JOker Postat Decembrie 18, 2003 Share Postat Decembrie 18, 2003 salut! abia mi-am luat motor.... shi de aia mi-am zis ca a venit vremea sa-mi fac cont... .....de fapt, tehnic vorbind nu mi-am luat motor caci eu=student=sarac=FOAME ..... dar un unchi de-al mea mi-a cumparat un URAL (io i-am dat piese de comp la schimb) ...... da acu' e al MEU.... shi fiindca e al meu .... inseamna ca am motor... ...... ..........stiu ca bat campii dar de 2 zile de cand am primit vestea nu mai am somn... daca ar fi dupa mine n-as mai dormi pan' la vara..... scuzati-mi entuziasmul dar is tare fericit shi abia astept sa ne vedem in trafic.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
carlos* Postat Decembrie 18, 2003 Share Postat Decembrie 18, 2003 Sa o calaresti sanatos!!! Peace!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexia Postat Decembrie 18, 2003 Share Postat Decembrie 18, 2003 bine ai venit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Decembrie 18, 2003 Autor Share Postat Decembrie 18, 2003 Multumesc! Bine v-am gasit ! (de fapt v-am gasit de mai de mult ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Decembrie 29, 2003 Share Postat Decembrie 29, 2003 Sal! La mai mare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bhairava Postat Decembrie 29, 2003 Share Postat Decembrie 29, 2003 felicitari si sa te bucuri de el fara incidente. vezi ca uralu e greu, eu zic sa tragi de fiare pina la primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Decembrie 29, 2003 Share Postat Decembrie 29, 2003 Sa ai parte de ea! ... Ce urare poate fi mai frumoasa!?!?!? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Decembrie 29, 2003 Share Postat Decembrie 29, 2003 Asa-i hombre. Sa ai parte de el si sa-l stapanesti sanatos... cel putin pana la prima japoneza! Bafta si drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Ianuarie 5, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 5, 2004 de fiare nu am tras dar am facut atletism..... se pune ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Ianuarie 5, 2004 Share Postat Ianuarie 5, 2004 Sa-l stapanesti sanatos....si....nu ne pui si tu o poza?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Ianuarie 8, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 8, 2004 o poza am sa pun dar un pic mai tarziu ca is plecat la scoala acu.... sesiunea mamii ei .... dar vin acusha cu pozele..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
faraonu Postat Ianuarie 8, 2004 Share Postat Ianuarie 8, 2004 sa o stapanesti sanatos si bafta in stresiune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Ianuarie 8, 2004 Share Postat Ianuarie 8, 2004 bravo tata....sa o stapanesti sanatos , fara evenimente neplacute si ...bani de gaz sa ai ...apropo..nu cred ca o sa conteze prea mult atletismu'...la impins pe drum drept poate, la deal e de belea ..iar la urcat in camion , afla de la mine ca e grea tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Ianuarie 9, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2004 lasa sergiu ca daca ma lasa motoru se baga tecu in el iar daca nici asa nu merge te chem sa m-ajuti ..... ca din T13(acolo parca stai daca mai tin eu minte) pana in T7 nu e drum lung ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Ianuarie 9, 2004 Share Postat Ianuarie 9, 2004 T12/214 ,mai exact .....deci ne plimbam cand pleaca zapada ..acum nu stiu sigur daca te cunosc pm please Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Ianuarie 9, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2004 Ne-am cunoscut vara trecuta cand repara tecu ceva la motoru lui in parcare..... da eu eram cu pejoul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
s-kidu' Postat Ianuarie 11, 2004 Share Postat Ianuarie 11, 2004 hai noroc si bine ai venit printre cei 2 roti si eu sunt tot in iasi am avut in vara motorul la t9 si anu asata stau in t13 am un jupiter vernil modificat sau mai bine zis in curs de modificare poate ne vedem cand incepe sezonul prin tudor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Ianuarie 13, 2004 Autor Share Postat Ianuarie 13, 2004 Stiu motoru. poate ma stii si tu pe mine, ma plimbam mereu cu tecu cu motoru lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Februarie 3, 2004 Share Postat Februarie 3, 2004 whoa s-kidu ...te-am vazut de nenumarate ori prin tudor(politehnist fiind) ...vara trecuta...baga ma o poza ca arata foarte bine motoru tau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Februarie 13, 2004 Share Postat Februarie 13, 2004 Ma gandeam eu ca incerci marea cu degetul (sau ca esti fetita). M-ai invinuit pe alt topic ca mananc "cuvinte urate" ceea ce nu e deloc frumos , deoarece la inregistrarea pe acest site sunt niste sfaturi (instructiuni) pe care cred ca nu le-ai citit sau nu le-ai luat in serios. Iti urez si eu succes si te sfatuiesc sa fi mai atent cu remarcile!Ma intrebdaca esti tot la fel de "rau" si live. Te salut cu "farul"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wordlord Postat Februarie 17, 2004 Share Postat Februarie 17, 2004 e butonul ala Quote Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cata M Postat Februarie 17, 2004 Share Postat Februarie 17, 2004 A mers am selectat propozitia ....daca ? stergi ce nu-ti place din fereastra Quote si scrii ce vrei in cealalta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 17, 2004 Share Postat Februarie 17, 2004 dupa ce apesi pe quote in noua fereastra deschisa mergi mai jos, o sa gasesti si textul original din care pastrezi doar ceea ce vrei sa citezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hadess Postat Februarie 17, 2004 Share Postat Februarie 17, 2004 Si mai e o varianta, pe care vad ca ai incercat-o jumatate. pui ["QUOTE"] citatul pe care il vrei, si inchizi citatul cu ["/QUOTE"](fara ghilimele) Va arata asa: CITAT Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviu Postat Februarie 18, 2004 Share Postat Februarie 18, 2004 BRAVO BAIATULE SA-L FOLOSESTI SANATOS BAFTA MULTA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate