frigider Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 GENIAL VITEZOMETRUL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Nu sint rau , da' daca nu-mi place si am mai si trecut personal prin experienta asta + ca s-a postat public mobra cred ca am voie sa fiu critic , lingaiala nefiind in firea mea. Ii doresc sa-si revina si sa scoata ceva care sa ma inspire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 am mai postat pe topicul asta acum ceva ani, si-mi mentin parerea, idee buna, rezultat naspa... lilu'debilu' ia d-aici pt inspiratie: http://www.bladerod.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Octombrie 13, 2012 Share Postat Octombrie 13, 2012 Da' tocmai ce ziceam mai sus ca fiarele alea de sub sa NU-MI PLAC si cind nu-mi place ceva , nu-mi place . In rest e forta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riderontornadoes Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 ce bataie de joc..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Octombrie 17, 2012 Share Postat Octombrie 17, 2012 Eu sper doar ca si-a pus tobe ca era enervant de galagioasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Octombrie 18, 2012 Autor Share Postat Octombrie 18, 2012 Salut, vad ca a gasit cineva topicul asta. :-) Motorul nu mai este la mine. Dupa pozele postate am mai vopsit, modificat cate ceva pe el, nu mai este asa de rat, cum o fost. Totusi, ideea era stilul Mad Max. Si era Mad Max. :-D Motocicleta a fost vanduta in 2010, este acum al unui prieten, membru de forum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Noiembrie 10, 2012 Share Postat Noiembrie 10, 2012 sper sa nu se supere PC...am mai gasit ceva asemanator sau cel putin din aceeasi rasa pe net... e intr-un concurs de frumusete-n franta : http://radmagazine.fr/prepa-contest-2012/concours-prepa-2012-2eme-manche/?PHPSESSID=967ddb9b22856085127210f648187752 inca una...tot de pe net Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate