ivan pedala Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Tismana, jud. Gorj, 09-11.07.2010. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Tismana, jud. Gorj, 09-11.07.2010. Poate ca daca schimbati locatia si nu o faceai in acelasi loc de 2 ori, eram mai multi.Dar e bine ca e aproape de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Poate daca schimbam locatia, poate organiza altcineva...si-atunci venea unu' in plus! Dar daca lumea a vrut sa o facem anuala aici, m-am conformat! Vine cine doreste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Mai 23, 2010 Share Postat Mai 23, 2010 Poate ca daca schimbati locatia si nu o faceai in acelasi loc de 2 ori, eram mai multi.Dar e bine ca e aproape de tine. Este liber la la organizat. S-au mai oferit si anul trecut niste baieti din Brasov sa organizeze in zona Brasovului si au disparut in ceata. Asa a aparut Ivan, cind au disparut cei de la Brasov. Dar cum spuneam, este liber la initiative. Asteptam sa fim invitati. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCOUNTRY Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Pentru festivalul MOTO XCOUNTRY Ciolpani 28-30 mai aveti atasat pdf-ul cu programul festivalului . Avem vreme frumoasa asa ca va asteptam pe toti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freedom Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Pentru festivalul MOTO XCOUNTRY Ciolpani 28-30... Devii agasant ! Daca mai continui cu reclama pe acest topic vei fi suspentat si primesti WARN. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Mai 24, 2010 Share Postat Mai 24, 2010 Devii agasant ! Daca mai continui cu reclama pe acest topic vei fi suspentat si primesti WARN. Asa e.Nu-i ajunge ditamai banerul.Atata a insistat incat chiar daca initial vroiam sa ma duc,acum cred ca renunt.Mai ales ca nu agreez pseudo muzica propusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 pan la urma treaba aia cu tresele a picat sau cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 (editat) pan la urma treaba aia cu tresele a picat sau cum? Nu a picat domnule. Cine a spus asta? S-au facut si dat trese celor care au fost anul trecut la Tismana. Poate cineva de pe aici, cei care s-au ocupat de treaba asta ii v-a lamuri si pe cei nou veniti care e treaba cu tresele in continuare. Sa auzim de bine! La Cluj m-am intalnit cu Gabi de la Craiova si cu Roby Indianu. Ma asteptam la mai multi veterani pe acolo. Toni prietene, nu ai mai dat niciun semn de viata. Ai avut in plan sa vii si tu la Cluj dar ai lasat-o balta... Editat Iunie 1, 2010 de kato_arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Cred ca ar fi bine sa discutam la viitoarea intalnire posibilitatea de a ne face un site.Am putea pune pe el informatiile necesare dobandirii statutului de veteran,modalitatea de a obtine fizic acele trese,poze de la intalniri, programul viitor,etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Freedom Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 Seniori din toate zarile, uniti-va ! Sper ca motociclistii colegi nu se vor supara si ai nostrii se vor delecta cu aceste poze. Sa mai invioram si noi topicu'... Introducere "fierbinte" Ne uda mosu' Din zare in zare... Sprijinind cerul. Pana la marea cea mare... "Casuta" din copac... Splendoare in iarba... Muma padurii Kilometrii de... curbe ! Pana in varf ! Pe curand ! Seniori din toate zarile, uniti-va ! Sper ca motociclistii colegi nu se vor supara si ai nostrii se vor delecta cu aceste poze. Sa mai invioram si noi topicu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Ieri am vizitat complexul Tismana, cu imprejurimile inverzite, rasunind de triluri salbatice! La hotel se lucreaza la renovarea receptiei, bucataria a fost deja renovata si concomitent se curata imprejurimile pentru amenajarea locurilor de campare. In tabara scolara se auzeau copiii galagiosi si din manastire rasunau rugaciunile spuse de maici! Cind sa ma apuc sa fac poze, constat ca nu mi-am luat bateriile de rezerva si cele din aparat si-au dat obstescul sfirsit doar dupa vreo doua-trei cadre (is acumulatori care n-au mai vazut incarcare de asta toamna!)...asa ca multumiti-va cu ce am apucat sa pozez undeva deasupra complexului, la vreo citiva kilometri, pe drumul ce traverseaza muntii spre judetul vecin, Hunedoara, unde mi-am incercat nitel capacitatile enduristice ale caprei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 suna bine! voi fi acolo binenteles tot de joi si doua persoane de data asta adica cu remorca!(nevasta)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 Pentru unii care nu urmaresc zilnic acest topic si care vor sa vina la Tismana.Cand are loc intrunirea sau adunarea sau intalnirea.Suntem cativa "moshi"ce dorim sa participam.Deci data,ca sa o bagam in calendarul propriu.Bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 pai se vede ca nu urmaresti acest utopic! cauta putin mai in spate si afli! si data ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 09-11 iulie anul curent...Tismana-Gorj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doru1900 Postat Iunie 7, 2010 Share Postat Iunie 7, 2010 multumim ivan! asta este o intalnire a veteranilor si asa trebuie sa ramana ! si sa nu incerce nimeni sa schimbe acest spirit de unitate spontana as spune eu! evident poate veni oricine si e bine venit ! dar veterani santem cei ce in prima intalnire am stabilit o regula simpla! consider ca prin asta santem uniti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 .....si nu uitati sa veniti cu tresele "montate" .Cine nu se conformeaza trebuie sa bage 10 flotari...sau beri (la alegere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Rosca Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 .....si nu uitati sa veniti cu tresele "montate" .Cine nu se conformeaza trebuie sa bage 10 flotari...sau beri (la alegere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 .....si nu uitati sa veniti cu tresele "montate" .Cine nu se conformeaza trebuie sa bage 10 flotari...sau beri (la alegere) sa inteleg ca cei ce nu au li se fac pe loc ?....eu am sa fiu in trecere ......posibil sa nu stau mai mult de cateva ore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 (editat) Daaa, li se fac pe loc citeva locuri la mese ca sa poata depana amintiri linga oarece lichide cu octane! Daca vreti trese, contactati-l pe Bogdan Harea si stabiliti amanuntele impreuna. Cei care nu au primit trese si vin fara acest accesoriu, pot avea in bagaj in locul lor, in functie de vechimea in categoria "A", pentru fiecare 10 ani impliniti, cite o sticla de trascau! Sa ne vedem intregi si sanatosi! Editat Iunie 8, 2010 de ivan_pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 Daaa, li se fac pe loc citeva locuri la mese ca sa poata depana amintiri linga oarece lichide cu octane! Daca vreti trese, contactati-l pe Bogdan Harea si stabiliti amanuntele impreuna. Cei care nu au primit trese si vin fara acest accesoriu, pot avea in bagaj in locul lor, in functie de vechimea in categoria "A", pentru fiecare 10 ani impliniti, cite o sticla de trascau! Sa ne vedem intregi si sanatosi! De cat sa fie "stecla"?Ca daca vine berchezul de la Cluj cu palinca lui,trei,patru bucati de cate doi litri,am imbulinat-o toti.deci una bucata mai mica.sau mai mare.ce mai conteaza.?bunu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 8, 2010 Share Postat Iunie 8, 2010 De cat sa fie "stecla"?Ca daca vine berchezul de la Cluj cu palinca lui,trei,patru bucati de cate doi litri,am imbulinat-o toti.deci una bucata mai mica.sau mai mare.ce mai conteaza.?bunu. Te mai ajut si eu la iaga. Facem noi cumva si le dam gata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
A.TW. Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Mai baieti, io sunt desperat ca sticle n-am si nici V-euri. Ce sa fac sa mai viu la voi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 9, 2010 Share Postat Iunie 9, 2010 Vino neica, vino, ca s-or gasi si pentru tine sticle si "V"-uri...chiar daca iti dau ratia mea, fiindca io nu mai gust de vreo 11 ani beuturi octanizate, iar tresele le pot da oricui ca nu-s batute-n cuie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate