Rocker'sChallenge Postat Martie 24, 2009 Share Postat Martie 24, 2009 Salutare SC Caras Adventure Tours SRL (viitoarea pensiune "Rocker's" din Sasca Montana) anunta organizarea unui chef "Rocker's" de 1 Mai (01 - 03 mai 2009) in localitatea Garnic, jud Caras Severin. Detalii: 1. Locatie : Garnic - Acces prin Moldova Noua (14 km), altitudine aprox 600m 2. Posibilitate campare, cazare in pensiune, cazare la sateni. 3. Acces dus, WC 4. Standuri mancare/bauturi 5. Concerte - 4 trupe 6. Posibilitate parcurgere diverse trasee moto - soft/hard enduro / stradal 7. Acces liber 8. Informatii: www.garnic.go.ro; www.clisuradunarii.eu; http://www.cheilenerei-beusnita.ro/;http://www.banat.cz/ Scopul declarat al chefului : Popularizarea zonei "CHEILE NEREI/CLISURA DUNARII" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker'sChallenge Postat Martie 25, 2009 Autor Share Postat Martie 25, 2009 afisul ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jethro tull Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 Salutare SC Caras Adventure Tours SRL (viitoarea pensiune "Rocker's" din Sasca Montana) anunta organizarea unui chef "Rocker's" de 1 Mai (01 - 03 mai 2009) in localitatea Garnic, jud Caras Severin. Detalii: 1. Locatie : Garnic - Acces prin Moldova Noua (14 km), altitudine aprox 600m 2. Posibilitate campare, cazare in pensiune, cazare la sateni. 3. Acces dus, WC 4. Standuri mancare/bauturi 5. Concerte - 4 trupe 6. Posibilitate parcurgere diverse trasee moto - soft/hard enduro / stradal 7. Acces liber 8. Informatii: www.garnic.go.ro; www.clisuradunarii.eu; http://www.cheilenerei-beusnita.ro/;http://www.banat.cz/ Scopul declarat al chefului : Popularizarea zonei "CHEILE NEREI/CLISURA DUNARII" salut!hai si aici cu noutati nenea bubache,ca nu stie lumea de eveniment....multumim....up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker'sChallenge Postat Aprilie 27, 2009 Autor Share Postat Aprilie 27, 2009 aici noutatzurile : /index.php?showtopic=328441 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Aprilie 27, 2009 Share Postat Aprilie 27, 2009 Merge cineva din Bucuresti ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Infinity Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 se poate urca cu masina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Aprilie 30, 2009 Share Postat Aprilie 30, 2009 Da se poate merge linistit si cu masina . Va asteptam , Noi plecam dimineata la ora 10 . Sa ne vedem cu bine !! RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Mai 3, 2009 Share Postat Mai 3, 2009 Multumim pentru aceasta intalnire! Pentru noi este in top. Ziua de ieri a fost una dintre cele mai frumoase din viata mea. Parca m-am intors din rai! Revin in curand cu foto si impresii pe larg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Mai 7, 2009 Share Postat Mai 7, 2009 (editat) Am o poveste despre Garnic...de fapt despre Banat, traita in weekend pe acolo. smile.gif Garnic - Motiv de 1 Mai in Banat Editat Mai 7, 2009 de Spirit Honda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CosX Postat Mai 8, 2009 Share Postat Mai 8, 2009 Foarte frumos povestit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker'sChallenge Postat Decembrie 19, 2009 Autor Share Postat Decembrie 19, 2009 GET READY FOR 2010! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spirit Honda Postat Ianuarie 20, 2010 Share Postat Ianuarie 20, 2010 Asteptam cu nerabdare! Anul asta imi aduc singura motocicleta! Am ales povestea de anul trecut pentru un concurs cu povesti moto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Aprilie 28, 2010 Share Postat Aprilie 28, 2010 Merge cineva din Bucuresti ? Salve, maine dupa amiaz' in jurul orelor 18 plecam trei transalpe pe "jos" prin Alexandria...daca mai sunt doritori ne putem "infratzi" ...posibila escala in Caracal. Bafta si drum bun! Liviu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Din Bucuresti, pleaca un grup de 5-6 moto la ora 6.00 am din benzinaria Petrom Militari (cea inainte de Metro). Traseul va fi Buc-Pitesti-Craiova-Drobeta Tr. Severin-Moldova Noua 457 Km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Care stie cum se prezinta drumul intre Orsova-Cazane-Moldova Noua? As veni cu o haita compusa din motoare diferite si care nu se preteaza chiar toate la endureala...asa ca am nevoie de aceasta informatie urgent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninel22 Postat Aprilie 29, 2010 Share Postat Aprilie 29, 2010 Care stie cum se prezinta drumul intre Orsova-Cazane-Moldova Noua? As veni cu o haita compusa din motoare diferite si care nu se preteaza chiar toate la endureala...asa ca am nevoie de aceasta informatie urgent! Drumul este bun ,merge cu orice tip de motor ,singura precizare este ca sa nu mergeti prin Gornea ,Sichevita ci prin Moldova Noua, Padina Matei dupa care care dreapta Garnic. Va asteptam . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker'sChallenge Postat Februarie 2, 2012 Autor Share Postat Februarie 2, 2012 GET READY FOR 2012!!! ROCKER'S GARNIC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 (editat) Oare mai gasim niste cornata din aia buna si pe primar sa bea un paharel cu noi ? Prietenii stiu ce zic Doamneeee ce greu a fost Editat Februarie 12, 2012 de Triplu xXx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Februarie 12, 2012 Share Postat Februarie 12, 2012 Oare mai gasim niste cornata din aia buna si pe primar sa bea un paharel cu noi ? Prietenii stiu ce zic Doamneeee ce greu a fost Aline ...............greu , dar vezi ca de momentele alea misto ne aducem minte Faine locuri , minunati oameni , minunate amintiri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rocker'sChallenge Postat Februarie 24, 2012 Autor Share Postat Februarie 24, 2012 Oare mai gasim niste cornata din aia buna si pe primar sa bea un paharel cu noi ? Prietenii stiu ce zic Doamneeee ce greu a fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dacul Postat Februarie 24, 2012 Share Postat Februarie 24, 2012 (editat) Una dintre putinele intruniri care merita,din punctul meu de vedere ,zona este deosebita,organizarea la fel iar de trupele invitate nu mai zic...o sa fie o nebunie P.S Pana cand si afisul este super Editat Februarie 24, 2012 de Dacul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 Salutare!! sper sa ajung anul acesta ..cazare la cort sau exista si alta alternativa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinell_mc Postat Februarie 29, 2012 Share Postat Februarie 29, 2012 sunt si case care inchiriaza camere, dar tb sa te grabesti, numarul e mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mojo81jojo Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 Salutare popor!!! Ce vesti mai sunt despre festival!!! Totul e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Martie 15, 2012 Share Postat Martie 15, 2012 se face rafting? m-ar tenta sa incerc si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate