vedem la arc si LA MULTZI ANI 2006 !!!! ASFALT USCAT , FARA GROPI , FARA CONSERVE si FARA RADARE !!! Editat Decembrie 31, 2005 de just_him Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Decembrie 31, 2005 Share Postat Decembrie 31, 2005 de ce nu ora 6 dimineatza io-s cu scuteru la revelion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metallbyker Postat Ianuarie 1, 2006 Share Postat Ianuarie 1, 2006 eu vin pe la 12 stau pana la 1 juamte va astept care venitzi , care nu , eu nu pot sa stau pt ca plec pe la ora 15 30 al sibiu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Ianuarie 1, 2006 Share Postat Ianuarie 1, 2006 Prezent la ra 14 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Ianuarie 1, 2006 Share Postat Ianuarie 1, 2006 acum mam trezit si yo ....p la 2 o sa fiu acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Ianuarie 1, 2006 Share Postat Ianuarie 1, 2006 Am iesit astazi, v-am vazut la arc, a fost misto, trafic mic, carosabil uscat. La Multi Ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
just_him Postat Ianuarie 1, 2006 Share Postat Ianuarie 1, 2006 (editat) Am ajuns si eu dar pe la 14 30 si pauza nu mai era nimeni , am ascultat clopotzeii si am plecat ) Editat Ianuarie 1, 2006 de just_him Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Ianuarie 1, 2006 Share Postat Ianuarie 1, 2006 cati ati fost pana la urma? ma gandeam sa vin, dar m-am trezit la 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Ianuarie 1, 2006 Share Postat Ianuarie 1, 2006 'm'bag unghian-n gat!! Daca stiam ca o vine si Bronto, mi-as fi luat si io mobra si as fi venit. Da' asa... (poate maine, ca tot ie zi libere de la Stat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariciu Postat Ianuarie 1, 2006 Share Postat Ianuarie 1, 2006 yo acum la 6 am ajuns acasa.la arc am stat pana la 2 juma si dupa am plecat toti pana la mihailesti sa mancam MICI.....am fost 7 parca....o sa povesteasca ei ca acum imi e cam frig ca sa scriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Ianuarie 1, 2006 Share Postat Ianuarie 1, 2006 Conform instructiunilor, am continuat aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cretescu Postat Ianuarie 4, 2006 Share Postat Ianuarie 4, 2006 La Multi ani! Poze de la Craiova aici /index.php?...34entry299834 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate