ciprinakos Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 La 3k gasesti pe mobie.de Mai erau si pe la noi ceva anunturi pe motociclism.ro dar trebuie sa cauti Succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 16, 2013 Share Postat Iulie 16, 2013 Becul FI se stinge dupa odata ce inceteaza zgomotul pe care il face pompa. Am sa incerc si curatarea a tot ce se gaseste curatabil. Cat despre poponeata... am miscat-o cat am putut, la un moment dat mergeam complet in afara mobrei, doar-doar n-oi mai sta pe fund ci pe picior. Da' e de pomana la atatia kilometri, cel putin pentru mine Multumesc de sfat! De obicei ce zici tu e simptom de cheie(cip) nerecunoscut, verifica mufele de la antena HISS si CDI. Ar mai fi o treaba, daca ai cumva o problema pe la mufele partii din fata(far, bord, senzori) e posibil sa iti faca la fel, am patit cu un f4i asa si nu stiam de unde e buba, ulterior am aflat ca e un sistem de protectie, nu ma intreba ce fel de sistem si ce face ca nu am inteles nici pana in ziua de azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 Facem si noi o intalnire in august ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edward_zone Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 (editat) Pt a seta suspensia ai nevoie de cineva care sa faca masuratori in timp ce tu stai pe moto - i se spune static sag. Dup-aia trebuie sincronizata revenirea amortizorului spate cu fata - pe fata n-ai reglaj. Mai simplu ar fi sa treci pe aici: /index.php?/topic/537449-bucuresti-crangasi-grant-racing-garage-service-general/ intr-o plimbare-n Bucuresti. Momentan Cesar e in vacanta/out of country dar poti apela la locotenentul sau. Plus de asta ei pot observa daca totu-i in regla cu mobra. Si cel mai cool lucru este ca au program dupa orele normale de program - adica seara. Altfel fa un search cu sag adjustment si compression adjustment for motorcycles. Bafta. Este vorba doar de cel de pe spate. Pe fata am reglaj! Pe spate am umblat la rotita de suspensie si nu mai gaseam cartea. Am gasit-o, are 35 de pozitii. Standard este la pozitia 7. Eu am reglat-o la 15 pentru ca sunt ceva mai greu - 103 kg fara echipament (la gol - lol). Fata si reglajul pentru revenire sunt deja pe standard. Multumesc! Editat Iulie 17, 2013 de edward_zone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 (editat) Facem si noi o intalnire in august ? Mi-ar conveni cel putin cat sunt inca in tara, adica pana undeva pe 15 august ... Deci " I'm in! " Editat Iulie 17, 2013 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
w33bb0 Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 Multumesc de sfaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Iulie 17, 2013 Share Postat Iulie 17, 2013 Este vorba doar de cel de pe spate. Pe fata am reglaj! Pe spate am umblat la rotita de suspensie si nu mai gaseam cartea. Am gasit-o, are 35 de pozitii. Standard este la pozitia 7. Eu am reglat-o la 15 pentru ca sunt ceva mai greu - 103 kg fara echipament (la gol - lol). Fata si reglajul pentru revenire sunt deja pe standard. Multumesc! Pai d'aia ziceam s-o reglezi functie de greutatea ta si sincronizate fata cu spatele. Setarea stock nu este intotdeauna good. Ca sa nu mai pun ca pe spate, datorita in principal procesului repetat de coacere si racire dat de tevile de evacuare a cilindrilor posteriori, proprietatile suspensii se schimba in timp. Deci sag-ul (nu stiu cum ii zice-n romana) ar trebui reglat cel putin anual. Iar sincronizarea se face apasand cu putere pe sea si eliberand a.i. fata si spatele sa revina in acelasi timp si sa nu existe oscilatii. Altfel simptomul cel mai des resimtit este acela de a calari un cal needucat. La intalnirea VFR-istilor nu cred ca voi putea ajunge - la inceputul lui August ar trebui s-o tai la munca. Distrectie placuta tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Este de aplaudat o intalnire nationala a VFR-istilor. Ca idee, pot propune cazanele Dunarii sau Apusenii. Daca ne adunam multi doritori, poate reusim sa o facem in prima jumatate a lunii august. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almostcyborg Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Anu' trecut am facut la Sighisoara, n-am fost multi dar o fost frumos. In functie de cine se anunta si de unde se urca in sa, putem alege o locatie. Neaparat sa facem un program de vizitat anu' asta, oriunde mergem. Ar fi faina o zona de munte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Iulie 18, 2013 Share Postat Iulie 18, 2013 Merci pt sfat, stiu anuntul de pe bikeshop, insa nu am un budget de 6500euro Cred ca nu are ABS, ma mir pt. anul 2007, dar la banii aceia, eu zic ca nu este de ratat. Vezi: /index.php?/topic/699826-vand-honda-vfr-v-tec-2007-4500euro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 4500 fara ABS este prea mult. gasesti pe mobile.de la putin peste 3000 si adaugand 5-600 sa ti-o aduca cineva iesi mult mai bine. Eu asa am facut si sunt f multumit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SoLoGSX Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Am un monopost de VFR800 VTEC de vanzare. daca e cineva interesat. pretul e de 60 euro . tel: 0724.79.44.56 Ovi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
graurcristi Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 monopost culoarea rosie vand si eu 60 euro. monopost rosu vfr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Facem si noi o intalnire in august ? nu vreti sa "ne`mbatam" aici ) sincer ? de fapt cum ziceti voi sa strangem toate VFR`urile la un loc /index.php?/topic/699667-free-bikers-week-6-gurasada-park-hunedoara-15-18-august/, este si uichend prelungit pt unii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Cred ca nu are ABS, ma mir pt. anul 2007, dar la banii aceia, eu zic ca nu este de ratat. Vezi: /index.php?/topic/699826-vand-honda-vfr-v-tec-2007-4500euro/ Nu are ABS si astfel mi se pare chiar scumpa....nu ma incalzeste ca este cu cativa ani mai noua. Merci insa de sfat 4500 fara ABS este prea mult. gasesti pe mobile.de la putin peste 3000 si adaugand 5-600 sa ti-o aduca cineva iesi mult mai bine. Eu asa am facut si sunt f multumit. De acord, m-am orientat catre Italia/Germania pt ca in RO nu voi gasi. Daca am noroc spre sf. sapt viitoare o sa am si eu unul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprinakos Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Te-am gasit pe vfrworld. Pune o intrebare si p'aici - poate te poate ajuta cineva. Have fun dar vezi ca-i a dreaku grea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boicustefan Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Poti sa incerci si aici. http://www.motodiscount.ro/magazin-online/motocicleta/honda/750/vfr-750-f/1992/?good_detail=44604 l-am luat de la astia ca e promotie la ei .. kitul este 460 lei .. super moca. nu vreti sa "ne`mbatam" aici ) sincer ? de fapt cum ziceti voi sa strangem toate VFR`urile la un loc /index.php?/topic/699667-free-bikers-week-6-gurasada-park-hunedoara-15-18-august/, este si uichend prelungit pt unii ma inscriu si eo la deva.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zis_ungureanu Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 eu nu inteleeg intalnirea asta. sa mergi pana la...Deva sa ce?? un traseu "de munte " suna muuult mai bine. propun Rucar Bran,aceasta "elvetie a Romaniei" campam in varf de deal cu cortul,haiduceste. pt insotitoare avem in imediata apropiere si cabana de lemn. daca va surade ma pot ocupa eu de organizare,cunoscand bine zona aici desfasurandu mi activitatea de taxi cu parapanta. o sa pun si cateva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 nu este nimeni obligat/fortat sa vina la intalnire. hai sa stabilim o data, si dupa aia gasim si locatie. de exemplu pentru mine ar fi ok weekendul 16-17-18 august. ca locatie ceva pe langa centrul tarii ar fi cel mai ok sa se poata ajunge de oriunde. Brasov Sacele Rasnov Tarlungeni Prejmer... ceva pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 Eu chiar as veni oriunde, singura conditie e sa fie pana la jumatatea lui August, dupa am sa fiu plecat din tara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 Eu sincer vreau sa ajung la Hunedoara sa vad care ce si cum cu noua locatie ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baricza Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 Salutare colegi vfr-isti sunt nou printre voi detin vfr-ul de 2 luni si vreau tobe sport (putin mai zgomotoase) nu imi permit sa cumpar 500-800 euro si mi-a venit idea de a cumpara unele stoc(vreau un set de tobe stoc pentru drumurile lungi) si sa le fac ceva sau sa le duc la cineva sa le aranjeze (scoase site etc.) intrebarea mea catre voi este cunoasteti pe cineva care face chesti de genul sau cineva care a mai facut acasa singur sa imi dea ceva sfaturi . Va multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 (editat) Vezi la baiatul asta: http://www.vick-exhaust.ro/video.php Doar ca nu iti face si coturile, dar fiind langa bucuresti, te poti duce la dynamite brothers si te rezolva ieftin si frumos. Editat Iulie 21, 2013 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baricza Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 acum il sun multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stefanbh Postat Iulie 21, 2013 Share Postat Iulie 21, 2013 Salutare colegi vfr-isti sunt nou printre voi detin vfr-ul de 2 luni si vreau tobe sport (putin mai zgomotoase) nu imi permit sa cumpar 500-800 euro si mi-a venit idea de a cumpara unele stoc(vreau un set de tobe stoc pentru drumurile lungi) si sa le fac ceva sau sa le duc la cineva sa le aranjeze (scoase site etc.) intrebarea mea catre voi este cunoasteti pe cineva care face chesti de genul sau cineva care a mai facut acasa singur sa imi dea ceva sfaturi . Va multumesc anticipat. Ce model de Vfr , pt Vtec eu am facut așa (mai ieftin nu se poate) /index.php?/topic/32357-honda-vfr-750800/page-70 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate