moldovean Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 BV ! adika ... Bravo nu Brasov! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 As pune si eu filmuletul ..vreo 10 minute pe drum Nu vrea Google video sa-l ia idei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KIDROCK Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 (editat) Frumoasa tura domnilor,sa va fie de bine,imi cer scuze lui Andu ca nu am mai putut venii.M-am trezit tarziu,si am stat toata ziua lustruind la calutz. Vorba dragei noastre colege,Guy-ana,iar ati facut miting Editat Martie 2, 2009 de KIDROCK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 As pune si eu filmuletul ..vreo 10 minute pe drum Nu vrea Google video sa-l ia idei ? Filefront.com Daca nu ai cont suna-ma sau da-mi pm ca sa-ti dau datele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 A fost o tura de deschidere "oficiala" de sezon (unii nu prea au intrerupt sezonul mai deloc) foarte faina. Au fost chia mult mai multi participanti decit s-au anuntat. As pune si eu filmuletul ..vreo 10 minute pe drum Nu vrea Google video sa-l ia idei ? transfer.ro Daca e prea mare il arhivezi pe bucaeele mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
halfgoddess Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Unii au deschis sezonul acum mai bine de o luna Ce sa zic, m-au cam alergat baietii cu GS-urile la intoarcere, se stiu ei care... dar nu-i nimic, va tin eu minte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Martie 2, 2009 Autor Share Postat Martie 2, 2009 Unii au deschis sezonul acum mai bine de o luna Ce sa zic, m-au cam alergat baietii cu GS-urile la intoarcere, se stiu ei care... dar nu-i nimic, va tin eu minte! ti-am zis ca pleci zmotocita? asa a fost... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Unii au deschis sezonul acum mai bine de o luna Ce sa zic, m-au cam alergat baietii cu GS-urile la intoarcere, se stiu ei care... dar nu-i nimic, va tin eu minte! Unii au deschis sezonul..(abia inchis )..chiar pe 01.ianuarie. Eu n-am avut curaj sa te depasesc...ai "ecartamentul " marit....si de-aia stateam in spatele tau (delicat) mai mult timp. Ghidonul tau ocupa o banda si un sfert...asa ca ..foarte greu te puteam depasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Martie 2, 2009 Autor Share Postat Martie 2, 2009 Unii au deschis sezonul..(abia inchis )..chiar pe 01.ianuarie. Eu n-am avut curaj sa te depasesc...ai "ecartamentul " marit....si de-aia stateam in spatele tau (delicat) mai mult timp. Ghidonul tau ocupa o banda si un sfert...asa ca ..foarte greu te puteam depasi bine zis iuliane! si unii(eu) nu au avut inchis sezonul decat de revelion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Unii au deschis sezonul..(abia inchis )..chiar pe 01.ianuarie. Eu n-am avut curaj sa te depasesc...ai "ecartamentul " marit....si de-aia stateam in spatele tau (delicat) mai mult timp. Ghidonul tau ocupa o banda si un sfert...asa ca ..foarte greu te puteam depasi Cine se (re)cunoaste in clip ..sa-i fie rusine ! Nu asa se participa la trafic ! Data viitoare sa nu se mai intample...! http://video.google.com/videosearch?q=mart...;emb=0&aq=f# Pana si Domn' Profesor Constantin nu putea cronometra 11 minute pana la Slanic -salina cu FJR-ul care stie 2,9/100. Data viitoare mai bland ..va rog frumos...si fara depasiri pe continua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihneaRatte Postat Martie 2, 2009 Autor Share Postat Martie 2, 2009 Cine se (re)cunoaste in clip ..sa-i fie rusine !Nu asa se participa la trafic ! Data viitoare sa nu se mai intample...! http://video.google.com/videosearch?q=mart...;emb=0&aq=f# Pana si Domn' Profesor Constantin nu putea cronometra 11 minute pana la Slanic -salina cu FJR-ul care stie 2,9/100. Data viitoare mai bland ..va rog frumos...si fara depasiri pe continua... daca suntem cuminti ni-l uploadezi si noua pe transfer.ro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Asa ma oftic ca nu am putut veni...las ca recuperez io Felicitari pentru tura !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 As pune si eu filmuletul ..vreo 10 minute pe drum Nu vrea Google video sa-l ia idei ? Pai de ce nu incerci Youtube? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Martie 2, 2009 Share Postat Martie 2, 2009 Pai de ce nu incerci Youtube? [/quote Da....rusine! Ce om indisciplinat in trafic! Minic 120 in acele alea de par superinchise! Ce racer! Si....dom`le, ar trebui sa nu fie lasti pe drumuri astia cu camere de filmat pe ghidon, ca arata mult mai periculos filmul fata de cel facut de pe casca si mai si ies fapte indiscreta la iveala din filmele alea! Cum ar fi de exemplu daca ar afla Taxi pe unde i-a fost mobra duminica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catamadan Postat Martie 4, 2009 Share Postat Martie 4, 2009 zic si eu bravo! filmuletzul arata cat de marfa a fost ... felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate