smakalan Postat Octombrie 8, 2014 Autor Share Postat Octombrie 8, 2014 Am un pont pentru cei care stau in Hasdeu. Zilele astea trebuie sa caut un garaj, in care sa depozitez niste chestii de la firma. Am fost si am vazut unul in Hasdeu acum o ora, dar nu e bun pentru mine, pentru ca are un fel de hol care comunica cu celelalte garaje, deci nu e complet inchis. Insa are usa care se incuie in exterior, curte privata cu bariera, deci e foarte safe. E la demisolul unei cladiri noi. Cred ca ar incapea acolo vreo 3-4 motoare lejer, iar pretul e doar 120 de lei pe luna. Adresa e strada BP Hasdeu, nr 108. Asta e cam la 100 de metri de caminul 14, cum mergi inspre Marginasa. Anuntul aici: http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5996533 Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c.gada Postat Octombrie 22, 2014 Share Postat Octombrie 22, 2014 SAL,AM 3 LOCURI LIBERE IN GARAJ PE str.ION MESTER (MANASTUR).CHIRIA GARAJULUI ESTE DE 160 DE LEI IMPARTIT LA CATI AM FI.0742164452 COSMIN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 am un loc in garaj capat manastur, bucium. up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c.gada Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 SAL,AM 3 LOCURI LIBERE IN GARAJ PE str.ION MESTER (MANASTUR).CHIRIA GARAJULUI ESTE DE 160 DE LEI IMPARTIT LA CATI AM FI.0742164452 COSMIN up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 La cererea prietenilor deschidem sezonul de "iernat" pentru motociclete mai devreme decat credeam. Poate ca frigul de afara este de vina. Asadar, pe timpul iernii asiguram cazarea motocicletelor in hala noastra de service, in aceleasi conditii ca si anul trecut (paza umana, sistem de alarma cu dispecerat, supraveghere video, hala incalzita). Tariful este acelasi ca si anul trecut (45 lei/ luna), desigur motocicletele sunt preluate pe baza de contract, iar la efectuarea platii se emite factura fiscala. Pe perioada iernii ne ocupam de incarcarea periodica a acumulatoarelor si putem executa diverse operatiuni de mentenanta sau intretinere a motocicletelor. Din nefericire locurile sunt limitate , asa ca vom proceda pe principiu "primul venit - primul servit" pana la epuizarea locurilor. Pentru eventuale programari ma puteti contacta la tel: 0745-436144 (Silviu Serban). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark1tdr Postat Octombrie 31, 2014 Share Postat Octombrie 31, 2014 (editat) Am un loc in garaj in Manastur pe Vidraru. Nu ma doare deloc sa stau singur dar in cazul in care ajunge cineva disperat (cum eram eu anul trecut pana sa il gasesc pe asta) putem face garaju si chiria pe din doua iarna asta. Tel: 0723.044.494 Editat Octombrie 31, 2014 de dark1tdr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coc motors Postat Noiembrie 2, 2014 Share Postat Noiembrie 2, 2014 (editat) Va asteptam ca in fiecare an cu loc de depozitare pt motocicletele voastre in spatiu incalzit (temperatura constanta 20-21 grade celsius) sistem de alarma cu interventie si monitorizare videao, costuri 50 ron lunar telefon 0742833802 detali suplimentare aici; http://cocmotors.ro/program-de-iernare-motociclete/ Editat Noiembrie 2, 2014 de coc motors Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum90 Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Buna ziua,Cine doreste sa depoziteze motocicleta peste iarna,o poate face la service-ul Mechatronics,str Kovari Laszlo nr 3 Cluj Napoca.Temperatura constanta in service pe timpul iernii 18-20 grade C.Se va incarca acumulatorul o data pe luna.Optional spalat moto,curatat+gresat+reglat lant transmisie plus gresaj la contacte,mufe,butoane,scatite etc. pret 100 ronLocurile sunt limitate!Pret iernat 50 Ron / luna de motocicletaInformatii la tel :0742 026 694 sau 0742 096 511 Morar Raduhttp://servicemotociclete.cluj.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nascavlad Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 Caut loc pentru o motocicleta in manastur , zona str. Mehedinti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c.gada Postat Noiembrie 20, 2014 Share Postat Noiembrie 20, 2014 up up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsGhost Postat Noiembrie 28, 2014 Share Postat Noiembrie 28, 2014 Caut garaj pentru o motocicleta in zona Gheorgheni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frankone Postat Noiembrie 28, 2014 Share Postat Noiembrie 28, 2014 Caut garaj pentru o motocicleta in zona Gheorgheni. As putea eu sa ti-o "cazez" la mine in garaj, zona borhanci, daca iti convine sa ai acces la ea cand sunt acasa (adica nu iti pot da cheie, cam asta e ideea...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat Decembrie 14, 2014 Share Postat Decembrie 14, 2014 loc pt mobra gasesti la baietii de la Cocmotors,incalzit,pazit si ai acces la motor cand vrei sa il vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat Ianuarie 14, 2015 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2015 Caut sa inchiriez un garaj sau spatiu de depozitare in Cluj-Napoca. Imi trebuie cam 20-25 mp. Exclus cele de tabla. De preferat ar fi sub bloc. Nu conteaza zona. Imi trebuie pe termen lung. Ideal ar fi sa se poata face punct de lucru acolo, pentru ca destinatia ar fi depozit firma. Daca auziti ceva, dati un semn. Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fene93 Postat Februarie 2, 2015 Share Postat Februarie 2, 2015 închiriez garaj in zona pritax manastur » Post actualizat in 02 Feb 2015 09:15 caut sa închiriez garaj pentru o motocicleta (sau un loc daca mai are cineva ) zona pritax manastur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Remus20 Postat Februarie 9, 2015 Share Postat Februarie 9, 2015 am un loc in garaj pt un motor, manastur, zona brates Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu22 Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 caut garaj in zorilor zona profi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-HondaCBR- Postat Februarie 17, 2015 Share Postat Februarie 17, 2015 Caut garaj in zona sens giratoriu MARASTI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Februarie 17, 2015 Share Postat Februarie 17, 2015 caut si eu unu la comun in capat manastur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Februarie 21, 2015 Share Postat Februarie 21, 2015 (editat) Caut sa inchiriez garaj sau loc in garaj pentru un Vn800 in Manastur , zona Aleea Padin,Aleea Micus,intersesctia de la Calvaria.Preferabil din aprilie dar il iau si acum daca e urgent. Telefon 0741 497 851 sau pm Editat Februarie 21, 2015 de Nationalistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 caut garaj sau loc pt un moto in marasti (zona lidl, sediul BRD sau piata marasti) 0744424818 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 (editat) caut garaj sau loc pt un moto in marasti (zona lidl, sediul BRD sau piata marasti) 0744424818 ma intereseaza si pe mine in aceeasi locatie . Editat Martie 4, 2015 de aquachrono Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Martie 4, 2015 Share Postat Martie 4, 2015 ma intereseaza si pe mine in aceeasi locatie . Ok, daca aud ceva te anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aquachrono Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Ok, daca aud ceva te anunt. same here Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nascavlad Postat Martie 9, 2015 Share Postat Martie 9, 2015 Caut loc in garaj pentru o moto in manastur , zona Mehedinti ( profi ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate