alex_gherman_agh Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 Mie mi-au ramas in plus manerele de pasager pentru modelul 1998-2001. Daca le vrea careva, PM. donez si eu capacul pentru locul spate, nu cred ca o sa il folosesc vreodata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 daca vrei,pot sa nu vin. nu e dupa cum vreau eu! daca vrei, vii, daca nu, nu vii. deci! mai vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 joi, ora 20, academia militara? ma baaaaag ! fiind prima intalnire, aduc si poketul sa facem pozeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 deci o punem de intalnire saptamanala ? joia la ora 20 ? i'm in ! Mesaj completat . Mesaj completat am facut consumul in oras 19 litri - 200 km in afara am scos putin sub 6 litri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 joi, ora 20, academia militara? I'm in ! Sa speram ca ne strangem cat mai multi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 hopa, deja cred ca tre' sa cerem autorizatie pt manifestatie la citi suntem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 am uitat sa va spun : ieri am testat rezerva. Sincer eu ma asteptam sa licareasca rosu rosu sau sa ramana aprins rosu, nu doar rosu negru Din momentul in care a inceput sa clipaceasca rosu negru si pana nu am mai ramas fara nici un strop de benzina am parcurs 42 km. mers exclusiv in oras (trafic nici prea prea nici foarte foarte) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosu23 Postat Septembrie 3, 2009 Share Postat Septembrie 3, 2009 la ora 8 la academie. ok. ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 up! prima intalnire a VFR-istilor s-a consumat aseara in formatia urmatoare: @gomez @cosu23 @tuningboy @3in1 @raducu @ses si cip din pacate nu s-au facut poze, dar este timp si pt asta. ne vedem joi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 imi anunt si eu aparitia saptamanala la academie.. Dar pana atunci..poate punem la cale o iesire de o zi in weekendul asta..sau in urmatorul ..poate pe Cheia,ca incepe sa se strice vremea si sa nu ne lipseasca prea rau pe timp de iarna,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 S-a discutat ceva aseara despre o iesire, dar nu week-end-ul asta. Oricum eu nu pot nici urmatorul si exista o idee de plimbare in week-end-ul cu 19, 20 septembrie. Oricum mai vorbim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 incantat de cunostinta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 frumoasa intalnire, la cit mai multe ! totusi, pt joia viitoare, ar tre' sa gasim o carciuma pt intalnire, asa ca sa propuna fiecare cite ceva si vedem unde ajungem preferabil sa fie in bucuresti crashma ! bafta tuturor, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 up! prima intalnire a VFR-istilor s-a consumat aseara in formatia urmatoare: @gomez @cosu23 @tuningboy @3in1 @raducu @ses si cip din pacate nu s-au facut poze, dar este timp si pt asta. ne vedem joi bine mah, data viitoare nu mai vin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Septembrie 4, 2009 Share Postat Septembrie 4, 2009 (editat) bine,mah...uite: prima intalnire a VFR-istilor s-a consumat aseara in formatia urmatoare: @gomez @cosu23 @tuningboy @3in1 @raducu @ses @ cip @tu.bogo - aspirant din pacate nu s-au facut poze, dar este timp si pt asta. ne vedem joi Editat Septembrie 4, 2009 de raducu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Septembrie 6, 2009 Share Postat Septembrie 6, 2009 nah ca de mult ce-am laudat veferica, a inceput sa-si de in petec azi, dupa ce am facut un mic " dus" prin oras, am ajuns acasa si am parcat-o . cit ma chinuiam s-o leg, am observat ca discu din stanga fata frige, pe cind cel din dreapta e rece. care sa fie buba ? pistonasul ? garnituri ? multam ps: mancauartata de frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 1..verifica placutele(grosimi inegale) 2..invarte de roata ...pune ambele frane de cateva ori pe loc,apoi invarte iar...daca se invarte liber,e totul ok....nu mai stiu care pistonase intra la fiecare frana,dar e posibil sa fii solicitat mai mult una din ele. ..abia dupa astea incepi sa verifici defecte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 Aș propune un local f ok la preturi,usor retras,specific pescaresc dar nu numai,cu multe locuri de parcat,mai tot timpul liber,terasa mare si spatios si inauntru,locatie centrala,chiar langa polivalenta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Septembrie 7, 2009 Share Postat Septembrie 7, 2009 1..verifica placutele(grosimi inegale)2..invarte de roata ...pune ambele frane de cateva ori pe loc,apoi invarte iar...daca se invarte liber,e totul ok....nu mai stiu care pistonase intra la fiecare frana,dar e posibil sa fii solicitat mai mult una din ele. ..abia dupa astea incepi sa verifici defecte. ................................................ multam mult, Aș propune un local f ok la preturi,usor retras,specific pescaresc dar nu numai,cu multe locuri de parcat,mai tot timpul liber,terasa mare si spatios si inauntru,locatie centrala,chiar langa polivalenta.. asa, incepem sa ne organizam bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat Septembrie 8, 2009 Share Postat Septembrie 8, 2009 intreba cineva de vopsit mobra: 150 ron de piesa,sau 600 ron toate carenele. acolo mi-am vopsit eu cateceva la X9, si au iesit super...din cate stiu are codurile de culori pt Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Salutare, am un 954rr din 2003 impecabila, cine o vrea, o dau la schimb pt un vfr din 2003-2004. absolut impecabila, toba akrapovic, amortizor ghidon ohlins, foarte intretinuta. problema e ca am mai mereu am pasager(a)....... poze http://www.bikepics.com/members/dopeman1979/03cbr900/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristh4ever Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Pai...ramane la 19.00 la terasa aia de langa palatul copiilor?se anunta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 Pai...ramane la 19.00 la terasa aia de langa palatul copiilor?se anunta cineva? eu ma anunt, dar joi, nu ? Mesaj completat salutare, azi schimb placutele, am gasit sbz 85E fata+spate, e ok pretul ? multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoMeZ Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 si uite asa are yori capac monopost... MULTUMESC MULT ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Septembrie 9, 2009 Share Postat Septembrie 9, 2009 si uite asa are yori capac monopost... MULTUMESC MULT ! arata foarte bine duduia yori ! bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate