robertd Postat Septembrie 19, 2011 Share Postat Septembrie 19, 2011 Simt o vibratie aiurea in semighidonul drept intre 5000-7000 turatii (atunci e cel mai pregnanta), dar se simte si la turatia de croaziera 4300-4500 si imi amorteste mana stanga. I-am facut acum 3000 de km o sincronizare de carburatoare, dar problema nu s-a ameliorat suficient. Nu s-a facut bine sincronizarea? Care ar putea fi cauza? Sunt posesori de 750 rc36 cu foaie +2 ? Care este tinuta de drum? Multumesc Aveti helibars de vanzare/manere incalzite? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lhoria46 Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Multumesc mult tuturor si mai astept pareri si eventual povestiri despre cauze si efecte. Am sa o duc cel mai bine la un "doctor de motociclete" ptr ca eu sunt de dinti si nu cred ca ma pricep!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 (editat) Simt o vibratie aiurea in semighidonul drept intre 5000-7000 turatii (atunci e cel mai pregnanta), dar se simte si la turatia de croaziera 4300-4500 si imi amorteste mana stanga. I-am facut acum 3000 de km o sincronizare de carburatoare, dar problema nu s-a ameliorat suficient. Nu s-a facut bine sincronizarea? Care ar putea fi cauza? Sunt posesori de 750 rc36 cu foaie +2 ? Care este tinuta de drum? Multumesc Aveti helibars de vanzare/manere incalzite? Nu cred sa fie sincronizarea carburatoarelor , cauza vibratiei . VFR - ul de 750 pe care-l cunosc , are roata si implicit pinionul de VTR din '97 pe spate . A castigat in cuplu si a pierdut din viteza . Pe langa asta , mai are si o guma de 190 de toata frumusetea pe spate ! Editat Septembrie 20, 2011 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Nu cred sa fie sincronizarea carburatoarelor , cauza vibratiei . VFR - ul de 750 pe care-l cunosc , are roata si implicit pinionul de VTR din '97 pe spate . A castigat in cuplu si a pierdut din viteza . Pe langa asta , mai are si o guma de 190 de toata frumusetea pe spate ! VFR-ul din 97 are monobrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 (editat) VFR-ul din 97 are monobrat. Mai incearca odata . . . . . cred ca scrie . . . V T R ?!?! Editat Septembrie 20, 2011 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Caut sa cumpar Honda VFR 800 Vtec dupa 2002 ....daca sunt posesori pe acest topic cu motorete de vanzare as dori sa stiu si eu care sunt ofertele, multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Caut sa cumpar Honda VFR 800 Vtec dupa 2002 ....daca sunt posesori pe acest topic cu motorete de vanzare as dori sa stiu si eu care sunt ofertele, multumesc Ai incercat sa vezi ofertele de la : /index.php?/forum/15-motociclete-intre-750-si-999-cm-cubi/ ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Mai incearca odata . . . . . cred ca scrie . . . V T R ?!?! Numai VFR am in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Ai incercat sa vezi ofertele de la : /index.php?/forum/15-motociclete-intre-750-si-999-cm-cubi/ ? da am studiat si aceasta pagina si atat si BikeShop`ul.....dar am zis ca poate intre timp s`a razgandit vre`un proprietar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 20, 2011 Share Postat Septembrie 20, 2011 Nu cred ca gasesti o oferta mai buna decat V-tech-ul lui Cristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Nu cred ca gasesti o oferta mai buna decat V-tech-ul lui Cristi. nu atat de mult ma intereseaza sa fie super oferta la pret,cat ma intreseaza ca motorul sa arate ok,daca se poate vopseaua originala,motorul lui Cristi se vede din poze ca a fost tinut afara lungi periaode de timp,rugina a inceput sa isi faca aparitia...plus de asta eu nu as pune o poza cu o motoreta nespalata la vanzare,taie tot elanul cumparatorului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 atunci cauta pe mobile.ro sau .de (tot cam aia e) si ia-ti unul din germanica si pune pe cineva sa ti-l aduca (eu am apelat la "gsx600f" care se ocupa cu asa ceva). m-am intors acasa, bucuros nevoie mare, mi-am verif presiunea in pneuri si ... ghinion ... cel pe fata scapa pe langa geanta. acu tr sa scot roata, dat discurile jos si carat cu ea la vulcanizare sa mi-o puna cum trebuie. bad luck!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunzzz Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Salut all ! S3rj , esti prin bucale sa-ti returnez parbrizul ?? daca vine cineva azi la Carol , ma bag si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 (editat) Nush dc ati auzit ultima veste legata de REPREZENTANTA HONDA MOTORCYCLE ROMANIA, si anume: Honda Trading Romania takes over as motorcycle importer from Autoitalia Business | nineoclock | July 7th, 2011 at 9:00 PM Honda’s office in Romania took over, from Inter Motorcycle, a member of the Autoitalia group, as the official importer of the Japanese brand’s motorcycles, at a local level, a press release informs. The activity will start in July 2011, with the opening of the brand’s first official presentation showroom in Bucharest, via the Carpati Motors dealer. The new Honda motorcycle centre will operate both sales and repair services. The showroom is situated in Northern Bucharest, on the Expozitiei Boulevard. Motorcycle prices start at EUR 4,880, VAT included, and the main competitors are Yamaha, Suzuki and Kawasaki Cei de la Carpati Motors au o oferta pentru luna septembrie, s-anume, VERIFICARE GRATUITA pentru motocicletele HONDA. Tre sunat si facut programare. Nush 100% in ce consta aceasta verificare, insa luni seara v-as putea spune, caci voi merge cu Vfr-ica la dansii sa degustam oferta Pe curand, Marius Salut all ! S3rj , esti prin bucale sa-ti returnez parbrizul ?? daca vine cineva azi la Carol , ma bag si eu! La cat e adunarea? Editat Septembrie 22, 2011 de norway_gl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aurelyan Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 In jur de ora 19, la ciuperca de la parcul Carol... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmasaiu Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 salut baietiiiii maine ma duc sa vad un vfr 2002 800i pana in prezent am avut un z1000 si vreau sa trec la un vfr zicetimi si mie fiabilitate etc probleme la ce sa ma uit ??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 va salut..am si eu un vfr800 din 2003 daca intereseaza pe cineva insa inainte de alte discutii vreau sa precizez ca mobra nu se afla in tara..o sa revin cu poze am revenit cu poze si in scurt timp si un video http://www.youtube.com/watch?v=rp46SJZjMw8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 al meu nu are nimic ruginit pe el...si nush unde vezi k a stat mult afara....cand eu l-am vopsit anul trecut in vopsitorie profi. doar pt a straluci ca in prima zi..iar din pct d vdr mecanic..nush daca mai este vreun vfr in care sa se fi bagat intrun singur sezon 2000 euro in tot ce inseamna consumabile..nu exista piesa veche pe el in afara de pistoane,cadru,carene,jambe si jante.ma gandeam eu k daca pun un pret asa mic pt cash..o sa dau de gandit,dar am nevoie disperata de bani...vine iarna si imi tre tabla pe casa. asa e cand se judeca un motor dupa poze.. smoke..acum vad k esti din buc..hai sa arunci un ochi,ca nu costa nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 Pentru posesorii de VFR 800 V-tec . disponibile piese din dezmembrare pentru acest model. Poze in link: /index.php?/topic/668755-dezmembrez-honda-vfr800-v-tec-2003/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 Si iata-ne luni seara, s-asa cum v-am promis, revin cu info legate de oferta celor de la CARPATI MOTOR, VERIFICARE GRATUITA PT MOTOCICLETELE HONDA. Verificarea a constat in: 1.test drive 2.verificare aspect exterior 3.stare anvelope 4.sistem lumini 5.verificare senzor cric 6.borne batterie si sistem incarcare 7.transmisie finala 8.verificare suspensie 9.functionare cablu acceleratie 10.nivel lichid frana 11.verificare vizuala instalatie franare 12.verificare vizuala comanda ambreiaj 13.verificare nivel si concentratie lichid racire 14.verificare functionare electroventilator racire 15.nivel ulei motor 16.verificatsistem directie 17.verificare strangere roti 18.verificare si reglare presiune roti 19.uzura placute frana 20.verificare turatie mers in gol 21. verificare integritate sistem evacuare Cam asta a fost. Service-ul nu detine masina pt echilibrat roti, asta pt cei care doresc sa-si verifice la final/inceput de sezon starea jantelor... Numai bine, Marius Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dudu1307 Postat Septembrie 26, 2011 Share Postat Septembrie 26, 2011 am luat motorul lui cristi mi s-a parut un baiat serios si corect sper sa fie asa motorul imi place si as vrea sa aflu mai multe pareri despre el daca il cunoasteti si sper sa ne vedem la intalniri numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Septembrie 29, 2011 Share Postat Septembrie 29, 2011 Salutare si tot o data bine v`am gasit.. de saptamana trecuta sunt posesorul unui VFR 800 din 2003,pana la urma am gasit si m`am hotarat intr`un timp foarte scurt pot spune,pana acum toate bune, foarte multumit de motoreta si de cum ruleaza si mai ales de frane doar ca mi se pare un pic lesinata la turatii joase ,plecarile de pe loc si depasirile mi se par cam lente si anume pana in 5000-6000 rpm trecand dupa un motor V2... diferenta mi se pare enorma dar este o chestie doar de obisnuintza si unde trebuie tinuta .Sa ne auzim cu bine, toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Aseara am trecut pe la 7, am stat 10 min, m-am plictisit si am plecat. Gata, au expirat politele de asig? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Salutare si tot o data bine v`am gasit.. de saptamana trecuta sunt posesorul unui VFR 800 din 2003,pana la urma am gasit si m`am hotarat intr`un timp foarte scurt pot spune,pana acum toate bune, foarte multumit de motoreta si de cum ruleaza si mai ales de frane doar ca mi se pare un pic lesinata la turatii joase ,plecarile de pe loc si depasirile mi se par cam lente si anume pana in 5000-6000 rpm trecand dupa un motor V2... diferenta mi se pare enorma dar este o chestie doar de obisnuintza si unde trebuie tinuta .Sa ne auzim cu bine, toate cele bune Ai trecut de la 2 in v de 1000 la 4 in v de 800, la ce te asteptai, 4 in v e un motor mai bine echilibrat decat 2 in v asa ca il poti urca mai mult in ture dar cuplul in turatii joase scade raportat la 2 in v. Acum depinde mult si evacuarea ce fel e, cea stoc din punctul meu de vedere cam gatuie motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dudu1307 Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Aseara am trecut pe la 7, am stat 10 min, m-am plictisit si am plecat. Gata, au expirat politele de asig? unde? daca stiam veneam eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate