Alveola Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Lasati-l incet, ca nici el nu-si da seama ce a realizat Mesaj completat Ma gandesc cum o sa mearga Chucky pe Honda si o sa faca din gura: "RIIIIIING DING DING DING DING" in amintirea vremurilor apuse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MORTYSE Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 (editat) Good things come to those who wait! Felicitari, Chucky! Yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeee! P.S.: Iti mai incape zambetu' ala de bucurie sub casca? Editat Septembrie 28, 2009 de MORTYSE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Bravo ciuchi! Dai de baut din alea 25 de beri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 din spate vine unu mai tare cu 1000cc si permis asa ca "fereaaaa" Mesaj completat felicitari...Chuky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Lui Insider ii urez viata lunga (nu sunt deloc ironic) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 28, 2009 Autor Share Postat Septembrie 28, 2009 din spate vine unu mai tare cu 1000cc si permis asa ca "fereaaaa" Lui Insider ii urez viata lunga (nu sunt deloc ironic) c'mon maaan, you mean to tell me... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 (editat) da.. am luat carnetu... is tomociclist cu acte in regula. .... ... sa ma salutati voi pe mine acu cand ma vedeti... just kiding.. i so F word happy !!! da bre are insider motor ... unu frumos as putea spune.... insider partea cauciucata in jos si cat mai multi km fara incidente.... PS. iti vand eu o bucata de burlan de la casa lui bunica.. si iti pun un sticker de leovince pe el... vrai.. dau eftin Editat Septembrie 28, 2009 de Chucky_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dog72cat Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 da.. am luat carnetu... is tomociclist cu acte in regula. .... ... sa ma salutati voi pe mine acu cand ma vedeti... just kiding.. i so F word happy !!! da bre are insider motor ... unu frumos as putea spune.... insider partea cauciucata in jos si cat mai multi km fara incidente.... PS. iti vand eu o bucata de burlan de la casa lui bunica.. si iti pun un sticker de leovince pe el... vrai.. dau eftin inca te mai astept pe aici:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 da.. am luat carnetu... is tomociclist cu acte in regula. .... ... sa ma salutati voi pe mine acu cand ma vedeti... just kiding.. i so F word happy !!! da bre are insider motor ... unu frumos as putea spune.... insider partea cauciucata in jos si cat mai multi km fara incidente.... PS. iti vand eu o bucata de burlan de la casa lui bunica.. si iti pun un sticker de leovince pe el... vrai.. dau eftin "Tinere bavarez" felicitari si aici, desi am fost acolo sa vad miracolul... In concluzie, un singur cuvant am sa-ti pun in vedere... HAND Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 "Tinere bavarez" felicitari si aici, desi am fost acolo sa vad miracolul... In concluzie, un singur cuvant am sa-ti pun in vedere... HAND Ai nevoie de mana lui Chucky? :D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baazalung Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Felicitari, Chucky! bravo... rieju e de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaZvAnUtZu Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 felicitari man sal stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 28, 2009 Share Postat Septembrie 28, 2009 Acu chiar... Rieju e de vanzare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 (editat) http://isitfriday.org/ Editat Septembrie 29, 2009 de sorin_ush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 (editat) the-hidden-tiger scrie "the hidden tiger" din dungile de pe tigru. Sa te vad la asta! Mesaj completat Mesaj completat Ce nu ma lasa sa inserez imagini in post? : : Mesaj completat Ahaaaaaa... acum merge. Deci, Puc, sa te vad la asta: Editat Septembrie 29, 2009 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 http://www.picvi.com/2009/05/29/funny-monkeys-4/ Mesaj completat Ia uite ce realizare am realizat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Septembrie 29, 2009 Autor Share Postat Septembrie 29, 2009 deci tu iereai de vina pt. tot ce mi s-a intimplat azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Septembrie 29, 2009 Share Postat Septembrie 29, 2009 deci tu iereai de vina pt. tot ce mi s-a intimplat azi... DA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 http://www.trilulilu.ro/andreipalatkas/604222619adc1a Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 http://www.trilulilu.ro/andreipalatkas/604222619adc1a DA DA DA!!! Chizdealaaaaaa!!!!!! Mesaj completat Ce mai faci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Septembrie 30, 2009 Share Postat Septembrie 30, 2009 Se spune ca daca bagi un bec in gura nu il mai poti scoate.... =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Se spune ca daca bagi un bec in gura nu il mai poti scoate.... =)) Da ci ti faci cand discotieca si amana? Sau cand ai di adus covorul in casa si tu ai chef di baut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Octombrie 1, 2009 Share Postat Octombrie 1, 2009 Asta e aia cu covorul: http://www.youtube.com/watch?v=y2Pavsr_mVM...feature=related Scurt metraje de exceptie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat Octombrie 2, 2009 Share Postat Octombrie 2, 2009 Iata ce patesti daca ceri informatii...si trec apasii prin zona !!!! http://nakedfunny.com/en/video/movie-677.html JAK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate