Vizitator ala cu F-ul Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Tare asta! O fi a ta plagiata )))) Am mai vazut un model asemanator cu astea 2 modele, dar imi scapa cum se chema. Mai multe nume, mai multe sanse de vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Salutare domnilor, tocmai mi-am achizitionat si eu un GSX600F din 2002, am o problema la ea... placutele pe spate fier pe fier si nu as vrea sa fac nici macar 1 metru cu ea asa... nu aveti cumva careva un set de placute second hand (nu ma prea intereseaza usura pt k eu folosesc foarte rar frana de spate doar cand ma aflu intro situatie mai naspa... acolo sa aiba umpic de ferodo sa nu sune si sa strice discul) Va multumesc! Parerea mea este sa-i pui noi, nu second hand..este vorba de frana totusi chiar daca este pe spate si nu o folosesti prea des..ideal ar fi sa te obisnuiesti sa folosesti ambele frane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Merci @Macke, o sa incerc eu peste vreo luna. http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=suzuki+gsx+750+f+windshild&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0&_nkw=suzuki+gsx+750+f+windsheild&_sacat=0 niste variante! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 Vad ca in topic-ul asta este liniste. Nu mai sunt GSXF-uri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 24, 2013 Share Postat Aprilie 24, 2013 mai sunt, dar de 1100 si sunt desfacute bucati ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 A vazut cineva de vanzare in Romania produse PYRAMID? Daca da, unde? Ma intereseaza in special aparatoarea asta pentru lant si roata spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Salut ,sunt nou pe aici si relativ incepator ,am avut inainte o Aprilia Rs125 Pv. Am 1.70 si cam 60 kg si as vrea sa imi cumpar acest model de 600cc . Ar fi greu de manevrat pe loc (dat cu spatele ,dat cu spatele cu pasager) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Salut ,sunt nou pe aici si relativ incepator ,am avut inainte o Aprilia Rs125 Pv. Am 1.70 si cam 60 kg si as vrea sa imi cumpar acest model de 600cc . Ar fi greu de manevrat pe loc (dat cu spatele ,dat cu spatele cu pasager) ? Salut! Nu vreau sa te sperii, dar eu am 1.80 si 89 kg si cateodata imi este greu sa il manevrez, mai ales daca terenul este putin accidentat sau cu petris. In rest este o motocicleta super ok, are consum mic (4,5 - max 6%), foarte manevrabila si robusta... sarcina maxima fiind de 440 kg/ 228 kg greutatea ei. Depinde si de model, cele mai noi de 1998 au 59 kw... putere de ajuns pentru orice situatie. In rest... cand spui SUZUKI, spui totul. Bafta in alegere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Eu am tot 1,70 dar "duc" vreo 20 de kg in plus fata de tine, si nu-s toate numai grasime . Desi se ajunge usor cu talpile jos, e totusi o motocicleta grea pt o persoana mai firava. Iar ca incepator greutatea, mai mult decat puterea ei, te poate surprinde uneori. Cred ca ai alegeri mai bune pt tine, pe piata. Bafta maxima! mai sunt, dar de 1100 si sunt desfacute bucati ... Si cand se fac inapoi intr-o bucata? Nu de alta, dar tare vreau sa vad si sa aud asa ceva de aproape... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 (editat) pai e aproape gata. mai trebuie sa rezolv o scurgere la plutitor (senzorul de nivel) .. spalat, pus carene si gaz .. sau apa, paie si bataie PS: dar tu cand vii in tara? Editat Aprilie 28, 2013 de Macke Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Multumesc pentru raspunsuri ,deci o las balta . O sa raman la prima ideea un naked cat de cat ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chrome Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Ehe ma prezint si eu cu un GSXF din 94 mai am o laterala de vopsit si e gata de drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Bine ai venit Chrome! De la plimbarea de din Palma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Salut ,sunt nou pe aici si relativ incepator ,am avut inainte o Aprilia Rs125 Pv. Am 1.70 si cam 60 kg si as vrea sa imi cumpar acest model de 600cc . Ar fi greu de manevrat pe loc (dat cu spatele ,dat cu spatele cu pasager) ? te obisnuiesti cu greutatea...eu am 65 de kg si 1,78 si ma descurc cu greutatea motocicletei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_Nx Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Da, si eu m-am cam chinuit cu ea la inceput. Inveti sa te folosesti de amortizoare ca sa dai inapoi pe teren mai accidentat. In rest e foarte ok, comoda (cel putin pentru mine la 1,80 si vreo 75 kile). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Mai 7, 2013 Share Postat Mai 7, 2013 Ieri fiind a doua zi de Pasti, vreme frumoasa... am ajuns sa fac si plimbarea de care vorbeam din februarie. Radauti - Tihuta, in total 360 km Plimbare a fost superba, tovarasii de drum la fel, locurile nemaipomenite, nu mai spun nimic de mancarea de la popas si de cozonacul dl. Dragos (Tedy 'M). Nemaipomenite! Singurul lucru care nu mi-a prea placut a fost minusul pe care l-am descoperit la motocicleta. Cat de tare ai trage de ea in curbe, are tendinta sa te scoata de pe banda ta, nu degeaba ii zic baietii "vacuta". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Singurul lucru care nu mi-a prea placut a fost minusul pe care l-am descoperit la motocicleta. Cat de tare ai trage de ea in curbe, are tendinta sa te scoata de pe banda ta, nu degeaba ii zic baietii "vacuta". Felicitari pentru tura, imi doresc sa ajung si eu pe acolo in vara asta. Legat de minusul amintit, se remediaza (partial) daca inveti sa-ti constientizezi trasele, punct cu punct. Adica intrare, apex, iesire. Da, tot o vacuta ramane, dar e mai bine sa lucrezi cu ea decat impotriva ei. Pentru ca "oricat de tare tragi de ea" in curbe, tinde sa nu te asculte. Dimpotriva, daca o iei mai cu binisorul devine mai docila. Mie chiar imi plac motocicletele grele si felul in care trebuie sa lucrezi cu ele. Da, n-o sa dai fum unui gixer sau cebereu pe curbe, dar who cares?! Ai vacuta ta, esti fericit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 te obisnuiesti cu greutatea...eu am 65 de kg si 1,78 si ma descurc cu greutatea motocicletei! Da, si eu m-am cam chinuit cu ea la inceput. Inveti sa te folosesti de amortizoare ca sa dai inapoi pe teren mai accidentat. In rest e foarte ok, comoda (cel putin pentru mine la 1,80 si vreo 75 kile). Va multumesc de raspunsuri , dar intre timp am luat un Sv de 650 ,pana la urma nu am renuntat la Suzuki. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Buna alegere, faina mobra! Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Felicitari pentru tura, imi doresc sa ajung si eu pe acolo in vara asta. Legat de minusul amintit, se remediaza (partial) daca inveti sa-ti constientizezi trasele, punct cu punct. Adica intrare, apex, iesire. Da, tot o vacuta ramane, dar e mai bine sa lucrezi cu ea decat impotriva ei. Pentru ca "oricat de tare tragi de ea" in curbe, tinde sa nu te asculte. Dimpotriva, daca o iei mai cu binisorul devine mai docila. Mie chiar imi plac motocicletele grele si felul in care trebuie sa lucrezi cu ele. Da, n-o sa dai fum unui gixer sau cebereu pe curbe, dar who cares?! Ai vacuta ta, esti fericit! Zappy, eu nu am simtit niciodata ca vrea sa ma scoata de pe curbe..adica cum? drept ca nici nu intru in curbe cu 200 km la ora dar nici cu 80. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 (editat) Buna alegere, faina mobra! Sa o stapanesti sanatos si fara incidente. Zappy, eu nu am simtit niciodata ca vrea sa ma scoata de pe curbe..adica cum? drept ca nici nu intru in curbe cu 200 km la ora dar nici cu 80. Depinde si de dificultate, eu am curbe luate si cu 180 km/h. Dar in postarea de mai sus ma refeream la curbe cu dificultate mare (exe: serpentinele din Tihuta). Dozam o viteza de 50-60 km/h, intram in curba si deodata ma trezeam cu animalul peste mine, lucru care nu l-am mai patit si cu alte motociclete. Aveam momente in care ma gandeam sa nu agat cu scaritele pe jos, iar ea tot vroia sa iasa in decor. Nu am lasat-o sa faca ce vrea ea, dar pentru un incepator era prapad. Poate multi spun ca aceasta motocicleta este buna pentru incepatori, clar nu-i asa. De la inceputul de sezon North Gang Riders, intre suzane Editat Mai 11, 2013 de liviugsx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rob_debruce Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Frumoasa adunarea Liviu..ce cauciuc ai pe spate de este asa patrat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 (editat) Este vorba despre un Metzeler, cred ca arata asa din cauza prafului... In realitate este ok. http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?details=Ordern&typ=R-117993&cart_id=1021983.1139.31597&Cookie=&ranzahl=1&Breite=150&Herst=Metzeler&Quer=70&Felge=17&Load=&S_Z=VB&Speed=&weiter=0&last_sort=&kategorie=6&Ang_pro_Seite=15&sort_by=&gesanzeige=&rf=&Transport=P&tyre_for=&F_F=&dsco=1139&sowigan=&RunFlat=&m_s=1&profil=&Achse=&LoadRange=&s_p=&x_tyre_for=&rsmFahrzeugart= Inca un rest de poze. Editat Mai 13, 2013 de liviugsx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin_Nx Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 Cam slaba activitatea pe aici, probabil gsxf-urile se tot plimba.... A mea a bagat aproape 1000km saptamana trecuta, soare, vant, ploaie.....fara nici o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepito Postat Iunie 6, 2013 Share Postat Iunie 6, 2013 In caz ca sunt posesori de GSX-F interesati vand suport topcase Givi , Placa+cadrul de prindere, l-am avut la un GSX-F 750 din 2000 dar nu l-am folosit nici macar nu am incercat sa il pun pe motor . Preul este 130 lei. Pentru ce interesati putem discuta pe PM. Stima. /index.php?/topic/697297-vand-suport-topcas-givi-pentru-suzuki-gsx-f-600-750-an-98-06/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepito Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 In caz ca sunt posesori de GSX-F interesati vand suport topcase Givi , Placa+cadrul de prindere, l-am avut la un GSX-F 750 din 2000 dar nu l-am folosit nici macar nu am incercat sa il pun pe motor . Preul este 130 lei. Pentru ce interesati putem discuta pe PM. Stima. /index.php?/topic/697297-vand-suport-topcas-givi-pentru-suzuki-gsx-f-600-750-an-98-06/ S-a dat , nu mai e valabil. Ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate