piersica Postat Mai 27, 2010 Share Postat Mai 27, 2010 (editat) Nu te creeed P.S. Puc traieste Editat Mai 27, 2010 de piersica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 Nu te creeed ti pocnesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 ci PUCnesti lumea bre..... nu ai astampar.... PS nu uitati la ora 14.00 sa fiti in fundatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondafan Postat Mai 29, 2010 Share Postat Mai 29, 2010 cine are sa-mi dea o baterie de vreo 70 Ah pentru o zi? maine as vrea. sa fie buna. mmultumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zvanelu Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 http://www.automotoblog.ro/2010/03/13/casc...a-indian-style/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tripaco Postat Mai 31, 2010 Share Postat Mai 31, 2010 (editat) Nu m-as fi gandit vreodata ca poate exista si asa ceva ... E si in varianta Harley, si Hayabusa, ...http://i721.photobucket.com/albums/ww219/o...10/DSC05092.jpg Editat Mai 31, 2010 de tripaco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Nu m-as fi gandit vreodata ca poate exista si asa ceva ... E si in varianta Harley, si Hayabusa, ...http://i721.photobucket.com/albums/ww219/o...10/DSC05092.jpg Am vazut la Belive it or not, acum ceva vreme, ca un preot catolic din Anglia. pasionat de motociclism a facut motocicleta mortuara (jucaria din imagine e a lui), argumentand ca de ce un pasionat de motociclete sa nu fie condus pe ultimul drum tot cu motocicleta. Mi se pare o idee foarte faina si astept sa vad daca vor aparea si in Romanica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AdyD Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 Ziua buna Inca astept ziua cand vom avea si noi niste drumuri calumea caci is satul de gropile si denivelarile astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 nu am vrut sa pun asta in topicul cu motorfest. dar daca tot se baga filme de adulti dupa cum scrie AICI, atunci eu vreau sa aduceti fetele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 nu am vrut sa pun asta in topicul cu motorfest. dar daca tot se baga filme de adulti dupa cum scrie AICI, atunci eu vreau sa aduceti fetele astea super super...... putina mistocareala nu strica..... ca de ajutat sunteti satui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 momentan nu am mijloc de transport. dupa ce termin de reparat harbu o sa pun umaru la treaba. nu m-am dat in spate de la nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 momentan nu am mijloc de transport. dupa ce termin de reparat harbu o sa pun umaru la treaba. nu m-am dat in spate de la nimic. E binecunoscut faptul ca sa pui umarul la o intrunire inseamna sa te plimbi de colo colo cu un 'mijloc de transport'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 jos palaria, aveti dreptate. o sa fac jogging pana la ciric. relaxati-va, topicul asta a fost facut la panarama si daca va ofensati la niste glume simple... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Iunie 1, 2010 Share Postat Iunie 1, 2010 jos palaria, aveti dreptate. o sa fac jogging pana la ciric.relaxati-va, topicul asta a fost facut la panarama si daca va ofensati la niste glume simple... Pai relaxeaza-te tu primul, unde vezi ca m-am ofensat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu272r Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 (editat) stie cineva unde pot sa mufez in Iasi niste furtunuri? Editat Iunie 2, 2010 de ursu272r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 stie cineva unde pot sa mufez in Iasi niste furtunuri? "furtunurile" le duci langa cet fata in fata cu ghezaco acolo in curte se fac sertirizari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu272r Postat Iunie 2, 2010 Share Postat Iunie 2, 2010 dom' profesor, cf. DEX ala e pluralul corect oricum multumesc de sfat :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 dom' profesor, cf. DEX ala e pluralul corect oricum multumesc de sfat :* mi-a placut cum suna, si e corect cum ai scris tu daca furtunu e de la frana/ambreiaj sau ceva de genu nu e bine sa te joci mai bine pui ceva original la loc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 dom' profesor, cf. DEX ala e pluralul corect oricum multumesc de sfat :* Nu a zis nimeni ca nu ai scris corect, sunt bune ambele forme: "furtunurile" este forma cu articot hotarat -> nominativ acuzativ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 Nu a zis nimeni ca nu ai scris corect, sunt bune ambele forme: "furtunurile" este forma cu articot hotarat -> nominativ acuzativ sttt profu de romana oricum omu a inteles unde tre sa se duca fiind o comunitate locala cel mai frumos e sa te prezinti la topicu dedicat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tripaco Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 (editat) Liber la ITP moto/ATV pana pe 26.06.2010. Nu ma-ntrebati de ce numai pana la data asta, ca habar n-am. Editat Iunie 3, 2010 de tripaco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 (editat) Liber la ITP moto/ATV pana pe 26.06.2010. Nu ma-ntrebati de ce numai pana la data asta, ca habar n-am. pentru ca atunci ori aduc stand cei de la rar ori iarasi derogare.... chiar daca aduc standu ala mare chestie nu o sa fie pt ca majoritatea motocicletelor avand frana hidraulica nu au prb la sistemul de franare parerea mea ca o sa fie mai riscant la cei care fac prima data itp sau rar pe acel stand pt ca cei de la rar sau statia itp nu o sa stie cum sa prinda motocicletele de stand si e foarte posibil sa zboare vre-o doo asa ca mare grija...nu mai zic de cazurile cand ingineru se duce cu motocicleta sa o verifice si vine cu ea "bulendre" incercati sa mergeti la statiile ITP care chiar stiu cu ce se manaca moto Editat Iunie 3, 2010 de orestte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ursu272r Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 valeu daca stiam ce stirnesc nu mai intrebam. am fost la firma respectiva dar s-au uitat la furtumu ala de parca ar fi fost adus de pe Marte si concluzia a fost ca "nu se poate". ce mi-a placut a fost ca nu au fost in stare sa-mi explice de ce nu se poate de unde banui ca nu se poate = mi-e lene. dupa care si textu ala "vino miine dimineata ca atunci e colegu care se pricepe". nu e furtum de la motor, e de la un manometru, nimic special. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
orestte Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 valeu daca stiam ce stirnesc nu mai intrebam.am fost la firma respectiva dar s-au uitat la furtumu ala de parca ar fi fost adus de pe Marte si concluzia a fost ca "nu se poate". ce mi-a placut a fost ca nu au fost in stare sa-mi explice de ce nu se poate de unde banui ca nu se poate = mi-e lene. dupa care si textu ala "vino miine dimineata ca atunci e colegu care se pricepe". nu e furtum de la motor, e de la un manometru, nimic special. stai linistit ca nu a fost cu rautate nimic pune un colier metalic si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dot Postat Iunie 3, 2010 Share Postat Iunie 3, 2010 valeu daca stiam ce stirnesc nu mai intrebam. Domnule ursuZ72r, toata discutia a fost pe un de ton de "weekend" (adica relaxant, comic, prietenos), nu ai starnit absolut nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate