asdfghjk Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 pompi zice sa mergem in dobrogea pe la macin. am fost de mai multe ori, traseul e ok, soseaua buna si goala. a fost ziua lui, orine doree sa vina e invitat, fac eu ciinste de ziua lui pompi, unde vreti cum vreti. la multi ani pompi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 cati km sunt si care este traseul/destinatia finala??? multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Bagati detalii cu traseul propus, ora de plecare, loc de intalnire si nr de km. Se pare ca vremea va fi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 21, 2009 Autor Share Postat Martie 21, 2009 (editat) nu cred ca sunt peste 500 dar drumul e bun si liber. se trece dunarea cu bacul si mergi singur pe sosea cea mai mare parte a timpului. pe urma ne intoarcem de obicei pe autostrada. pompi e seful dar eu zic sa plecam la 9. cum ziceti si voi. Editat Martie 21, 2009 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Ne intalnim la 9,00 la Academie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 21, 2009 Autor Share Postat Martie 21, 2009 eu stau langa centura, nu vreti la rond la pipera sau unde se urca pe autostrada din centura? cam asta e ruta, se poate reintra spre a2 la fetesti sau cernavoda. la fel de bine putem sa nu mergem pe 2 la dus sau la intors. ce se vede are 555km, cred ca e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 21, 2009 Autor Share Postat Martie 21, 2009 (editat) pun poze de pe traseu pt care nu ati fost pe acolo Editat Martie 21, 2009 de Doru BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 nu cred ca sunt peste 500 dar drumul e bun si liber. se trece dunarea cu bacul si mergi singur pe sosea cea mai mare parte a timpului. pe urma ne intoarcem de obicei pe autostrada.pompi e seful dar eu zic sa plecam la 9. cum ziceti si voi. Sunt mai mult de 500, spre 600, parerea mea... E mai frumos drumul prin Cernavoda, Capidava, Topalu decat Fetesti, Facaeni (am facut bucla pe Fetesti, Facaeni, Harsova, Topalu, Cernavoda saptamana trecuta ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 buna dimineata traseul ar fii asta buc,cilibia,braila,galati,macin,cernavoda ,buc,aprox 550-600km ne-ntilnim la benzinaria de la europa va astept acolo la 8,30 cu cit e mai dimineata cu atit avem timp mai mult la dispozitie wk placut tuturor Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 21, 2009 Autor Share Postat Martie 21, 2009 ok pompi tu esti seful, daca imi spui si unde e benzinaria aia e ok, e aia de dupa intersectia sos colentina cu fundeni pe dreapta unde ne-am mai intalnit cand am fost incolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 buna dimineata traseul ar fii asta buc,cilibia,braila,galati,macin,cernavoda ,buc,aprox 550-600km ne-ntilnim la benzinaria de la europa va astept acolo la 8,30 cu cit e mai dimineata cu atit avem timp mai mult la dispozitie wk placut tuturor Pompi Hai ca ma bag si eu la tura asta, chiar daca sunt ceva sanse de ploaie. E un traseu pe care n-am fost niciodata. La ora aia o sa fie vreo 3-4 grade in Bucuresti. Afara din oras probabil mai scadem 1-2. Chiar asa de tare ne grabim incat sa inghetam de la plecare ? Hai sa-i dam o sansa soarelui sa mai dezmorteasca un pic atmosfera... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 drumul permite si accesul cu motor de viteza??? ma gandesc la zona aia de bac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 drumul permite si accesul cu motor de viteza??? ma gandesc la zona aia de bac. E ok Bea si pentru motoare mai "joase". Bacul de la Galati e ok, cel putin asa era anul trecut. Bacul de la Braila e mai "enduro" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Am fost acum cu motorul, la cca 4 grade. E frig pt cei fara windscreen. 8, 30 este prea devreme. Pompi, vrei prin Buzau? Si dece nu Braila direct? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 As veni si eu daca nu alergati prea tare cel putin la pana la intrarea pe autostrada Un 120 -130 maxim mai ales ca e frig rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 21, 2009 Autor Share Postat Martie 21, 2009 bacul e ok, pragurile au 5 cm max, se poate trece cu orice. treaba e ca e cam frig, eu propun sa plecam nitel mai tarziu, ceva gen 10 sa iesim din buc si sa alegem o ruta mai directa. deci sa ne intalnim la 9:30 si la 10 sa plecam. voi cum propuneti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 bacul e ok, pragurile au 5 cm max, se poate trece cu orice. treaba e ca e cam frig, eu propun sa plecam nitel mai tarziu, ceva gen 10 sa iesim din buc si sa alegem o ruta mai directa. deci sa ne intalnim la 9:30 si la 10 sa plecam. voi cum propuneti? Cam asa ma gandeam si eu - 9.30 adunarea, 10 plecare. Tocmai m-am intors de la o tura mica in jurul Bucurestiului si a fost un pic ca frig (mai ales vantul a fost cam neplacut). Si e ora 2... Cat despre ruta, ii las pe cei care cunosc zona sa stabileasca, eu nu ma bag. Daca pe la un 18-18.30 intram pe autostrada spre casa, o sa scapam neinghetati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Dorule benzinaria este linga europa la capatul tramvaiului 21 cit despre ora cum vreti dar nui chiar asa de speriat hai sa fie 9-9.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sixx Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Daca gasesc pana maine o pereche de manusi de iarna, vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 21, 2009 Autor Share Postat Martie 21, 2009 sa vedem cum hotarasc restul. zi o ruta mai directa daca cea pe care am pus-o eu nu e buna sa o bag in gps sa vad cati km sunt. as vrea la 6 max sa fim inapoi in buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Dorule benzinaria este linga europa la capatul tramvaiului 21 cit despre ora cum vreti dar nui chiar asa de speriat hai sa fie 9-9.30 Ma uitam pe wikimapia... e vorba de benzinaria OMV imediat dupa capatul tramvaiului ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 asa este omv astai benzinaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bea2000 Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 eu acum am venit de afara.Bate vantul destul de urat.Daca va fi asa si maine dimineata, pe mine m-ati pierdut, ca daca mi-e frig, imi creeaza o stare de disconfort. Daca n-o sa ajung, va urez din suflet, drum bun si La multi ani sarbatoritului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 eu acum am venit de afara.Bate vantul destul de urat. asta cam asa e ... bate vantu, asfaltu rece, aderenta canci, patinaj artistic ... ... dar tot merge o tura - acum de inceput de sezon, bulgarii nu au nici un stres (pana si "fetitele" au iesit in campul munci ) tocmai ce m-am intors de la veliko, plecat de la 7:30 ... daca ai echipament nu e deloc frig insa daca nu ai poti sa pleci si la 12 ca tot o sa fie frig - cu cat pleci mai devreme cu atat ai mai mult timp sa mergi mai lejer daca se face pomana cu o cana de ceai fierbinte ... sunt si eu prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Martie 21, 2009 Autor Share Postat Martie 21, 2009 vad si eu, e frig rau si te patrunde. poate macin e prea departe. aveti alte idei? veliko din nou ca e aproape si se mananca bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate