Pintea Alexandru Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Multumesc G B V si Zappy pt raspunsuri. Nu pot spune ca circul prin oras ca sa se incinga prea tare.Cat despre vascozitate, 10W40 am folosit asta fiind recomandat de producator si nu au fost probleme.Zappy se comporta mult diferit 15 fata de 10? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 15 sau 10 ma intereseaza mai putin, pe mine vascozitatea mai mare la cald (50 in loc de 40) ma intereseaza. Schimba mai bine cu un ulei mai gros. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pintea Alexandru Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Mulțumesc de răspuns Zappy.Bine de știut.Totusi vâscozitatea mai mare nu o să afecteze la temp mai scăzute?Nu circul iarna da ma gândesc la vremea mai racoroasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Daca nu mergi zilnic sub 5 grade, nu afecteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Si eu ii facusem ultimul schimb de ulei cu 15w50 de la Motul, si am observat imediat ca schimba mai bine si zgomotul s-a diminuit, plus mergand cam toata ziua la 30-40 de grade motorul era foarte cald. Cand a venit toamna-iarna am folosit mai putin motorul, dar diferente prea mari nu erau din cauza temperaturilor. Dupa mine, ideal ar fi 15w50 vara si 10w40 iarna, asta in ideea ca faceti 10.000 de km / an ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stoica Ioan Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Salut. Am un prieten care a cumparat un gsxf 750 Katana din 98. Si are o problema cu ea; totul a inceput cand a observat ca are mal( rugina dizolvata) in rezervor. Am scurs tot ce se putea si am clatit cu jet de apa, am curatat carburatoarele ( partea cu plutitoarele), am aspirat putin filtru aer, bujiile curatate cu toate ca nu avea urme de nefunctionare. Am montat totul la loc bagat benzina 99 de la Petrom, a mers perfect cam 10 km si dupa a inceput sa nu mai traga si sa se opreasca in drum. Il puteti ajuta cu niste sfaturi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iunie 15, 2016 Share Postat Iunie 15, 2016 Fa o curatare cu electroliza la rezervor. A mers 10 km pana a adunat mizerie in carbuatoare. Eventual dupa ce se face asta,pune si 2 filtre de benzina cu diametru destul de mare(ca sa nu limitezi fluxul) si de metal,neaparat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giorgio07 Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Salutare! Mi-am luat si eu un gsx600f din 2000, rosu.este prima mea motocicleta si sunt multumit de ea. Am gasit topicul asta, destina acestui model.de aseara pana acum nu am resusit sa citesc decat 80 de pagini din topic mai fac o pauza si voi continua.mai sunt posesori de gsxfuri?mai obisnuiti sa faceti intalniri, plimbari? Voiam sa mai vad si eu alte surori, sa fac si eu o comparatie.ca ar mai trebui lucrat la ea, dar momentan vreau sa ma bucur de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Iulie 4, 2016 Share Postat Iulie 4, 2016 Zi si locatia ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giorgio07 Postat Iulie 9, 2016 Share Postat Iulie 9, 2016 bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Iulie 10, 2016 Share Postat Iulie 10, 2016 Salut. Am un prieten care a cumparat un gsxf 750 Katana din 98. Si are o problema cu ea; totul a inceput cand a observat ca are mal( rugina dizolvata) in rezervor. Am scurs tot ce se putea si am clatit cu s-a u jet de apa, am curatat carburatoarele ( partea cu plutitoarele), am aspirat putin filtru aer, bujiile curatate cu toate ca nu avea urme de nefunctionare. Am montat totul la loc bagat benzina 99 de la Petrom, a mers perfect cam 10 km si dupa a inceput sa nu mai traga si sa se opreasca in drum. Il puteti ajuta cu niste sfaturi?? Daca nu s-a rezolvat intre timp, atunci cand se opreste deschide busonul de la rezervor, si vezi daca face un fasss puternic. Daca face, curatati supapa de vacuum de la busonul rezervorului. » Post actualizat in 10 Jul 2016 07:33 Salutare! Mi-am luat si eu un gsx600f din 2000, rosu.este prima mea motocicleta si sunt multumit de ea. Am gasit topicul asta, destina acestui model.de aseara pana acum nu am resusit sa citesc decat 80 de pagini din topic mai fac o pauza si voi continua.mai sunt posesori de gsxfuri?mai obisnuiti sa faceti intalniri, plimbari? Voiam sa mai vad si eu alte surori, sa fac si eu o comparatie.ca ar mai trebui lucrat la ea, dar momentan vreau sa ma bucur de ea. Bine ai venit! Intalniri cu katanistii nu prea se fac, fiecare cred ca se bucura in legea lui de motoarele astea simple si fiabile, fara sa simta nevoia etalarii in public. Sa fim realisti, mobrele astea merg de nota 20, dar arata de nota 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
giorgio07 Postat Iulie 10, 2016 Share Postat Iulie 10, 2016 multumesc.bine v-am gasit.nu vreau sa ma etalez(ca nu am cu ce).vreau doar sa ma plimb si sa vad cum arata celelalte gsxfuri.daaa, chiar arata ca o vacuta, cum se spune si in celelalte posturi eu incerc sa o privesc doar din lateral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Iulie 16, 2016 Share Postat Iulie 16, 2016 Heloo, despre reglaj telescop spate ne explica cineva plss? Am piulita mare din partea de jos aproape de H , as dori sa las mai moale suspensia spate, ce scule sa folosesc? Trebuie demontat telescopul?poate am si o solutie sa l mai cobor putin de spate ? Ar fi super mai jos si mai moala » Post actualizat in 25 Jul 2016 06:56 ,,h'' de la hard si ,,s'' de la slow ?Scuze pozele sunt ,,rasturnate '' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claman Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Este s de la soft În principiu întărești sau slăbești spatele. Dacă mergi cu pasager si bagaje îl întărești ,singur îl slăbești. Întărindu-l se si ridică si iti pune mai multă greutate pe fata. Sunt reglaje de finete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Iulie 25, 2016 Share Postat Iulie 25, 2016 Multumesc Claman , Se pare ca daca il dau mai spre ,,s'' am 2 avantaje : il si ,,inmoi'' si il si cobor de ,,buci '' Oricum o sa apelez la un calificat sa faca lucrarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_Nx Postat August 22, 2016 Share Postat August 22, 2016 Cam slabuta activitatea pe aici. Eu tocmai ce m-am intors dintr-o tura de aprox 1100 km, din care aproape 800km doar ieri. Vacuta s-a comportat impecabil, inclusiv la altitudini de 2000m. Doar ambreiajul a cam suferit in aglomeratia de pe transfagarasan..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pintea Alexandru Postat Septembrie 8, 2016 Share Postat Septembrie 8, 2016 Salutare!Are cineva o oglinda stanga in plus de care se poate lipsi?Modelul arata cam asa...si banuiesc ca e cam comun desi nu stiu daca e cel original sau nu. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=541549192589729&set=a.449306461814003.1073741825.100002039591612&type=3&theater Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da_melk Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Am ajuns la 99999 km și a rămas așa. Nici trip 1 sau 2 nu mai funcționează. Sunt blocate la valoarea care o aveau în momentul când am ajuns la 99999. A mai pățit careva? Se poate debloca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 La asta de o am acum zice o chestie interesanta in manualul utilizatorului: ODOMETER The odometer registers the total distance that the motorcycle has been ridden. The odometer ranges from 0 to 999999. The odometer display locks at 999999 when the total distance exceeds 999999. Ma gandesc sa nu fie aceeasi chestie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da_melk Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Ideea era dacă se poate ceva, gen sa il fac sa o ia de la inceput Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Scuze de offtopic, nu stiu ce sa-i faci. Dar cine te-a pus sa mergi pana la 99999 cu ea? tu nu stii ca la o mobra intretinuta trebuie resetat periodic kilometrajul pe la 25-30K? Altfel cica se strica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da_melk Postat Septembrie 14, 2016 Share Postat Septembrie 14, 2016 Nici nu m-am gândit ca se blochează. Am fost convins ca o ia de la capăt. Ideea e dacă știe careva dacă se poate debloca. Ca dacă trebuie sa iau alte ceasuri, mai bine îmi iau alta :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kar_ile Postat Septembrie 26, 2016 Share Postat Septembrie 26, 2016 Da jos ceasul, ia o bormasina si invarte pe invers. Foloseste un cablu de kilometraj. Am vazut pe net pe cineva facand asta. Acum nu stiu in practica daca merita, dar poti incerca. » Post actualizat in 26 Sep 2016 10:14 Si de 3 zile sunt posesorul, pe langa gsx750f din 92 modificat, si al unui gsxf1100 din 89. E vorba de data asta de o motocicleta cam abandonata de vreo 10 ani sub o terasa, pe care vreau sa o salvez, restaurez fara modificari. » Post actualizat in 26 Sep 2016 10:21 La achizitie arata cam asa: » Post actualizat in 26 Sep 2016 10:25 Daca tot am intrat sa pun o poza cu cainele pe platoul Ciocanu. E un caine bun care ma plimba fara probleme :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kar_ile Postat Noiembrie 15, 2016 Share Postat Noiembrie 15, 2016 A venit si cadrul de 1100 de la sablat :-))) » Post actualizat in 15 Nov 2016 18:35 Pam, pam.. Ca la carte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciprian_B Postat Ianuarie 28, 2017 Share Postat Ianuarie 28, 2017 Salutare ! Stie cineva sa-mi spuna, va rog, cu ce discuri de frana vine din fabrica GSX 650F-ul din 2008? Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate