Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 29, 2006 Share Postat Ianuarie 29, 2006 numara si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moshulik Postat Februarie 1, 2006 Share Postat Februarie 1, 2006 'tui microcontroleru ma-sii de treaba, ca ma tine pe bara zilele astea... se produce un fenomen foarte straniu, toata dracovenia merge atata timp cat bujia face masa undeva aproape de borna bobinei de inductie. Daca creste traseul masa al bujiei, se propaga aceeasi unda de soc de inalta tensiune pana la microcontroler si-l trimite la culcare.... this sucks and requires further investigation. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 'tui microcontroleru ma-sii de treaba,..... Daca creste traseul masa al bujiei, se propaga aceeasi unda de soc de inalta tensiune pana la microcontroler si-l trimite la culcare.... this sucks and requires further investigation. Cum dracu au pus unii MP3 playere si DVD-uri si LCD-uri...pe masini/motociclete ...si noi nu suntem in stare sa facem o simpla aprindere electronica cu avans reglabil pe care sa scriem cu bucurie "Made in Romania"... Unde mai este si restul ...turometru+vitezometru+voltmetru+temperatura Totu' Digital... p.s. Incearca sa comanzi cu microcontrolerul o aprindere electronica tip Tg.Mures!!! Si pune fisa de Dacie care este cu deparazitare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.marinescu Postat Februarie 2, 2006 Share Postat Februarie 2, 2006 Cum dracu au pus unii MP3 playere si DVD-uri si LCD-uri...pe masini/motociclete ...si noi nu suntem in stare sa facem o simpla aprindere electronica cu avans reglabil pe care sa scriem cu bucurie "Made in Romania"... Pai e simplu. In general MP3/DVD/LCD-urile nu stau langa bobina de inductie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CZU Postat Februarie 3, 2006 Autor Share Postat Februarie 3, 2006 (editat) Unde mai este si restul ...turometru+vitezometru+voltmetru+temperatura Totu' Digital... uite aici este... in prima poza este unitatea de afisare a CB-ului (CB- computer de bord), iar in a doua este CDI-ul pentru solutia cu doua bobine. CDI-ul este gandit sa mearga cu intrare de la ruptor clasic sau de la CB. Zilele urmatoare am sa pun mai multe detalii despre ele. Bafta! P.S. Tot pe afisorul central se face si afisarea nr. de Km parcursi, sau Km parcursi de la alimentarea cu benzina sau de la resetare (modul de afiare al afisorului doi se schimba prin apasarea unui buton) Editat Februarie 3, 2006 de CZU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 foarte misto o singura sugestie am sa-ti dau: pt comuniste trebuie facute anti-vibratie, da' asa ca lumea, ca altfel nu rezista mult... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Februarie 3, 2006 Share Postat Februarie 3, 2006 Deci in prima poza este afisajul "CB"-ul, cu multe fire care nu am inteles unde vin legate... si in a doua poza aprinderea ... ....sunt poze frumoase... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 mda dragutz montajul! nu m-ai uitat , nu cezar? cu toate ca am cam ramas fara cash din cauza prostiei mele... NU IMPRUMUTATI NICIODATA MOTOCICLETA PERSONALA NICI MACAR PARINTILOR.. MAMA TATA... NEVER ca ajungeti ca mine...platesti ca bou... cam pe cand termini ci C.D.I.-ul MEU SI COMPUTERU' DE BORD? ca mie ciuda deja... sa-mi dai un mesaj , cand termini ! poate fac eu cumva si le iau:) mai repede! bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dorutrucker Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Shi eu, shi eu cand ai totul gata ma contacezi shii'dam drumu' , retzine pentru ij jupiter vreau tot tacamu' CDI plus CB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ftraian Postat Februarie 4, 2006 Share Postat Februarie 4, 2006 Si eu am facut turometru analogic cu afisare pe LEDuri. E o linie de LEDuri 10 verzi, 3 galbene si 3 rosii care se aprind in functie de turatie. Montajul este foarte simplu si costa pana la 5 RON. Tensiunea o ia de pe fisa care vine de la bobina de inductie. Vreau sa-mi fac vitezometru digital cu un Atmel. Poate ne spui ce traductor ai folosit. Eu ma gandeam sa folosesc un LED in IR si un receptor IR care sa primeasca o raza printre spitele rotii (roata mea are 5 spite). Totul va fi modulat la 37kHz pentru ca la receptie folosesc TSOP 1738. Cred ca-i o metoda buna pentru ca IR merge si prin noroiul ce poate ajunge pe traductorul ce va fi fixat pe furca. Voi ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator dorutrucker Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 (editat) Haide CZU-ule A-ti lasato balta sau ce ? Este gata , testata gata de munca, haideti cu pretul si cu achizitionarea, pey nu? Editat Februarie 26, 2006 de dorutrucker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-WERNER- Postat Martie 6, 2006 Share Postat Martie 6, 2006 sunt care au reusit... /index.php?showtopic=37656 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttcostin Postat Martie 11, 2006 Share Postat Martie 11, 2006 deja exista turometre digitale sau analogice destul de convenabile ,asta am gasit:http://www.adelaida.ro/index.php?cPath=30_42 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christensen Postat August 16, 2007 Share Postat August 16, 2007 Concret despre ce este acest topic? nu cumva despre "Cdi+turometru+vitezometru+voltmetru+temperatura Totu' Digital" si pe aicea sa discutat doar despre aprindere dar nu cu trea multe scheme ceva desene de PBCuri nu sunt? Uite aicea aprindere CA LA CARTE! Si ceva COMPLETARI Iar turometru si kilometrajul se gasesc AICI doar trebuie testat!si adaptat! Pt Vmetru am sa ma uit prin ceva reviste si va scanez ceva schema! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate