Marinero Postat Decembrie 16, 2005 Share Postat Decembrie 16, 2005 (editat) Am ezitat ceva vreme sa povestesc despre motorul meu ca sa nu se creada ca vreau sa ma laud. Steaua de deasupra mea, a fost una buna, care mi-a permis sa cumpar ceea ce-mi place si-mi doresc. Dupa o ucenicie de-o vara pe un BMW 650GS pe care l-am vandut aici pe forum dupa multe chinuri si scaderi de preturi in trepte, am reusit sa-mi iau acest motor pe care l-am analizat si admirat (pe net normal)mai bine de 2 luni. L-am luat din Cluj, dupa o luna de asteptari absolut conform contractului; dealerul de acolo(niste tipi sufletisti zic eu cu drasoste pentru motoare) l-a adus pana in Ploiesti si eu am venit cu o duba din Braila. deci: Pt cui place genul de street fighter este un motor emblematic. Are cuplu foarte de jos, trage bine , tobele suna foarte frumos si nu cred ca le voi schimba. Trei cilindrii se aud intradevar deosebit ; prietenii din jurul meu au ori 2 cilindrii(honda vtr 1000 parca si ducati 999s, sper sa nu ma insel) sau 4 cilindrii. Dupa parerea mea, 3 cilindrii combina cuplu jos caracteristic motoarelor cu 1 sau 2 cilindrii, cu puterea, finetea si forta celor cu 4 cilindrii. Prea mult nu am mers cu ea pana cum pt ca de 4 zile ma zbat sa obtin numar de inmatriculare dar am deja 15 km in jurul blocului (va rog nu radeti) este foarte manevrabila, unghiul furcii asigura din plin lucrul asta, are ampatament cred mai mic decat multe alte modele...... da senzatia ca esti pe un buldog. I-as da ''la oase'' cum spune un prieten de-al meu dar am un grafic de rodaj afisat chiar pe rezervor si vreau sa-l respect. Va pun niste poze asa cum au iesit ele in garajul pus la dispozitie de Catalin si Edi(carora le multumesc mult). Sper sa ne vedem pe la cat mai multe intruniri si de acum incolo. Editat Decembrie 16, 2005 de Marinero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 16, 2005 Share Postat Decembrie 16, 2005 Motocicleta în sine e o lucrare, am văzut aÂşa ceva la Bistrița, iar sunetul era chiar miÂşto--fără caterincă, mi se părea ca suna ca o combinație foarte reuÂşită între sunetul unui motor de tractor cu unul de motocicletă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Decembrie 16, 2005 Share Postat Decembrie 16, 2005 e frumos !!!!! ce sa zic! Cat te-a costat, cu tot cu taxe...??? Ma bate gandu la asa ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Decembrie 17, 2005 Share Postat Decembrie 17, 2005 ai facut alegerea perfecta e mult mai misto decat una de viteza. daca ai pamant poti sa-i legi un plug in spate si sa ari cu asta imi inchipui cum te simti ca nu poti s-o scoti pe sosea. ai rabdare, mai ai doar..... 4 luni de iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Decembrie 17, 2005 Share Postat Decembrie 17, 2005 SUPERBA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVTarts Postat Decembrie 17, 2005 Share Postat Decembrie 17, 2005 e mult mai misto decat una de viteza. daca ai pamant poti sa-i legi un plug in spate si sa ari cu asta Ai o bere daca vreodata ajung pe la tine pe meleaguri De ce zici ca e mai misto? Stiu ca si tie, de fapt si mie, acceleratia conteaza nu top speed-ul, nu? Cam acesta ar fi motivul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vitezistu Postat Decembrie 17, 2005 Share Postat Decembrie 17, 2005 (editat) Superba s-o stapanesti sanatos .....sper sa ajung s-o vad si s-o si eu odata LIVE Editat Decembrie 17, 2005 de Vitezistu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki mic Postat Decembrie 17, 2005 Share Postat Decembrie 17, 2005 s-o stapanaesti sanatos. e misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinero Postat Decembrie 17, 2005 Autor Share Postat Decembrie 17, 2005 e frumos !!!!! ce sa zic! Cat te-a costat, cu tot cu taxe...??? Ma bate gandu la asa ceva! M-a costat 11.484 euro Multumesc la toti pt urari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nazdravanul Postat Ianuarie 2, 2006 Share Postat Ianuarie 2, 2006 Frumusica. Sa te bucuri de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
v-twin Postat Ianuarie 2, 2006 Share Postat Ianuarie 2, 2006 Foarte faina, cu o singura exceptie totusi, farurile alea sunt cam ca nuca-n perete. Poate ca doar unu central ar fi mers mai bine. Prima oara cand am vazut-o, m-am gandit la StarWars Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator <-BlacK_Killer-> Postat Ianuarie 2, 2006 Share Postat Ianuarie 2, 2006 (editat) macar de erau mai micute farurile .... dar oricum e faina Editat Ianuarie 2, 2006 de <-BlacK_Killer-> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 2, 2006 Share Postat Ianuarie 2, 2006 Lasa frate farurile.. motocicleta in sine este tare! Sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexgsx Postat Ianuarie 2, 2006 Share Postat Ianuarie 2, 2006 Lukrare tare misto.Super piesa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
col_vstef Postat Ianuarie 14, 2006 Share Postat Ianuarie 14, 2006 Fainutz motor. Plina de personalitate. Felicitari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Ianuarie 14, 2006 Share Postat Ianuarie 14, 2006 De ce zici ca e mai misto? Stiu ca si tie, de fapt si mie, acceleratia conteaza nu top speed-ul, nu? acceleratie, elasticitate, pozitia corpului Marinero, cu ce cauciucuri a venit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigggy Postat Ianuarie 16, 2006 Share Postat Ianuarie 16, 2006 mishto motoru m am suit si eu pe una la salon la frankfurt asta toamna,e foarte robusta,dar vad ca lipseste carenuta de la far.sau e alt model? asta e modelu : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Ianuarie 16, 2006 Share Postat Ianuarie 16, 2006 S-o stapanesti sanatos omule!! E superba... ... iti trebe si echipament pe masura !!! Nu te zgarci ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
digitallysane Postat Ianuarie 16, 2006 Share Postat Ianuarie 16, 2006 mishto motoru m am suit si eu pe una la salon la frankfurt asta toamna,e foarte robusta,dar vad ca lipseste carenuta de la far.sau e alt model? Ala e SpeedFour (600 cmc patru cilindri). Mie cele doua faruri de pe SpeedTriple mi se par excelente. Si in general toata motocicleta e superba. Felicitari pentru alegere. Dragos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arunescu Postat Ianuarie 20, 2006 Share Postat Ianuarie 20, 2006 poze mai noi cu Marinero. cica nu mai are timp de forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinero Postat Ianuarie 20, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2006 Ma dai pe tobogan arunescu....or sa creada baietii ca chiar sunt in stare de asa ceva ....as vrea eu. Am deja 250 km si pot urca la 5000 rot/min...dar afara este frig si ghiata. De ce draq nu m-am nascut prin tari mai calde, ce frumos o fi sa te dai tot anul. Ne-am dat pe frig asta acum cateva zile, imnteresant vreo ora, dupa aia ingheata cam tot ... Sa aveti bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tin-tin Postat Februarie 12, 2006 Share Postat Februarie 12, 2006 salut din nou.si eu imi mai iau piese de la cj,sunt foarte seriosi,peste cei cu reprezentanta din bucuresti. poza de iarna! cea din garaj... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bh99mes Postat Februarie 15, 2006 Share Postat Februarie 15, 2006 super motocicleta! s-o calaresti sanatos! nu prea sunt triumph-uri pe soselele noastre, dar i-mi plac foarte mult! multa bafta la ea fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marinero Postat Februarie 15, 2006 Autor Share Postat Februarie 15, 2006 (editat) merci mult si in curand cica se va mai cumpara inca un triumph .........in Galati Inca putin si punem de un club Editat Februarie 15, 2006 de Marinero Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adir Postat Februarie 16, 2006 Share Postat Februarie 16, 2006 Superb motor, era prima motocicleta care m-a impesionat si inca tot mai visez sa-mi iau una, cine stie.... Sa ai asfalt uscat si sa o conduci fara probleme. Felicitari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate