gn77b Postat Februarie 6, 2010 Autor Share Postat Februarie 6, 2010 nu chiar, se pare ca a baut o vodka-n plus si i-a trimis niste mesaje erotice padisahului. eu ii tot zic sa ascunda calculatoru' inainte sa se apuce de baut, da' nu m-asculta. nu ca l-as cunoaste pe mariion (chiar nu-l cunosc, doar ne mai injuram pe YM din cind in cind ) da' padisahu' chiar cred ca are pile. solicitarile-i sint luate-n calcul mult mai prompt decit cele ale celorlalti membri (sau chiar moderatori). ca fapt divers, si eu iam dat warn lui lznicu, pardon, corleone pentru postari moralizatoare gen "cita prostie pe-aici" si ulterior ban, pentru ca m-a [XXX Cuvant urat sters de BAIAZID]. poate decizia de ban a fost exagerata, nu zic nu, dar asa cum a zis si padisahul, te mai uiti si "la fata omului" cind ii da amenda, eventual la cite puncte de penalizare are deja. ban-ul i-a fost anulat, dar in mod miraculos si warn-urile, despre care ADMIN-ul ne-a anuntat ca nu se pot anula, reprezentind un istoric al activitatii membrului. iaca acum corleone e liber, iar mariiion, care intre noi fie vorba a dat de-a lungul timpului multe sfaturi utile pe forum, e banat. cred ca singura atitudine de bun simt, vis-a-vis de acest forum, e sa privesti relaxat din exterior si eventual sa te amuzi cind e cazul, nicidecum sa pui la inima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 6, 2010 Autor Share Postat Februarie 6, 2010 eu cred ca la vara o sa fie si mai crunt, isi mai zgirie vreunu' mobra si vine pe forum sa dea ban in stinga si-n dreapta pe la un 130% eu m-as ingrijora. tot ce se intimpla cind ajungi la 100% e ca intri la carantina, adica nu poti posta mai des de nu stiu ce durata (15 minute parca). o grije-n plus in vietile noastre deja atit de complicate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piersica Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Bai o chestie observ pe majoritatea forumurilor romanesti.De cind a iesit din nou baselu',au devenit mai restrictive.Ce naiba se intimpla fratilor?? Acum nu glumesc,sint membru activ pe mai multe comunitati d-astea online si peste tot locu' noi reguli,aplicarea lor mai drastica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Jos Basescu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piersica Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Pai daca e forumul lor,nah,ce sa-i faci.Stii vorba aia..."cind esti la ma-ta pe tarla..." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Bai, mariion si-o luat ban (ma rog, account deleted) pentru ca a facut offtopic pe un topic offtopic? mariion o mai lua pe aratura si in alte ocazii. [JIGNIRE STEARSA DE: BAIAZID]Oare astia la vara o sa stea in casa geana pe forum? 24/24 ? La vara ai pus-o, ca la canguri e iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 6, 2010 Autor Share Postat Februarie 6, 2010 sper ca forumu' asta sa nu se transforme intr-o chestie gay, gen softpedia, unde iei ban daca scrii p.ula intr-un context care nici macar nu e menit sa jigeasca pe cineva. eu ma dau si pe forumu' englezesc dedicat Suzuki Bandit. odata a intrebat unu' ce fel de furca USD poate sa puna pe un Bandit de 600 din '96, ca al meu. i-am zis doar atit "de ce incerci sa transformi Banditul in ceva ce nu va fi niciodata - o motocicleta sport?" a sarit pe mine un bou' ca de ce nu-s politicos si ca daca nu stiu sa ma port ar fi bine sa plec. dupa un schimb de replici (in care nu m-am legat de el, ci doar i-am detaliat punctul meu de vedere) am tras concluzia ca oamenilor aia trebuie sa le spui exact ce vor sa auda. sincer prefer sarcasmul si chiar cinismul romanesc corectitudinii politice duse pina la cretinism. prefer sa ma faca unu' bou ca nu stiu sa tin o cheie in mina decit sa-mi zica "proper job mate!" ca am curatat o bucata de tabla cu Autosol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 6, 2010 Share Postat Februarie 6, 2010 Se pare ca forumul atinge cote penibile din punct de vedere al moderarii: WARN PENTRU JIGNIRE GRUP MODERATORI QUOTE: Cred ca era mai multa disciplina cand nu era moderat,decat acum cand e 'moderat'.....de tot felul de inapti Saracul Baiazid, s-a simtit ......cand de fapt aluzia nu era la el. Cata suferinta. Mi se pare 'hilar' cum un individ din outback sta in fata monitorului si guverneaza un forum care se numeste motociclism in Romania (in speta IASI). Mi se pare patetic la ce s-a ajuns.... Forumul e cum e dintotdeauna, in schimb acum cu moderatorii astia ... de modifica posturi, de sau warn-uri si ban in prostie ... unii s-au vazut sus si acu au aere de admin ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 6, 2010 Autor Share Postat Februarie 6, 2010 totusi: PE CINE TREBUIE SA INJUR CA SA PRIMESC MACAR UN WARN? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piersica Postat Februarie 7, 2010 Share Postat Februarie 7, 2010 Pe mine,un incepator fara motor,tinar si nelinistit,gras,pletos,rocker,satanist,etc.START! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 7, 2010 Autor Share Postat Februarie 7, 2010 (editat) Pe mine,un incepator fara motor,tinar si nelinistit,gras,pletos,rocker,satanist,etc.START! un sir lung de jigniri gratuite si obscenitati acum sa dea cineva report, va rog. Editat Februarie 7, 2010 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Februarie 7, 2010 Share Postat Februarie 7, 2010 Injura-ma pe mine si ai sa primesti cel putin un warn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 7, 2010 Autor Share Postat Februarie 7, 2010 Injura-ma pe mine si ai sa primesti cel putin un warn hm, 10 AM? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Februarie 7, 2010 Share Postat Februarie 7, 2010 Injura-ma pe mine si ai sa primesti cel putin un warn esti un treaz! asta se califica drept injuratura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Februarie 7, 2010 Share Postat Februarie 7, 2010 (editat) hm, 10 AM? Omu' nu s-o porcit ca alte animale care mai erau pe acolo.... By the way.... La Multi Ani, Mihai!!! Tre sa dai de baut... Editat Februarie 7, 2010 de Nazi | SchutzStaffel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 8, 2010 Autor Share Postat Februarie 8, 2010 haideti sa va mai zic una. deoarece tariful pe care mi l-a zis mihai, de la policlinica elevi-studenti, mi s-a parut exagerat, am zis ca hai sa mai intreb in stinga-n dreapta. si asa, din vorba-n vorba am ajuns sa dau telefon la politie sa-mi zica clar daca trebuie sa refac fisa sau nu. si nu trebuie e fix asa cum am fost avertizat: ia si-ntreaba, ca la noi una scris, alta e realitatea (exista hirtoaga la politie unde scrie clar ca trebe fisa). Mesaj completat saptamina asta fac comanda de pe ibei de bujii iridiu, last call pentru ieseni (plata in avans la mine). 33 RON/bujie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 http://www.220.ro/uJ2xbZifCk/Aruncatul-De-...oc-Sport-Extrem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 http://www.220.ro/uJ2xbZifCk/Aruncatul-De-...oc-Sport-Extrem http://www.220.ro/Z7RxhSTtSW/Luat-Pe-Sus-De-Motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 http://www.220.ro/uJ2xbZifCk/Aruncatul-De-...oc-Sport-Extrem http://www.220.ro/Z7RxhSTtSW/Luat-Pe-Sus-De-Motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Unde gasesc in Iasi lampi UV precum cele de aici: http://www.articoleuv.ro/index.php?/Shop/L...l-products.html ? Nu ma intereseaza ceva uber high-tech, ceva normal la un pret si mai normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 8, 2010 Autor Share Postat Februarie 8, 2010 balada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 (editat) what is wrong here !? Editat Februarie 8, 2010 de Purice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 what is wrong here !? Ori a ingropat cameramnul ceva magneti in asfalt si in dealuri ori el ii plateste pe motociclisti sa se tavaleasca pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Februarie 8, 2010 Share Postat Februarie 8, 2010 Despre ce vorbesti pomo? Aaa.. mi-am dat seama, bine ca ai dat quote ca altfel nu ma prindeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate