-WERNER- Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 (editat) Cand am citit asta mi-am dat seama ca eu, de fapt, mi-am luat jumate de X5. Ru' meu rar vede schimburi mai sus de 2500rpm (de obicei pe la 2000 schimb) si deja de la 60km/h trec intr-a 5-a Scuze de off. off topic te lauzi ca ai R pe topicul F650..huooo...cica juma de X5 sau poate Q7..uite ce poate motorul tau si la ce capacitate il utilizezi.. unde sunt adminii.. Editat Martie 6, 2009 de Nagy_Arpad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jhon_armata Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 sal. baietzi...am devenit si io de curand poseseru' unui f650 din 94, si voiam sa va intreb ceva...cand merg prin oras la viteza mica, mi se cam incinge motoru, apa, urca spre rosu, iar motoru dogoare o caldura... credeti ca e normal? a si inca ceva... unde pot sa-i fac si io o revizie, un service ,ceva... mai ieftin, eventual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zeroo Postat Martie 6, 2009 Share Postat Martie 6, 2009 acum pe vremea asta se incinge asa? hmm, ce-i drept, si eu am mers o zi intreaga cu un F, si m-am cam panicat ca s-a incins f tare. Cred ca depinde si de stilul de mers, si de trafic. Eu sunt obisnuit la GS-ul meu sa merg cu motorul mai turat, poate si de asta s-a incins. Stiu ca si la F-ul respectiv urca acul de temperatura la apa spre rosu, dar era si un trafic infernal in ziua aia, multi dobi cu masini, eu ambalam motorul de nervi. Observa si stilul tau de mers. Daca vrei revizie, schimb ulei-filtru, vezi ca cei de la Motomania pe Pipera ofera gratuit schimbul de ulei (manopera) si revizia. Platesti uleiul si filtrul de ulei, de restul se ocupa ei. Profita de oferta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bigdan Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 PLOUA...si asa as fi iesit la o tura. uite si o poza care sa r fi incadrat perfect in peisajul de acum o luna (cel putin in TM) Sa stiti ca nu e nepasare,am uitat sa i pun prelata intr o vineri.Si asa arata luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Auoleuu ... numai pune poze d-astea cu motoru lasat afara fara husa in zapada ca se furnica pielea pe mine Eu tot undeva la 3500-4000 schimb (depinde de situatie)...a mers si peste 5000 sa se incarce bateria si sa nu mai urle uzunu (ca el s-a ocupat de reparatie atunci ) La capitolul reparatii pot spune ca am fost norocos. Nu am avut inca nici o problema (exceptand o baterie descarcata si o garnitura rupta la toba). In rest, in 10.000 km, doar consumabilele schimbate. Poze in mediul natural Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 (editat) deja ma enervati cu atatea poze ! azi iau masuri !!! in alta ordine de idei, cred ca am mai scris pe undeva, dar ma repet. care are chef de bricolat un scut serios pentru vacile noastre ? ala de plastic arata ca dreac si nici nu pare foarte de incredere. am gasit pe wunderlich ( sau cum dreac s-o scrie), dar e vreo 150E atasez 2 poze si ma gandesc ca poate e printre noi un mester iscusit ( eu ma ranesc daca pun mana pe o surubelnita ) bafta ! Editat Martie 7, 2009 de memyselfandI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 (editat) Daca gasesti pe cineva, da un semn aici. Si eu sunt interesat de asa ceva...dar sunt la fel de talentat ca tine la surubarit Editat Martie 7, 2009 de CosX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 sal. baietzi...am devenit si io de curand poseseru' unui f650 din 94, si voiam sa va intreb ceva...cand merg prin oras la viteza mica, mi se cam incinge motoru, apa, urca spre rosu, iar motoru dogoare o caldura...credeti ca e normal? a si inca ceva... unde pot sa-i fac si io o revizie, un service ,ceva... mai ieftin, eventual salutare, in primul rand mergi la service si schimba antigelu, verifica termostat, treburi d-astea de sezon. la mine nu trece de jumate acu nici batut. uite aici un colt al pensionatelor /index.php?...50&start=50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Daca gasesti pe cineva, da un semn aici. Si eu sunt interesat de asa ceva...dar sunt la fel de talentat ca tine la surubarit eu tot sper sa sara epurele chiar de aici. na', facem cheta si cinstim eventualul mester surubel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Salut Ivan. Soso este moderatorul principal pentru sectiunea "Enduro". In cadrul acesteia exista subsectiunea "Enduro-Touring & Adventure". Eu ma ocup de aceasta. Eu nu am prerogative precum warn/ban si nu pot edita posturi. Soso poate interveni oricand peste deciziile mele si are prerogativele care mie imi lipsesc. Deasupra lui Soso este Dan (Dobrescu) - @ADMIN. Deoarece comunicam virtual apar si probleme. Care, la o bere, in viata de zi cu zi pot fi usor aplanate. Cele rele sa se spele, cele bune sa se adune. Uite aici lista administratorilor si a moderatorilor: /index.php?...mp;CODE=leaders Nu pot decit sa-ti multumesc si sa sper la o mai buna evaluare a lungimii nasului din partea fiecarui utilizator al acestui site,fie el "muritor de rind" sau "Dumnezeu" de moderator.La fel invit sa procedeze fiecare,pentru a nu se ajunge la balacareli si jigniri,amenintari si replici total inutile,care nu fac decit sa aduca acel iz de mahala intr-un loc unde nu cred ca este necesar acest lucru.Lasati-i pe altii sa faca asta! Si ca sa nu fiu total Off topic,aduc la cunostinta posesorilor de capre BMW ca in luna mai,a.c., va avea loc la Voineasa in jud.Vilcea prima intlnire monomarca,BMW-normal,la care sint invitati cit mai multi posesori de astfel de motoare. /index.php?showtopic=306655 Aveti aici un link,dar sa nu dati crezare finalului din titlu,aia cu GS...fiindca glumea initiatorul topicului... Asfalt uscat va doresc...si hai cu primavara aia odata,ca au ruginit caprele-n iesle! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 cand merg prin oras la viteza mica, mi se cam incinge motoru, apa, urca spre rosu, iar motoru dogoare o caldura... Nu este normal sa se incinga asa. Vara, la 35 de grade afara, ajunge sa bata SPRE rosu. Sigur, atunci merge electroventilatorul tot timpul aproape. Acum IN NICI UN CAZ nu are voie se se incinga asa tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 am tras o tura scurta prin oras, numai de ciuda, chiar daca putin a bagat Ilie din galeata. Si merge Neamtul, merge. Parca toata ziua m-as uita la ea.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 (editat) si eu si eu, am spalat-o si am uns-o apropos, ati modificat careva cricu mic ca sa nu se mai ridice singur ? eu aveam subul foarte slabit, l-am strans si acum functioneaza mecanismu. sincer mi-e cam frica ca o voi tranti cu cricu asta si inca o treaba, cum spanac scot sutele de pietricele din radiator ? o merge oare cu aer comprimat de la vulcanizare ? bafta ! Editat Martie 7, 2009 de memyselfandI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 pietricelele mai mari incearca cu penseta daca ai rabdare, restul asa ma gandesc ca ies cu aer comprimat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 m-am gandit la aer comprimat, mi-e teama insa ca le voi indesa si mai tare. oricum, ma gandesc sa bricolez ceva sa nu imi mai arunce tot noroiul fix in radiator. bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nyky Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 salut.cu aer comprimat dar din partea motorului sa sufli. pun si eu o poza cu mobrita mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 a montat careva hand-guards Acerbis sau ceva de genul cu alu in ele? o poza, un sfat...ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Intrebare simpla: de ce sunt doua threaduri de F650? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 (editat) Avand in vedere amploarea rapida luata de acest topic BMW F650 Piese am venit cu urmatoarea sugestie Fiindca observ ca acest topic a captat atentia voastra si discutiile sunt/pot fi si despre alte subiecte decat partea de piese (nici o problema, atata timp cat sunt discutii specifice unei sectiuni moto), va rog sa ma anuntati (aici, in continutul lui) daca doriti sa ii schimbati denumirea/orientarea in ceva de genul "Topicul posesorilor de F650/ST (Clasic, Carburatie, Funduro, 1993-2000, etc., cum vreti voi titlul)" si sa mut in el si toate posturile ce au legatura cu aceste modele din topicul generic de F650, aflat acum la topicuri importante. Reactiile sunt pozitive, dar putine. Daca nu vor fi de acord cu unirea lor, atunci acela va ramane STRICT pentru piese si acesta pentru F650 1993-2000. Daca vor fi mai multe voci impotriva acestei despartiri atunci reunesc F650 1993-2000 cu topicul de baza F650.\ Userii si timpul vor decide. Editat Martie 8, 2009 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 (editat) a montat careva hand-guards Acerbis sau ceva de genul cu alu in ele? o poza, un sfat...ms am doua seturi noi de acerbis, daca ai "buloane" la capatul ghidonului nu merg, tre sa renunti la ele. daca te intereseaza vorbim si ti le dau cu mare placere. eu vreau sa-mi pun de GS, alea merg perfect cu tot cu " buloane" uite aici /index.php?...26336&st=60 post 64 bafta ! Editat Martie 8, 2009 de memyselfandI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 sunt pentru unirea topicurilor ! este evident ca f650 este o motoreta foarte intalnita pe strazile patriei bafta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Faceti cum vreti, impreuna-separat tot le gasesc ,dar vedeti sa nu le ingropati pe amandoua ! cred totusi ca cel mai simplu pt toata lumea ar fi sa fie un singur topic de Bmw F650 FUNDURO ! parerea mea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 si cele de GS au Alu in ele sau doar plastic? as prefera sa imi stiu manetele in siguranta decat mainile protejate de vant ( doar vine vara peste 5 luni...la Cj ninge acum..iar ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 http://www.louis.de/_10249f1bd51cff721de4d...tnr_gr=10019601 astea merg?se pot adapta?are cineva? le as prefera,avand suprafata mai mare si deci protectia la vant mai buna,cat si dpdv al pretului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TVA Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Wow! Salutare baieti/fete! Inainte sa citesc tot ce s-a scris in topic...vreau sa va spun ca ma bucur ca suntem atatia...Am fost ocupat cu inceperea sezonului...400km cu Ful meu...caruia i-am facut pt prima data tot ce tine de carburatie cu mana mea...iar bujiile sunt destul de aproapre de caramiziu ... Chiar ma gandeam zilele trecute ca nu am verificat sa vad daca e cineva interesat de subiect...dar se pare ca suntem destui. Acum ma apuc sa citesc tot ce s-a vorbit...si pentru ca Popescu-Mihail Raul(supermembru) a intrebat ce ar fi de facut cu topicul asta...n-ar fi rau sa spuneti si voi ce denumire ar trebui sa poarte spatiul in care ne discutam problemele(coltul...F). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate