JCDenton Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 (editat) Suzuki GS 500 E, nu functioneaza lumina de la turometru atunci cand am farurile aprinse. Dupa cateva cautari am gasit cum sa demontez turometrul si sa pun alt bec, dar problema este de unde pot cumpara unul? 09471-12028 Pe louis nu am gasit nimic. Exista un loc de unde pot comanda sau cumpara piese originale suzuki? Multumesc. Editat Februarie 22, 2009 de jcdenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Scoate-l pe ala ars, noteaza ce scrie pe el si du-te in orice magazin de piese auto, chiar si la benzinarii (eventual cu el in mana). E un bec banal, ce rost are sa stai 2 saptamani dupa el?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 Cel mai probabil e un bec in soclu T5, de 1.2W. Daca intrebi la magazin de "bec pt. bord", cel mai probabil asta o sa-ti dea. Te duci cu el la orice magazin de piese auto (la benzinarii am vazut doar seturi cu becuri de semnalizare, pozitie etc), costa vreo 50 de bani unul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 (editat) sau scoatel si pe ala din vitezometru si pune-ti LED-uri albastre Editat Februarie 22, 2009 de Dan Cata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 22, 2009 Share Postat Februarie 22, 2009 sau scoatel si pe ala din vitezometru si pune-ti LED-uri albastre Tu unde-ai gasit, ca vreau si eu? Asta-i omul tau (T5)?: http://alpa-game.pl/ang/obrazki/zarowka-t5-12v-12w.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Tu unde-ai gasit, ca vreau si eu? Asta-i omul tau (T5)?: http://alpa-game.pl/ang/obrazki/zarowka-t5-12v-12w.jpg adica unde gasesti led-uri albastre cu unghi de vedere de vedere mare si sa fie superluminoase? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 (editat) Tu unde-ai gasit, ca vreau si eu? Asta-i omul tau (T5)?: http://alpa-game.pl/ang/obrazki/zarowka-t5-12v-12w.jpg Te referi cumva la astea? Am din intamplare acest set in casa, si la un magazin langa mine mai sunt alte mii. Daca vreti, PM. Editat Februarie 23, 2009 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 adica unde gasesti led-uri albastre cu unghi de vedere de vedere mare si sa fie superluminoase? Sau asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 orice magazin de piese auto care se respecta are si un catalog pt becuri .............la mine a durat 3 ore ca sa imi aduca becul cu pricina !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kelu 265 Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Exista un loc de unde pot comanda sau cumpara piese originale suzuki? Multumesc. pentru orice piesa originala exista reprezentanta<iti aduc orice la motorul tau> acum nu cred ca e cazu sa stai 2 sapt pana iti vine comanda dar pe viitor sa stii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
terhe Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 adica unde gasesti led-uri albastre cu unghi de vedere de vedere mare si sa fie superluminoase? unde gasim leduri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 pentru orice piesa originala exista reprezentanta<iti aduc orice la motorul tau>acum nu cred ca e cazu sa stai 2 sapt pana iti vine comanda dar pe viitor sa stii Tare-s vrea sa vad ce mutre fac nenii de la B&S Motors cind suna unul sa comande 2 becuri originale Suzuki ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 (editat) Suzuki GS 500 E, nu functioneaza lumina de la turometru atunci cand am farurile aprinse. Dupa cateva cautari am gasit cum sa demontez turometrul si sa pun alt bec, dar problema este de unde pot cumpara unul? 09471-12028 Pe louis nu am gasit nimic. Exista un loc de unde pot comanda sau cumpara piese originale suzuki? Multumesc. Stiu eu niste baieti pe Baba Novac cu un magazin de biciclete. Au acolo si becuri de bord (si alte cateva consumabile). Mi-am gasit de ambele feluri pentru Honditza mea (da, becurile de bord sunt de doua feluri la mine). Mai gasesti becuri din astea prin super-market-urile mari (Cora am vazut, parca si in Carrefour) la raionul de auto. De asemenea, unele benzinarii au si becuri de rezerva. LEDuri pe soclurile alea gasiti ori la baietii care se ocupa de Xenoane, ori la sursa lor, si anume targul Vitan. Editat Februarie 23, 2009 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLI Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 poti cere bec de pozitie tico (cele din fata) sunt unele philips blue blabla foarte bune. Nu e albastrul ala de tigan cu sapca alba reflectorizanta. E un alb rece. eu parca mi-am luat de la augsburg nu pune becuri proaste pt ca se ard toate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Februarie 23, 2009 Autor Share Postat Februarie 23, 2009 In concluzie, o galagie de moduri prin care poti procura un beculet. Lumina de la vitezometru este prezenta dar cam galbuie, daca pun unele noi o sa fie o diferenta mare sau pot sa pun un bec de intensitate mai mare? Multumesc frumos de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Februarie 23, 2009 Share Postat Februarie 23, 2009 Eu am pus becuri simple (standard) langa becurile vechi. Ieftinatura langa original. Nu se simte diferenta. Daca punteam led in loc de bec ar fi fost probabil aiurea ca iluminat (daca nu le schimbam pe toate). Oricum la 2-3 lei bucata, nu-i mare investitie sa-ti iei 2-3 becuri sa ai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLI Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 inseamna ca am avut eu ghinion am pus niste prostii, si un singur bec philips la ulei. s-au ars toate in afara de ala bun. e foarte enervant sa schimbi becurile din bord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 inseamna ca am avut eu ghinion am pus niste prostii, si un singur bec philips la ulei. s-au ars toate in afara de ala bun. e foarte enervant sa schimbi becurile din bord. poate vine curentu' cu cocoloase ... Tare-s vrea sa vad ce mutre fac nenii de la B&S Motors cind suna unul sa comande 2 becuri originale Suzuki ) poate ofera si un catalog cu paleta de culori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inxs_cb Postat Februarie 24, 2009 Share Postat Februarie 24, 2009 Suzuki GS 500 E, nu functioneaza lumina de la turometru atunci cand am farurile aprinse. Dupa cateva cautari am gasit cum sa demontez turometrul si sa pun alt bec, dar problema este de unde pot cumpara unul? 09471-12028 Pe louis nu am gasit nimic. Exista un loc de unde pot comanda sau cumpara piese originale suzuki? Multumesc. vezi daca nu cumva ai lipsa de masa la acel bec si astfel sa-si ia masa prin altul (bec) asa se explica luminozitatea slaba la doua becuri de acelasi fel sau sa nu cumva sa ai oxid pe lamelele becurilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Martie 1, 2009 Autor Share Postat Martie 1, 2009 Cine spunea ca se poate mai rau, acum nici nu mai se misca turometrul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 1, 2009 Share Postat Martie 1, 2009 Cine spunea ca se poate mai rau, acum nici nu mai se misca turometrul Pai oricum nu era iluminat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Martie 1, 2009 Autor Share Postat Martie 1, 2009 Da, dar ziua il vedeam. Si va spun cu mana pe suflet ca asa am sa il las, am uitat sa va zic ca am un obicei extrem de prost, intotdeauna pana sa schimb intai ma uit sa vad daca sunt la turatia optima, asta fac si in masina. Asa ca am sa il las asa, inca o sa pun o hartie peste turometrul din masina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Nu te supara ca-ti zic, dar cred ca ai face mai bine sa vinzi GSu' asta si sa-ti iei altul. Poate ai mai mult noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Martie 2, 2009 Autor Share Postat Martie 2, 2009 Am trecut prin prea multe ca sa il iau, depinde de mine de acum incolo cat de multa grija am eu de el, dar multumesc de sfat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate