Stefan GS Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Salut, Pt. Ratonul - cum rezolvi cu oglinda dreapta ca si eu am stricat filetul la ea de cand am luat motorul. Unde ai mai gasit oglinzi cu tot cu suport sau ai comandat de pe MotoLouis.de? ca peste tot am gasit oglinzi dar fara suportul de ghidon...iar ca sa schimb toata piesa de comenzi sau sa imi fac filet nou acolo nu se merita...cea mai buna solutie ar fi alte oglinzi cu tot cu suport ca oricum sunt urate alea de fabrica, si mai imi ating si de parbrizul inaltat Givi... Cine stie pe unde sunt sigurantele la GS ca am manualul da cat l-am rasfoit nu le-am prea vazut...si de care sigurante sunt, normale ? Multumesc anticipat. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beje Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Pt. Ratonul - cum rezolvi cu oglinda dreapta ca si eu am stricat filetul la ea de cand am luat motorul.Unde ai mai gasit oglinzi cu tot cu suport sau ai comandat de pe MotoLouis.de? ca peste tot am gasit oglinzi dar fara suportul de ghidon...iar ca sa schimb toata piesa de comenzi sau sa imi fac filet nou acolo nu se merita...cea mai buna solutie ar fi alte oglinzi cu tot cu suport ca oricum sunt urate alea de fabrica, si mai imi ating si de parbrizul inaltat Givi... Salut, La mine suportul e bun! Tocmai ce am defiletat azi ciotul de brat pe care fusese oglinda! Zi-mi si mie pe unde ai vazut oglizile alea fara suport ca sa ma duc sa caut si eu! nu mai intereseaza neaparat originale ci ma intereseaza sa vad cand schimb banda si sa nu mai intorc capul pentru ca nu e sanatos... cel putin in Bucuresti si la un incepator ( Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beje Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 mi-am luat parbriz de la MRA dar din pacate nu a venit cu suruburi de montare, iar eu nu le mai am pe cele dinainte. Ce suruburi ar trebui sa pun sau de unde sa cumpar asa ceva? Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 mi-am luat parbriz de la MRA dar din pacate nu a venit cu suruburi de montare, iar eu nu le mai am pe cele dinainte. Ce suruburi ar trebui sa pun sau de unde sa cumpar asa ceva? Multumesc. Gasesti multe modele de suruburi la Hombaher. Se vand si la bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 ratonule, pui si tu te rog o poza cu parbrizu ? multam mult, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beje Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 ratonule, pui si tu te rog o poza cu parbrizu ? multam mult, doua poze cu parbrizul nemontat. Mi-am luat suruburi, piulite si saibe din Practiker si sper ca in seara asta sa il montez si revin cu poze si cu el montat. In schimb m-am plimbat azi cu "ciotul" de la oglinda pe la vre-o 4-5 magazine moto si ioc ceva care sa se potriveasca. Am vorbit si cu nea Pisoi si nimic... ramane varianta cu comanda dar as fi vrut ceva pe care sa il folosesc zilele astea cat mai e cald.... singura care se potrivea cat de cat era una cu filet pe care am vazut-o la Moto Louis la Razoare dar era 80 ron si dat fiind ca nu era exact ce vroiam nu am luat-o. Daca dau 30-50 Euro prefer sa dau pe una originala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diles Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 ratonul, daca se potriveste oglinda de GS cred ca te pot ajuta eu cu una imprumut pana iti cumperi. da-mi pm. titishoru, daca-mi dai o poza cu ce-ti trebuie exact pot sa intreb pe cineva de respectiva piesa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beje Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 salutare, vezi ca e foarte posibil sa fie lantul deformat.eu asa am patit, il intindeam era ok, mai dadeam juma de tura la roata si avea burta. bafta ratonule, cat a fost parbrizu' si de unde l-ai luat ? multam fain, 285 Ron. Magazinul de unde l-am luat e undeva pe aici: http://www.salutbucuresti.ro/planoras/swf_...-7226&-6384 Uite si o poza cu parbrizul montat (scuze de calitate: e cu telefonul facuta si asta nu stie sa faca poze noaptea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beje Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 si o poza ziua! Sunt mandru de lucrarea facuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Noiembrie 5, 2008 Share Postat Noiembrie 5, 2008 Unde gasesc si eu diamentru si dimensiunea furcii la F650 (pe carburatie) ? Vreau sa cumpar de la Louis burduf pentru furca dar sunt 2 dimensiuni acolo (unu e dublu ca pret fata de celalalt) si nu stiu care se potriveste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
22iulian Postat Noiembrie 6, 2008 Share Postat Noiembrie 6, 2008 si o poza ziua! Sunt mandru de lucrarea facuta Mooaaamaaa ..ce surupuri mistooo...d-alea de prins lindabu' pe casa.... Hai ca sunt rautacios... Arata bine pe albastru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 salutare dragilor, prostia m-a lovit din nou am reusit sa rup cheia in broasca de la sha. aveti idei ? a spart careva butucu sheii ? ca ma gandesc ca daca reusesc sa recuperez varful cheii, poate ii fac o dublura.. orice sfat e binevenit ! multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
invictus Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Eu asa ceva mi-as pune, sa nu umble careva la oala cu untura. http://www.touratech.com/shops/001/popup_i...5a4aa2869ffdb83 salutare dragilor, prostia m-a lovit din nou am reusit sa rup cheia in broasca de la sha. aveti idei ? a spart careva butucu sheii ? ca ma gandesc ca daca reusesc sa recuperez varful cheii, poate ii fac o dublura.. orice sfat e binevenit ! multam nu se poate extrage bucata rupta cu o penseta? incearcă cu un laț dintr-o sârmă subțire să agăți zăvorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beje Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 @memyselfandI: nu stiu daca ai vazut, dar la Touratech au parbriz din ala de care ai nevoie. E cam scumput... dar... Link: http://www.touratech.com/shops/001/product...5a4aa2869ffdb83 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 @memyselfandI: nu stiu daca ai vazut, dar la Touratech au parbriz din ala de care ai nevoie. E cam scumput... dar... Link: http://www.touratech.com/shops/001/product...5a4aa2869ffdb83 multam mult ratonule, acum nu mai vreau parbriz, defapt nu mai vreau bmw, defapt nu cred ca mai vreau mobra, ptiu drace ca m-am enervat. Invictus, asta e planu, sa recuperez bucatica lipsa si sa merg s-o " clonez". oricum maine pe lumina... multam mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 salutare dragilor, prostia m-a lovit din nou am reusit sa rup cheia in broasca de la sha. aveti idei ? a spart careva butucu sheii ? ca ma gandesc ca daca reusesc sa recuperez varful cheii, poate ii fac o dublura.. orice sfat e binevenit ! multam Eu am rupt doua chei in scuter-u lu' nevastamea...Am reusit sa scot de fiecare data partea ramasa-n butuc cu o pensa hemostatica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 hmmm pensa homo-statica ? adica cum vine asta ? poti sa ma ajuti ? explica-mi te rog multumesc mult, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 hmmm pensa homo-statica ? adica cum vine asta ? poti sa ma ajuti ? explica-mi te rog multumesc mult, Uite asta e o pensa hemostatica. Exista diferite marimi...cu cioc drept...cu cioc mai subtire...etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beje Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 am si eu o problema la mobra mea: in neutru fiind daca ii pun cricul lateral imi opreste motorul. E normal? Daca nu cam ce ar trebui sa fac sa o remediez... din cate am auzit pe la colturi ar trebui sa opreasca motorul doar cand ar fi in viteza... 2 la mana: cam cum le cheama pe bavarezele voastre? eu ma tot gandesc la un nume pentru ea dar mai bun de Blaughera (care ar vrea sa insemne pantera albastra ) nu prea mi-a trecut prin cap... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 am si eu o problema la mobra mea: in neutru fiind daca ii pun cricul lateral imi opreste motorul. E normal? Daca nu cam ce ar trebui sa fac sa o remediez... din cate am auzit pe la colturi ar trebui sa opreasca motorul doar cand ar fi in viteza... la mine e la fel ca la tine si tind sa cred ca e normal.Stiu ca la altele se opreste doar in treapta de viteza.Poate scrie in manual.Nu m-am uitat pt. ca nu ma deranjaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 am si eu o problema la mobra mea: in neutru fiind daca ii pun cricul lateral imi opreste motorul. E normal? Daca nu cam ce ar trebui sa fac sa o remediez... din cate am auzit pe la colturi ar trebui sa opreasca motorul doar cand ar fi in viteza... 2 la mana: cam cum le cheama pe bavarezele voastre? eu ma tot gandesc la un nume pentru ea dar mai bun de Blaughera (care ar vrea sa insemne pantera albastra ) nu prea mi-a trecut prin cap... Daca te apleci putin ai sa vezi si "melcusorul" cu tot cu fir care este raspunzator de "problema" ta ! Se opreste si in viteza si in neutral....tot timpul cand in cobori. Daca te enerveaza chestiunea asta cu oprirea...pune mana pe un cleste....si hatsi ....cablu....gata cu problemele !!! Pe al meu in cheama " JAK " ! Mai jos va arat pe unde circula el ....ii place tareeeee ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beje Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 2 intrebari: 1. Mi-a venit cutia. Din fericire incuietoarea de prindere pe mobra e ok si am blocat cutia pe portbagaj. Din nefericire incuietoarea cutiei e praf: mi-a iesit butucul odata cu cheia. Ce pot face? 2. Pot sa imi fac undeva o cheie de rezerva pentru mobra? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beje Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 (editat) azi mi-am luat inima de incepator in dinti si am plecat cu motorul la serviciu. Al dracu ca zilele astea lucram undeva pe autostrada (A1) la km 14, iar eu stau pe undeva pe langa Lia Manoliu de ajuns am ajuns cu bine, dar mai am cate ceva de invata si km de facut. Oricum am trecut si de hopul asta: imi era cam tarsa de traficul de zi cu zi, s-a facut si frig si am asteptat ceva pana cand prognoza mi-a dat o zi buna apropo am vazut un F650 rosu parcat inainte de Armata Poporului cum vii dinspre Gorjului. Care esti bre? P.S. Nu! Nu era Dakar P.S.2. Am reusit sa imi pun si casca cum trebuie, fara sa ma accidentez Editat Noiembrie 19, 2008 de ratonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beje Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 am si eu o problema cu ST-ul meu: cand e motorul rece sta relanti-ul la 1400. Cum se incalzeste motorul relanti-ul urca la 2000. Ce ar trebui sa ii fac? Am gasit surubul de reglat relanti-ul (ala ca o putzulica pe carburatorul din stanga invelit intr-un arc si in cauciuc). Sa reglez relanti-ul cand e motorul cald? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 am si eu o problema cu ST-ul meu: cand e motorul rece sta relanti-ul la 1400. Cum se incalzeste motorul relanti-ul urca la 2000. Ce ar trebui sa ii fac? Am gasit surubul de reglat relanti-ul (ala ca o putzulica pe carburatorul din stanga invelit intr-un arc si in cauciuc). Sa reglez relanti-ul cand e motorul cald? Pai teoretic la rece ai shocul tras ,nu?Ala il reglezi cand motorul e cald si shocul impins. M-am tinut sa fac o poza cu surubelul si sa o postez dar vad ca l-ai descoperit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate