Taurasu Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Aviz amatorilor de stiuca. Cine doreste sa mearga cu noi in suedia 15-22 mai 2010 este rugat sa ma contacteze pe PM. In acea perioada stiuca este foarte agresiva si musca orice prinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Traiasca Delta !...( dar nu cred ca mai traieste mult......) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 detalii despre iesirea din 15 mai http://www.stiuca.ro/mi-e-dor-de-o-stiuca/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Pescuitul la pasrav, sus pe munte, pe parauri salbatice e viatza mea... Astept cu nerabdare data de 1 mai sa se redeschida sezonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Iar innebunesti lumea cu pescuitul tau, acum cateva zile am revazut niste poze in care prindeai rechini acum vreo 5 ani... Frumos tare.. ,meserias pastravul, meserias si pescarul (adica tu) meserias si cameramanul Keep on going, pacat ca la voi vine toamna.. astept poze de la copca. Mesaj completat Am gasit si topicul, e primul topic deschis de mine pe forumul asta: /index.php?showtopic=28115 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Cea mai recenta captura amea..., o stiuca prinsa acu 3 zile pe lacu Suatu, jud Cluj. Tre sa recunosc , k pe asta nu am mai eliberat-o Fir intins la toata lumea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 (editat) O iesire scurta anul asta...@Taurasu,sti unde gasesc o lanseta Daiwa Ryukon 3.00m 20-60 g ? Pescuiesc mai mult de pe mal Tu ce lansete folosesti ptr twistere ? Editat Mai 3, 2010 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 In Noaptea de Inviere, dupa ce am luat Lumina, am plecat la pesti. Am stat 2 zile la Mihesu de Campie. A fost racoare noaptea, dar cu "antigelul" potrivit a fost suportabil. Poze cu capturi nu pun, sa nu va fac invidiosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 O iesire scurta anul asta...@Taurasu,sti unde gasesc o lanseta Daiwa Ryukon 3.00m 20-60 g ? Pescuiesc mai mult de pe malTu ce lansete folosesti ptr twistere ? Incearca pe ebay.co.uk ca eu de acolo imi cumpar jucariile. Nu iti recomand o lanseta de 3 metri in primul rand ca e dificil de transportat pe avion etc etc (bine eu practic pescuitul din barca catre baza malului). Ca lanseta de baza folosesc un cabelas xml + mulineta Daiwa Infinity Q 3000 + textil de 0.30. Poti sa vezi pe site la noi cu ce monstri ne jucam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 (editat) detalii despre iesirea din 15 mai http://www.stiuca.ro/mi-e-dor-de-o-stiuca/ Tzi-se face paru maciuca, cand te uitzi la clip-urile astea..., inr-o buna zi am sa merg si eu odata pana in Suedia la stiucarit, mai ales k am si ceva neamuri peacolo... Editat Mai 7, 2010 de aronbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 o sa pun filme noi dupa 25 mai rabdare nu mai e mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidius Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 sar si eu pe interval cu capturile mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teodor ricardo Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 In sfarsit prima captura pe anul asta.Draghiceanu( jud. Giurgiu),plantat la bob de porumb uscat.7,5 kg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Mai 30, 2010 Share Postat Mai 30, 2010 Cea mai recenta captura amea..., o stiuca prinsa acu 3 zile pe lacu Suatu, jud Cluj. Tre sa recunosc , k pe asta nu am mai eliberat-o Fir intins la toata lumea !!! mare pacat ca nu ai eliberat-o. la dimensiunile alea nici nu intelegi mare lucru din ea ( nu m-as mira sa spui ca ai prajit-o in tigaie ). lasati rapitorul sa traiasca singurul peste la care nu am mila este carasul fir intins tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 mare pacat ca nu ai eliberat-o. la dimensiunile alea nici nu intelegi mare lucru din ea ( nu m-as mira sa spui ca ai prajit-o in tigaie ). lasati rapitorul sa traiasca singurul peste la care nu am mila este carasul fir intins tuturor Deci sa intzeleg k tu retzii numa' carasul? M-as mira... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
najnaj Postat Iulie 19, 2010 Share Postat Iulie 19, 2010 Deci sa intzeleg k tu retzii numa' carasul? M-as mira... nu nu...ai inteles gresit retin si rapitor si crap insa numai exemplare mai mari ( teoretic nu as retine exemplarele foarte mari, dar numai teoretic pentru ca practic nu am prins exemplare foarte mari ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Maine ma duc pe Dunare pe la Giurgiu sa vedem ce oi prinde ca am auzit ca a mai scazut apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius45jml Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 Maine ma duc pe Dunare pe la Giurgiu sa vedem ce oi prinde ca am auzit ca a mai scazut apa. Ai idee ... iti trebuie un abonament ca sa pescuiesti la Dunare? sau o taxa? Pana acum am fost doar la balti unde stiu sigur ca nu ma deranjeaza nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costinFB Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 iti trebuie permis de pescuit eliberat de AVPS si in zona de granita iti trebuie si PG eiberat de graniceri (asta se da pe fiecare judet in parte dar trebuie sa ai permisul de pecuit) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Nu am prins nimic pe Dunare, deci in perioada asta nu va faceti planuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Saptamana trecuta am fost in concediu la mare. Mi-am dus si unditele cu mine pt ca am vrut sa "evadez" intr-o zi pe vreun canal din zona Sinoe-Razim. La fel ca Razorbladed, n-am prins nimic. Apa mare, murdara, plina de vegetatie. Astept sa vina toamna, sa mai dau pierd un weekend la crap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 Salut,weekendul asta plec la Sf Gheorghe in Delta Dunarii,ma gandeam sa iau si doua bete cu mine sa ma amagesc putin prin canalele din zona.....credeti ca o sa le car degeaba dupa mine? Nu prea am experienta in domeniu si de aceea va intreb.Ce momeli se folosesc pentru un pescuit amator in Delta? Orice sfat este mai mult decat bine venit. Fir Intins ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Iulie 30, 2010 Share Postat Iulie 30, 2010 (editat) Maine plec catre o balta din apropiere de bucuresti.Care vrei sa vii ai detlaii de contact la semnatura. p.s: la aceeasi balta acu 2 sapt. am luat 11kg Editat Iulie 30, 2010 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 pai tipa si tu data viitoare. Maine plec catre o balta din apropiere de bucuresti.Care vrei sa vii ai detlaii de contact la semnatura. p.s: la aceeasi balta acu 2 sapt. am luat 11kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat August 1, 2010 Share Postat August 1, 2010 pai asta si am facut oricum nu am mai plecat din motiv de job probabil weekendu viitor am sa merg iar pe undeva...ori Ciocanesti 2, ori Dunare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate