Alveola Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 nu au pinze de traforaj in dedeman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3RJ Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 On topic: Am fost si eu si nu au decat panze de paianjen. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 vezi la un pustan de clasele 1-4 are sigur ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 4, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 4, 2009 sau la orice pasionat de lucru manual? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 (editat) Am gasit in Praktiker Au de un milion de feluri, eu am luat la plesneala, oricum imi trebuie sa tai intr-un placaj de carton presat, nu cred ca o sa fie probleme. @Orestte: scolarul de clasele 1-4 e ascuns in beci, serveste altor cerinte* * evident, pamflet, nu am un scolar in beci. Am o scolarita Editat Noiembrie 4, 2009 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Noiembrie 4, 2009 Share Postat Noiembrie 4, 2009 RCA-ul se scumpeste cu 40%!!!! Suuuuper! Mesaj completat http://stirileprotv.ro/stiri/social/rca-ul...pana-la-40.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 (editat) RCA-ul se scumpeste cu 40%!!!! Suuuuper!Mesaj completat http://stirileprotv.ro/stiri/social/rca-ul...pana-la-40.html stie cineva concret cam de pe ce data ? nu de alta dar poate fac din timp si stie cineva daca pot sa fac o asigurare acum care sa intre in vigoare din martie ? Editat Noiembrie 5, 2009 de Purice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grin Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 (editat) http ://www. liveleak .com/view?i=dd9_1257297747 stergeti spatiile, au fost necesare, altfel era link interzis Editat Noiembrie 5, 2009 de grin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Noiembrie 5, 2009 Share Postat Noiembrie 5, 2009 stie cineva concret cam de pe ce data ? nu de alta dar poate fac din timp si stie cineva daca pot sa fac o asigurare acum care sa intre in vigoare din martie ? Deobicei de la un an la altul creste, firmele de asigurari tre sa anunte CSA despre eventualele mariri pentru anul calendaristic viitor(asta citita din niste articole de lege vizavi de asigurari) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 URGENT !!! Am gasit un pui de caine de cateva luni (5-10luni) probabil labrador sau ceva asemanator, probabil o fi iesit din curtea cuiva si sa luat dupa oameni pana a ajuns in oras. Sigur e de rasa si mia fost mila sal las aiurea ...poate il calca vreo masina. Nu-l pot tine si vreau sal dau spre adoptie cuiva care sa aiba si grija de el....de preferat sa aiba curte pt ca are cam multa energie. Mesaj completat URGENT !!!Am gasit un pui de caine de cateva luni (5-10luni) probabil labrador sau ceva asemanator, probabil o fi iesit din curtea cuiva si sa luat dupa oameni pana a ajuns in oras. Sigur e de rasa si mia fost mila sal las aiurea ...poate il calca vreo masina. Nu-l pot tine si vreau sal dau spre adoptie cuiva care sa aiba si grija de el....de preferat sa aiba curte pt ca are cam multa energie. Si-a gasit stapan ! Subiect inchis ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2009 wa am doi papagali (de sex opus). aseara s-o ouat unu' din ei (banuiesc ca fimeia). da' nu vrea sa cloceasca ou', 'zda mamii ei de mama denaturata. ce-i de facut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 (editat) wa am doi papagali (de sex opus). aseara s-o ouat unu' din ei (banuiesc ca fimeia). da' nu vrea sa cloceasca ou', 'zda mamii ei de mama denaturata. ce-i de facut? Cloceste-l tu? In barbă? Editat Noiembrie 6, 2009 de Puc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 fa o omleta, fireste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 (editat) wa am doi papagali (de sex opus). aseara s-o ouat unu' din ei (banuiesc ca fimeia). da' nu vrea sa cloceasca ou', 'zda mamii ei de mama denaturata. ce-i de facut? Baga-i oul inapoi in c.ur... si insista sa mai incerce inca o data. Editat Noiembrie 6, 2009 de sorin_ush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2009 3. ou are cca 2 cm diametru, nu se merita o omleta 2. sorin, tu chiar nu poti sa fii deloc serios? 1. e cea mai buna sugestie din cele primite, dar parca as mai astepta momentan cistigatorul e Puc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 1. e cea mai buna sugestie din cele primite, dar parca as mai astepta Sau poti sa-l pui langa ouale tale, pui doua perechi de izmene si se cloceste singur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 pan la urma ajungi la i: ce faci dimineata cand te trezesti cu 2 perechi de choaiee? r: te uiti sa nu ai o pwula'n cour Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2009 s-o rezolvat. intr-un acces de gelozie bolnava papagaloiu o omorit ou. rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thh_89 Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 s-o rezolvat. intr-un acces de gelozie bolnava papagaloiu o omorit ou. rip hmm..puteai sa mai lasi o perioada ideile baietilor sa curga.inceputul a fost promitator .prea brusc ai terminat distractia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 s-o rezolvat. intr-un acces de gelozie bolnava papagaloiu o omorit ou. rip Pai daca saracu munceste, da din coada la femela ca sa faca si ei un ou... si tu vrei sa ti-l bagi la c.oaie. Da-on colo de treaba... cine stie ce parere are papagalul despre tine acum... varianta 2. Oul era versiunea demo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 6, 2009 Share Postat Noiembrie 6, 2009 (editat) Cu asta v-am spart. Scroll, baby, scroll Editat Noiembrie 6, 2009 de Alveola Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 ce de purici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin_ush Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 (editat) Pt ca alveola a luat-o razna... va propun ceva mai comic. Editat Noiembrie 7, 2009 de sorin_ush Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Noiembrie 8, 2009 Share Postat Noiembrie 8, 2009 ce de purici puricosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grin Postat Noiembrie 9, 2009 Share Postat Noiembrie 9, 2009 http://www.piticigratis.com/category/70-de-pozitii-sexuale/ - de citit neaparat - preferabil de jos in sus ( ordinea aparitiei ) ... cu pusul in practica, ramane la atitudinea fiecaruia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate