tiptil1 Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Pt ca ma plictisesc prea tare am decis ca ar fi binevenit acest topic cu "cel mai agramat user de pe forum" sau "cel mai agramat post de pe forum" , asadar lansez provocarea Primul nominalizat AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haotika Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Pt ca ma plictisesc prea tare am decis ca ar fi binevenit acest topic cu "cel mai agramat user de pe forum" sau "cel mai agramat post de pe forum" , asadar lansez provocarea Primul nominalizat AICI Iar ca premiu..? Abecedarul? DOOM-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Februarie 27, 2009 Autor Share Postat Februarie 27, 2009 Se mai vrea si premiu? Ca premiu primeste TITULATURA, de cel mai...cel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 (editat) Pe asta nu cred ca il intrece nimeni.Nici titlul nu a scapat!!! /index.php?showtopic=57601 Si in loc de Oscar.....o dedicatie pentru ei http://www.trilulilu.ro/ggmastero/ff3fb9597ea8e9 Editat Februarie 27, 2009 de kristy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Pe asta nu cred ca il intrece nimeni.Nici titlul nu a scapat!!! /index.php?showtopic=57601 da da , imi amintesc topicul , foarte tare mai am eu un nominalizat , topicul cu niky1 , niky2 , cred ca il stie toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stancu5 Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Pe asta nu cred ca il intrece nimeni.Nici titlul nu a scapat!!! /index.php?showtopic=57601 Si in loc de Oscar.....o dedicatie pentru ei http://www.trilulilu.ro/ggmastero/ff3fb9597ea8e9 pai sunt greu de departajat astia ma. cu siguranta mai sunt chalengeri la titlu' ca am mai vazut cativa dar nu mai tin minte pe ce topicuri. daca ma caznesc un pic poate iau si eu vre-o mentiune ceva. bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Pe asta nu cred ca il intrece nimeni. Precis! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 pai in mod sigur iei mentiune cu "vre-o", nu trebuie sa te scremi prea mult . e nasol sa pui cratima acolo unde nici o cratima nu a calcat vreodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haotika Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Pe asta nu cred ca il intrece nimeni.Nici titlul nu a scapat!!! Incredibil! Daca se voteaza, baiatul asta are votul meu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Pe asta nu cred ca il intrece nimeni.Nici titlul nu a scapat!!! /index.php?showtopic=57601 Si in loc de Oscar.....o dedicatie pentru ei http://www.trilulilu.ro/ggmastero/ff3fb9597ea8e9 Cel mai tare topic de pe acest site,am ras cu lacrimi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Pt ca ma plictisesc prea tare am decis ca ar fi binevenit acest topic cu "cel mai agramat user de pe forum" sau "cel mai agramat post de pe forum" , asadar lansez provocarea Primul nominalizat AICI si daca agramatu ala iti da lecti de moto ...ce te faci in situatia asta ?!?! nici mie nu imi plac cei care scriu aiurea ... insa suntem pe un forum de moto ... totusi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Februarie 27, 2009 Autor Share Postat Februarie 27, 2009 si daca agramatu ala iti da lecti de moto ...ce te faci in situatia asta ?!?! nici mie nu imi plac cei care scriu aiurea ... insa suntem pe un forum de moto ... totusi!!! si daca imi da lectii de moto ce? il scuteste de ceva asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 bai , daca mai stie careva unde sa gaseasca topicul cu niki 1 niki 2, sa o faca , ca eu m-am chinuit pana acum si nu am reusit. asa , si peste o saptamana , facem o lista cu toti candidatii , se voteaza pentru castigator , iar premiul este o carte de gramatica. asta in caz ca userul de pe forum este activ , daca nu trecem la locul 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Haotika Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 bai , daca mai stie careva unde sa gaseasca topicul cu niki 1 niki 2, sa o faca , ca eu m-am chinuit pana acum si nu am reusit. asa , si peste o saptamana , facem o lista cu toti candidatii , se voteaza pentru castigator , iar premiul este o carte de gramatica. asta in caz ca userul de pe forum este activ , daca nu trecem la locul 2 DOOM? Editia noua?? Daca da, pot s-a scri-u si eu anagramat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kristy Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Nu se pune daca topicul cu "gramaticienii" astia incepe dupa ce s-a deschis topicul asta.....asa ca e valabil doar care au gafat-o pana acum....scormoniti bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 bai , daca mai stie careva unde sa gaseasca topicul cu niki 1 niki 2, sa o faca , ca eu m-am chinuit pana acum si nu am reusit. asa , si peste o saptamana , facem o lista cu toti candidatii , se voteaza pentru castigator , iar premiul este o carte de gramatica. asta in caz ca userul de pe forum este activ , daca nu trecem la locul 2 uite-l ma! /index.php?...134969&st=0 ce vremuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 (editat) Pt ca ma plictisesc prea tare am decis ca ar fi binevenit acest topic cu "cel mai agramat user de pe forum" sau "cel mai agramat post de pe forum" , asadar lansez provocarea Primul nominalizat AICI Stai linistit ca omu e ok fata de altii uite-l ma! /index.php?...134969&st=0 ce vremuri... Exact ce spuneam etc....etc....etc.... Editat Februarie 27, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 (editat) uite-l ma! /index.php?...134969&st=0 ce vremuri... daaa , genial , deci circul incepe de la al 9-lea post o data cu userul DEEA ANDREEA io unu , cred ca niki1 ,2 ,3 , nu are adversar , dar nu cred ca mai intra pe forum sa ii putem da premiul o sa fie bataie mare intre ea su bulterier Editat Februarie 27, 2009 de H3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakwza Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Pe asta nu cred ca il intrece nimeni.Nici titlul nu a scapat!!! /index.php?showtopic=57601 Si in loc de Oscar.....o dedicatie pentru ei http://www.trilulilu.ro/ggmastero/ff3fb9597ea8e9 winner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 deja avem finalisti 1-deea andreea cu niki1 2 si 3 - /index.php?...134969&st=0 2-bulterier cu 2 minute in plus la sala de net - /index.php?showtopic=57601 daca gasiti si alti adversai pe masura , refaceti lista de fiecare data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 deja avem finalisti 1-deea andreea cu niki1 2 si 3 - /index.php?...134969&st=0 2-bulterier cu 2 minute in plus la sala de net - /index.php?showtopic=57601 daca gasiti si alti adversai pe masura , refaceti lista de fiecare data H3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 H3llriderr bah , mie imi face tastatura fite , n-ai vazut ca pe mess lipsesc multe litere , dar io ma bag in cursa pentru premiu, ca nu se stie niciodata cand ai nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 bah , mie imi face tastatura fite , n-ai vazut ca pe mess lipsesc multe litere , dar io ma bag in cursa pentru premiu, ca nu se stie niciodata cand ai nevoie cum m-am dat eu drept altcineva la "Sifonaria Awards" si i-am pacalit p-astia si le-am luat premiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 Se mai vrea si premiu? Ca premiu primeste TITULATURA, de cel mai...cel... titulatura de , " ce trebuie sa vorbeste corect gramaticeste cand pretenii ma -ntelege" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papadie Postat Februarie 27, 2009 Share Postat Februarie 27, 2009 'tiai dreacu cu melci vostri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate