declspec Postat Decembrie 28, 2005 Share Postat Decembrie 28, 2005 (editat) Salut. Am o singura cheie (indoita si cu mari sanse de rupere ) si as vrea sa mai fac niste rezerve. Imi poate spune cineva unde se poate face asa ceva? Am intrebat la Bricostore si Carrefour dar mi-au spus ca nu au "cheie" (probabil este nevoie de o cheie asemanatoare ca si lungime / grosime). Am intrebat lumea si am inteles ca e destul de greu sa gasesti un atelier unde iti pot face copii (accentul pe "o" ). Pana nu m-am apucat sa intru la fiecare "service de chei" am vrut sa va intreb daca ati facut si, cel mai important, unde. Multumesc. P.S.: Admini: am cros-postat aceasta intrebare si intr-un alt topic, dar acolo nu prea am avut succes. Editat Decembrie 28, 2005 de declspec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flx Postat Decembrie 28, 2005 Share Postat Decembrie 28, 2005 Salut, Probabil ca cei pe la care ai fost tu nu aveau o cheie bruta adecvata - o poti gasi pe ebay la doar 5 dolari. Kawasaki key blank: http://cgi.ebay.com.au/Kawasaki-Key-Blank-...6QQcmdZViewItem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Decembrie 28, 2005 Share Postat Decembrie 28, 2005 Mi-am facut dublura zilele trecute la Cora Lujerului cu 10 RON. Au cheie bruta pentru Kawa. Din cate stiu se poate face copie si pe o cheie de Tico. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Decembrie 28, 2005 Share Postat Decembrie 28, 2005 sal dac cheia nuare chip si nu mai ai dupa ce sa faci dublura te duci cu moto sau cu contactul la cei ce fa si chei,si le spui sa iti fac o copie dupa zimtii din contact,au am facut la scooterul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
declspec Postat Decembrie 29, 2005 Autor Share Postat Decembrie 29, 2005 Salut, Probabil ca cei pe la care ai fost tu nu aveau o cheie bruta adecvata - o poti gasi pe ebay la doar 5 dolari. Kawasaki key blank: http://cgi.ebay.com.au/Kawasaki-Key-Blank-...6QQcmdZViewItem Multumesc pentru informatii! Nu stiam despre aceasta misterioasa "cheie bruta" Mi-am facut dublura zilele trecute la Cora Lujerului cu 10 RON. Au cheie bruta pentru Kawa. Din cate stiu se poate face copie si pe o cheie de Tico. Multumesc. Eu stau aproape de Lujerului, dar nu stiu unde este Cora O sa dau o fuga dupa sarbatori ca sa-mi fac si eu vreo 2 LA MULTI ANI si multumesc tuturor pentru info! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flx Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 pentru putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ray Postat Decembrie 29, 2005 Share Postat Decembrie 29, 2005 Eu mi-am facut copie pt Kawasaki la Bricostore Militari. Aveau mii de tipuri de chei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Decembrie 30, 2005 Share Postat Decembrie 30, 2005 Eu mi-am facut dublura la cheie de Suzuki la un tarabagiu specializat in Piata Norilor - 10 RON in 10 minute. Pe cheia bruta scrie Daewoo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 30, 2005 Admin Share Postat Decembrie 30, 2005 ..Gasesti la majoritatea celor care fac chei(copii). Si pe Mosilor gasesti un atelier,aproape de intersectia cu Republicii. Luigi Vicol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PepsiMan Postat Ianuarie 16, 2006 Share Postat Ianuarie 16, 2006 Azi am facut doua randuri de chei... 1.Bricostore Orhideea -Cheie contact 13 Ron -Cheie sa nu aveau 2.Cora Lujerului -Cheie contact 10 Ron -Cheie sa 5 Ron In Cora Lujerului aveau un catalog de chei pt masini si motociclete aranjat pe modele si pe ani de fabricatie.... Pentru proba m-am dus cu busonul de la rezervor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaradi99 Postat Ianuarie 16, 2006 Share Postat Ianuarie 16, 2006 eu mi-am facut pt yamaha pe calea mosilor 268 (langa agentia Ardaf). cei de la cora, carrefour nu aveau cheie bruta modelul care imi trebuia, dar la astia am gasit. ii recomand. iar cei de pe calea mosilor mi-au recomandat altii mai dotati, pe popa tatu 92 (p-ta matache) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate