orestte Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 saracu om si`a luat si el o gaina sa aiba un ou de pasti, iar voi radeti de el de asta cu porcu`n sacosa ce mai e de zis ? poza a fost facuta acum vre`un an in gara din iasi porc betiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 15, 2009 Autor Share Postat Aprilie 15, 2009 Porcii se autotransporta in Mercedes BMWQ7 Tdci. Chiar azi am vazut in benzinarie doi intr-un golf V care se grabeau sa alimenteze probabil in paralel cu mine la aceeasi pompa, desi eram pe la jumatatea procesului. M-au reclamat la angajatul benzinariei. Mi s-a facut rusine de gestul meu si m-am carat acasa, autoflagelandu-ma pe drum What? Cum adica te-au reclamat? Au mers la ala si-au zis "e unu' aici care nu vrea sa se intrerupa de la alimentat ca sa ne lase pe noi"? OMFG. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 se pare ca sezonul asta daca ai peugeot esti (cuvant urat), si cu aceasta ocazie urez un sincer multa *ue pejoului galben cu numar PAL. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 What? Cum adica te-au reclamat? Au mers la ala si-au zis "e unu' aici care nu vrea sa se intrerupa de la alimentat ca sa ne lase pe noi"? OMFG. ceva de genul asta: i-au spus lui nenea ala ca eu nu ma grabesc cu "pusul benzinei". Eram cu masina de serviciu, faceam plinul si tzashpocul ala nu scuipa mai mult, fir-ar el sa fie Benzinarul s-a uitat la cat alimentez si i-a intrebat dupa aia pe tigani de cat vor sa puna. Raspunsul a fost de-a dreptul penibil: "De doo suti di mii" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeWbIeRiDeR Postat Aprilie 15, 2009 Share Postat Aprilie 15, 2009 de cand ma rugam sa deschida unu din voi asa ceva ca sa nu mai vb aiurea pe alte topicuri intrebare cand vine marea asflatare in acest oras? oare nimeni nu se simte resposabil acolo sus In Timisoara is foarte multe canale care nu's la nivelu' strazii! Eu cum sunt incepator si mergeam in spatele masinii pe mijlocu' drumului ca taranu' dadeam in niste canale de ziceam ca acuma imi cad toate de pe motor! Da acuma m'am invatat minte....ori merg in dreptul rotii masinii din fata ori o depasesc: Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Aprilie 16, 2009 Share Postat Aprilie 16, 2009 In Timisoara is foarte multe canale care nu's la nivelu' strazii! Eu cum sunt incepator si mergeam in spatele masinii pe mijlocu' drumului ca taranu' dadeam in niste canale de ziceam ca acuma imi cad toate de pe motor! Da acuma m'am invatat minte....ori merg in dreptul rotii masinii din fata ori o depasesc: Asfalt uscat! mai bine depasesti.... "objects in the mirror are loosing" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 20, 2009 Autor Share Postat Aprilie 20, 2009 Imi poate imprumuta cineva o casca (pt. pasager) vreo saptamina? Un M, sa zicem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 22, 2009 Autor Share Postat Aprilie 22, 2009 Asa, nu dati casca, sa nu sparg capul vreunei blonde. Railor! Apropos de sexul diametral opus, o rog pe fatuca pe care-am speriat-o ieri, cind am intrat cu motorul pe trotuar pe Copou (si care m-a injurat cu mare pofta), sa ma scuze. Scuza-ma, fa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purice Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 =)) daca nu avea vesta reflectorizanta ) Asa, nu dati casca, sa nu sparg capul vreunei blonde. Railor! Apropos de sexul diametral opus, o rog pe fatuca pe care-am speriat-o ieri, cind am intrat cu motorul pe trotuar pe Copou (si care m-a injurat cu mare pofta), sa ma scuze. Scuza-ma, fa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 Am cumparat doua spray-uri de la un magazin mare, nu spun care, dar e cu utilitate practica Cand m-am uitat pe bon, am verificat din nou in sacosa, sa vad ce am luat, ca nu-mi suna bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krystynell Postat Aprilie 22, 2009 Share Postat Aprilie 22, 2009 (editat) solutie pt c*r murdar...se vede clar mii de multumiri autoritatilor locale care au grija sa ude bulevardele seara Editat Aprilie 22, 2009 de krystynell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 Am cumparat doua spray-uri de la un magazin mare, nu spun care, dar e cu utilitate practica Cand m-am uitat pe bon, am verificat din nou in sacosa, sa vad ce am luat, ca nu-mi suna bine Daca ai luat Nigrin din ala sau cum se cheama, sa stii ca e o afacere. E extraordinar de bun... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Un_vizitator Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 mii de multumiri autoritatilor locale care au grija sa ude bulevardele seara sa inteleg ca drumurile nu te deranjeaza deloc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krystynell Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 care? alea ca`n palma si fara nici o groapa?? nu ma deranjeaza defel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alveola Postat Aprilie 23, 2009 Share Postat Aprilie 23, 2009 solutie pt c*r murdar...se vede clar nu cred ca am cumparat solutie pentru coor moordar Acuma sincer sa fiu, nici nu mai stiu ce am luat... solutie de curatat, solutie de murdarit, solutie Caragiale... Off-topic: bai, de ce e asa de frig? @Puc: de ala am luat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
al3xa Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 noua proba la enduro...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 (editat) ceva real, din zona iasi... respectele mele pt iancu Editat Aprilie 24, 2009 de orestte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Aprilie 24, 2009 Share Postat Aprilie 24, 2009 ceva real, din zona iasi... respectele mele pt iancu yoiiii no mai avut rabdare pana la spalatorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luck Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 Procedura regulamentara de "suflare" in etilotest: http://www.sport.ro/show/cel-mai-adevarat-...l?autoplay=true Sport.ro :: L-au poreclit "Tulburel"! Beat mort la volan, a incercat sa bea din aparatul etilotest! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 25, 2009 Autor Share Postat Aprilie 25, 2009 La ce se gindeste un motorist in timpul cutremurului: "sper sa nu-mi dea motorul jos, sa-mi rupa iar vreo oglinda" Chiar ca wacko. V-a prins pe vreunul pe motor? Cum e senzatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dog72cat Postat Aprilie 25, 2009 Share Postat Aprilie 25, 2009 amea e pe capra:)))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 29, 2009 Autor Share Postat Aprilie 29, 2009 Wai mi-am pierdut ieri manusa stinga prin oras. E Richa, de vara, albastru nu negru. Gasitorului recompensa substantiala, constind intr-o bere. Andrei, ti-am vazut ieri cebereu' prin Piata Unirii, pe-acolo am pierdut-o, nik nik? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Wai mi-am pierdut ieri manusa stinga prin oras. E Richa, de vara, albastru nu negru. Gasitorului recompensa substantiala, constind intr-o bere. Andrei, ti-am vazut ieri cebereu' prin Piata Unirii, pe-acolo am pierdut-o, nik nik? ) Fantastic. Sa inteleg ca ti-ai pierdut si mana stanga sau nu-ti purtai manusile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 29, 2009 Autor Share Postat Aprilie 29, 2009 ) Fantastic. Sa inteleg ca ti-ai pierdut si mana stanga sau nu-ti purtai manusile? Le-am pus in casca sau in buzunarul gecii si-o cazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Aprilie 29, 2009 Share Postat Aprilie 29, 2009 Le-am pus in casca sau in buzunarul gecii si-o cazut. hmmm si fara casca deci... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate