melciu Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 E cineva interesat de un set valize laterale originale? ............. arata fain. how much? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Mai 28, 2012 Share Postat Mai 28, 2012 arata fain. how much? 120 euro????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheHaWk Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 Asa parca iti e mai mare dragul sa mergi dimineata la serviciu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lwiq Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 salut! am eu de la un pegaso! cred ca se potrivesc, nu stiu sigur! poti incerca! 0765140314 se potrivesc. pe al meu am pus de la un pegaso din 98 (al meu e din 96) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 (editat) Asa parca iti e mai mare dragul sa mergi dimineata la serviciu va vad in fiecare dimineata cand merg la lucru si ma intreb daca nu cumva sunteti toti frati au ceva ca prea aveti toti acelasi model! si in alta ordine de idei ...daca aveti chef sa vedeti ce poate mobra va invit sa veniti la 100km de Timisoara la intalnirea AT http://www.xrv.ro/forum/viewtopic.php?f=41&t=198 Editat Mai 29, 2012 de raoulserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat Mai 29, 2012 Share Postat Mai 29, 2012 120 euro????????????? Auzi, dar se potrivesc pe prinderile originale BMW, Funduro? din 1996? Sau, unde se pot vedea? 0730.660.418 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spd Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 Auzi, dar se potrivesc pe prinderile originale BMW, Funduro? din 1996? Sau, unde se pot vedea? 0730.660.418 Nu stiu daca se potrivesc.Aici poze cu prinderile /index.php?/topic/678619-vand-genti-laterale-originale/ .Eu sunt din Lugoj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 (editat) Salut! Am o mica nelamurire. In imaginea atasata, simeringul anti-praf e 6, iar cel de ulei 4? Nu vreau sa fac vreo confuzie. E recomandat sa schimb si ('piesele'/garniturile sau ce-or fi ele) 2,3,5, sau sunt suficiente 4/6? Din ce am mai citit, se foloseste 650 ml ulei 10w ptr fiecare furca. Alte ponturi/sfaturi sunt binevenite cu privire la acest schimb. Multumesc! Editat Iunie 1, 2012 de petrilacocuz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexey04 Postat Iunie 1, 2012 Share Postat Iunie 1, 2012 (editat) Salut! Am o mica nelamurire. In imaginea atasata, simeringul anti-praf e 6, iar cel de ulei 4? Nu vreau sa fac vreo confuzie. E recomandat sa schimb si ('piesele'/garniturile sau ce-or fi ele) 2,3,5, sau sunt suficiente 4/6? Din ce am mai citit, se foloseste 650 ml ulei 10w ptr fiecare furca. Alte ponturi/sfaturi sunt binevenite cu privire la acest schimb. Multumesc! 3 si 5 de obicei nu, doar daca au fost abuzate si arata rau 2 este cuzinetul - il schimbi daca e uzat. ulei eu stiu de 600 ml si 650 pt varianta "lowered" Voi la ce nivel va tineti plutitoarele? Editat Iunie 1, 2012 de Alexey04 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
porky08 Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Salut! am de vanzare o presa extractoare de volanta pentru F650! daca e cineva interesat de unealta va rog sunati! 0765140314 salut! am urmatoarele piese de vanzare pentru Funduro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 http://bmw-camp.myforum.ro/-vp149.html#149 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
porky08 Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 salut! stie cineva care ar fi cauzele principale pentru care intra benzina in ulei la un f650 '98!? daca a mai patit careva treaba asta va rog lasati o sugestie, sa stiu de unde incep cu verificarile! multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Garnitura de chiulasa putin arsa sau ciupita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexey04 Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 verifica supapele de admisie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
porky08 Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 cam asta ar putea fi singura cauza? multam pt raspuns, o sa verific! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexey04 Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 supapae terminate, amestec foarte bogat, segmenti pe duca.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 ...Sau cui pontou care nu inchide bine, asta in cazuri mai rare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
porky08 Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 va multumesc domnilor pt sugestii, o sa verific in detaliu tot ce mi-ati sugerat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 Zic io ca ar fi bine sa incepi verificarile incepind de la coada spre cap (adica de la coada sugestiilor!), si spun asta in urma unor discutii si deliberari pe aceasta tema avute impreuna cu bunul meu prieten si colaborator, @Sarpe. Asteptam rezultatele si vestile bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Iunie 21, 2012 Share Postat Iunie 21, 2012 (editat) salut! stie cineva care ar fi cauzele principale pentru care intra benzina in ulei la un f650 '98!? daca a mai patit careva treaba asta va rog lasati o sugestie, sa stiu de unde incep cu verificarile! multumesc! verifica cuiele pontou, nu iti inchide vreunul! sau cele 2 o-ringuri de la plutitoare(in special cel de deasupra cuiului pontou!) @ivan_pedala distractie placuta la intrunirea motoveteranilor, in caz ca nu ajung prin zona! Editat Iunie 21, 2012 de s@rpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Caut sa cumpar cele 2 arcuri ale cricului central. Se pare ca ar fi la fel cricurile de Pegaso cu cele de F. Ma poate ajuta cineva? Caut sa cumpar cele 2 arcuri ale cricului central. Se pare ca ar fi la fel cricurile de Pegaso cu cele de F. Ma poate ajuta cineva? Am rezolvat, merci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elviscatalin Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 va salut... are cineva de vanzare maneta ambreiaj pentru f650 din 1995? am iesit la prima tura de enduro si am reusit sa o rup cand urcam o panta...am culcat motorul si a luat-o in vale...maneta s-a dat peste cap si ...noroc cu un patent din dotarea standard si 2 prieteni de drum! acuma trebuie sa ma duc sa m-il recuperez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_radu Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 hmm recomand pe achim de pe forum . aduce piese la preturi ok . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Iulie 2, 2012 Share Postat Iulie 2, 2012 va salut... are cineva de vanzare maneta ambreiaj pentru f650 din 1995? am iesit la prima tura de enduro si am reusit sa o rup cand urcam o panta...am culcat motorul si a luat-o in vale...maneta s-a dat peste cap si ...noroc cu un patent din dotarea standard si 2 prieteni de drum! acuma trebuie sa ma duc sa m-il recuperez Noroc! Cand am cumparat motocicleta, avea maneta de ambreiaj pe jumatate rupta. Initial am zis ca o schimb, dar m-am obisnuit si ne impacam foarte bine. Aici am gasit cel mai bun pret, aftermarket: www.ludomoto.ro Cand selectam motocicleta nu-mi aparea maneta respectiva, dar omul mi-a zis fix asa: "maneta ambreiaj 180 ron (aftermarket 35 ron)". Merita sa incerci... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_Filep Postat Iulie 6, 2012 Share Postat Iulie 6, 2012 Galeria se poate indrepta (fortezi putin cu o surubelnita, un dorn lat, ori dalta... etc.). Incerci sa faci ca distanta intre cele doua galerii sa fie aproximativ egala in spatiul ramas gol pentru garnirura, fiindca altfel o rupi! La colier nu am vazut garnitura, nici macar in poza explodata nu exista asa ceva, dar daca nu-i scump, poti s-o iei, rau nu face! Am reusit s-o schimb fara probleme acum 2 luni. De atunci totul e in regula, nu mai pufaie. Multumesc mult pt. sfaturi. Bafta si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate