Crazy-devil Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 vai de semnale.. semnalele luminoase? aseara am gasit pe privat mesajul asta "a fost ieri accident in iasi? am vorbit cu cineva si mi-a zis ca un motor gri. stie cineva mai multe de accident?" Salut, unul din astia de mai jos a cazut cu un RSV... alege tu unul. Insider AdrianB Irinel Stiulete Billy Boy Ped O`Phill Pe strada Niciman, legatura dintre Pacurari spre Canta (dintre benzinaria Moll si benzinaria Rompetrol). Cred ca a incercat mersul pe o roata sau a bruscat ceva la moto. Moto a plecat in bordura din dreapta apoi rashcait sa oprit violent in stalpul cu STOP din fata de la Rompetrol (pe partea cu Lidl). Biker ok la prima vedere, putin schiopata dar se deplasa pe picioarele lui. La moto nu am fost atent ce era stricat, ceva pe la codita si o parte din uleiul din motor era langa stalp, deci logic vreun capac de la motor in alunecare sau la impact cu stalpisorul de la STOP a cedat. l-am vazut live. Ciao! am mutat totul aici ca sa nu-i stricam topicul. deci cine a cazut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 eu, ma dadeam pe o roata, fara echipament (si aveam si aparatul foto in spate,in rucsac). bine c-ai mutat, ca sa nu-mi strici topicul cu suportii de far/bord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 eu, ma dadeam pe o roata, fara echipament (si aveam si aparatul foto in spate,in rucsac). zi mi ca macar el a scapat intact, ca tu nu mai sanse de reabilitare Oricand esti dispus sa dai o bere si sa duci o caterinca la capat, vei avea intodeauna baza in mine si in Nervu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 zi mi ca macar el a scapat intact, ca tu nu mai sanse de reabilitare Oricand esti dispus sa dai o bere si sa duci o caterinca la capat, vei avea intodeauna baza in mine si in Nervu' Nu chiar intact. Daune: semighidon stang, oglinda stanga, janta fata s-a rupt o bucata din ea (discurile s-ar putea sa fie nevoie de altele, furca pare ok), radiator ulei (posibil si radiatorul de apa stang), scarita rider stanga, carenaj codita (posibil si cadru codita,dar nu cred). \/ peace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Si aparatul foto?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Si aparatul foto?? a scapat, aparent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 M-am liniştit. De aparat imi făceam griji. Moarte conservarului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 semnalele luminoase? aseara am gasit pe privat mesajul asta am mutat totul aici ca sa nu-i stricam topicul. deci cine a cazut? Ba unii is mai rau ca securistii aia ... Nu ti-a zis si la ce ora s-a (cuvant urat) de dimineata? vad ca toate detaliile legate de cum s-a intamplat le stie, oare la ce viteza a pierdut-o ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doleanucatalin Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Ba unii is mai rau ca securistii aia ... Nu ti-a zis si la ce ora s-a (cuvant urat) de dimineata? vad ca toate detaliile legate de cum s-a intamplat le stie, oare la ce viteza a pierdut-o ? Tare asta:))):))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 ba Adriane ba, esti pilot nazdravan tu bai baiete ... asta-i mobra nr. < ? > pe care o nenorocesti ? bine dracu' ca nu ti-ai mai rupt ceva, lasa fieru' ca iti iei alta iar ... lol ! daca treci prin Bucuresti te invat eu cum sa o dai pe-o roata ! Greseala mea ca am facut-o din gaz, intr-a I-a, in loc sa o fac ca de obicei, cu ambreiaj, dintr-a II a..... (sunt partial ironic,la modul ca nu era locul potrivit,timpul/momentul si nici echiparea potrivita.....). Am facut ceea ce blamez la altii ca fac prin oras si ipocrizia m-a ...muscat de c.u.r inapoi Ba unii is mai rau ca securistii aia ... Nu ti-a zis si la ce ora s-a (cuvant urat) de dimineata? vad ca toate detaliile legate de cum s-a intamplat le stie, oare la ce viteza a pierdut-o ? Unii nu au decat grija altora, trebuie sa fiu 'public figure' pe facebook,de are atata lume grija sa ma pupe in fund... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 18, 2013 Share Postat Aprilie 18, 2013 Ba unii is mai rau ca securistii aia ... Nu ti-a zis si la ce ora s-a (cuvant urat) de dimineata? vad ca toate detaliile legate de cum s-a intamplat le stie, oare la ce viteza a pierdut-o ? as putea intreba daca vrei. trebuie sa fiu 'public figure' pe facebook,de are atata lume grija sa ma pupe in fund... ne rezumam doar aici zi mi ca macar el a scapat intact, ca tu nu mai sanse de reabilitare Oricand esti dispus sa dai o bere si sa duci o caterinca la capat, vei avea intodeauna baza in mine si in Nervu' baaaa, esti sigur de ce-ai vrut sa zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Intrebare: se poate folia o casca in totalitate? Bineinteles, in cadrul unui atelier specializat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Intrebare: se poate folia o casca in totalitate? Bineinteles, in cadrul unui atelier specializat. Da dar nu dintr-o bucata ci din 3-4 cred ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Si-a montat careva bixenon pe motocicleta? Informatii ar fi binevenite, mai ales ce efect au asupra bateriei/releului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Si-a montat careva bixenon pe motocicleta? Informatii ar fi binevenite, mai ales ce efect au asupra bateriei/releului. N-ai treaba cu astea, intrebarea mai mare e cum se vede pe farul ala ... pe un far normal rotund disperseaza prea mult lumina, cica, eu am fost multumit de combinatia asta. nu stiu pe farul de vfr cum bate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 (editat) Decat sa fiu chior . Halogenu de pe vfr e praf. Editat Aprilie 22, 2013 de robertd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Halogenul nu e totul, a ramas cumva doar cu numele ... HID-ul sigur nu o sa te dezamageasca dar pana acolo poti sa mai incerci si alte becuri mai profi gen philips night vision, etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Aprilie 22, 2013 Share Postat Aprilie 22, 2013 Multam de pont ! Presupun ca nici o polishare de plastic la faruri n-ar strica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghostrider_boy Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 poti incerca sa foliezi casca la sdesign in tatarasi langa autobaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 daca ai spatiu destul de mare in oala de la far si nu e toata din plastic cat sa se topeasca si iti duce alternatorul iti recomand becuri de 100w http://dx.com/s/100w+h4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 nu recomand becuri de 100w, soliciti releul de incarcare cam mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 La vfr releul e buclucas, cade in veselie, astept in curand si pe-al meu, ar cam fi timpul. Multam purice si orestte de ponturi. Am sa ma documentez mai mult si despre hid-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 Caut garsoniera/apartament 1 camera in Iasi, zona semi-centrala, utilat decent, de inchiriat ptr minim sase luni incepand cu 6 mai 2013. Se ofera avans 3 luni. Oferte pe privat sau contact in semnatura. Danke. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 (editat) La vfr releul e buclucas, cade in veselie, astept in curand si pe-al meu, ar cam fi timpul. Multam purice si orestte de ponturi. Am sa ma documentez mai mult si despre hid-uri. Nu ar fi mai simplu daca ti-ai pune preventiv o placa suplimentara de aluminiu ca sa ajute la racirea lui ? Editat Aprilie 23, 2013 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Aprilie 23, 2013 Share Postat Aprilie 23, 2013 e in plan + cooler pc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate