libelula Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 (editat) Stie cineva de unde pot inchiria la un pret rezonabil o Laguna 480 prin zona Tulcei? Ma interesaza deasemenea un ghid, localnic, pt Chilia Veche..etc ..zona de nord. Laguna poate fi fara motor Merci si fire intinse.. Editat Septembrie 1, 2009 de libelula Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Septembrie 1, 2009 Share Postat Septembrie 1, 2009 (editat) Stie cineva de unde pot inchiria la un pret rezonabil o Laguna 480 prin zona Tulcei? Ma interesaza deasemenea un ghid, localnic, pt Chilia Veche..etc ..zona de nord.Laguna poate fi fara motor Merci si fire intinse.. salut! ptr cite zile si in ce perioada? in general pe faleza dunarii la Tulcea sint barci de inchiriat...dar ma interesez maine si te anunt! in zona de nord ai putea sa ajungi cu masina sau motocicleta chiar pina la Chilia si este posibil sa gasesti acolo sa inchiriezi la preturi modice. Editat Septembrie 1, 2009 de rock46hunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 ca sa inchei, am fost la chilia la "pensiunea solunar" pe care o recomand cu caldura. pensiunea este a unui domn din miercurea ciuc, toata stima.. am gasit si barca.. stiuca mai putin ca am fost la odihna nu la 4 dimineata pe balta. fir intins tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Septembrie 10, 2009 Share Postat Septembrie 10, 2009 ca sa inchei, am fost la chilia la "pensiunea solunar" pe care o recomand cu caldura. pensiunea este a unui domn din miercurea ciuc, toata stima.. am gasit si barca.. stiuca mai putin ca am fost la odihna nu la 4 dimineata pe balta. fir intins tuturor Sii.....nu ti-a tras-o la fund? Este o gluma si totodata o urare pescareasca...sa ti-o traga la fund=fir intins! Cu bine domnilor pescari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 Sii.....nu ti-a tras-o la fund?Este o gluma si totodata o urare pescareasca...sa ti-o traga la fund=fir intins! Cu bine domnilor pescari! hehe..chiar mi-a placut tare gluma si mi-a si tras-o la fund o zapacita mica. am eliberat-o..este tot in stipoc ascunsa pe undeva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator rock46hunt Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 bravo...ma bucur ca te-ai simtit bine si mi-ai urmat sfatul.... numai bine,domnilor pescari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Septembrie 16, 2009 Share Postat Septembrie 16, 2009 In perioada 26 sep - 3 oct voi fi la datorie pe balta suedeza la epc 2009 Voi veni cu filme poze sa va inveselesc Mesaj completat Gata bagajul! In cateva ore am avionul Mesaj completat filme din suedia ! http://www.youtube.com/watch?v=Qu9ZyUk8NkU eu filmez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Decembrie 4, 2009 Share Postat Decembrie 4, 2009 Slaba activitate pe topicul asta...fata de asteptarile mele Sunt curios daca mai e cineva care frecventeaza Neajlovul umbland dupa rapitori (clean, stiuca). Raul e foarte misto si salbatic, din pacate poarta si urmele "civilizatiei" sub forma sutelor de pet-uri si alte asemenea obiecte. La primavara o sa imi mobilizez cativa prieteni pescari si-o sa incepem curatenia. Macar 200 m de maluri curatate si tot e ceva. Revenind...mai bate cineva Neajlovu' in perioada asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxdesert Postat Decembrie 11, 2009 Share Postat Decembrie 11, 2009 Slaba activitate pe topicul asta...fata de asteptarile mele Sunt curios daca mai e cineva care frecventeaza Neajlovul umbland dupa rapitori (clean, stiuca). Raul e foarte misto si salbatic, din pacate poarta si urmele "civilizatiei" sub forma sutelor de pet-uri si alte asemenea obiecte. La primavara o sa imi mobilizez cativa prieteni pescari si-o sa incepem curatenia. Macar 200 m de maluri curatate si tot e ceva. Revenind...mai bate cineva Neajlovu' in perioada asta? moi si misca dintoasa frumoasa , rar am prins si strapazani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
libelula Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 moi si misca dintoasa frumoasa , rar am prins si strapazani nu am fost niciodata pe neajlov dar as merge oricand. fie ca este stiucuta fie ca este curatenie.. astept un pm cand va permite vremea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator corleone Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 scuze.. acum abia am mai intrat.. la dunavat am luat-o.. salut.. ce si unde e stipoc asta? marlitelor alea le cam statea bine in apa ..catorva din ele cel putin.. oricum, ce e stipoc? Canalul Stipoc si Grindul Stipoc, rusinica! Toata lumea stie numai de Dunavat...ca e mai usor de ajuns. PS: Glumesc dar am vazut ca nu ti-a raspuns nimeni inca din luna mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Ianuarie 6, 2010 Share Postat Ianuarie 6, 2010 (editat) Eu am fost, prin decembrie la o sesiune de rapitor. N-am prins nimic, asa ca nu ma pot lauda. In schimb am facut miscare, km intregi pe malul lacului (pe lacul respectiv era interzis pescuitul din barca). Mi-a placut faptul ca am vazut multi pescari (crapari, majoritatea) pe malul lacurilor, desi afara temperaturile nu erau tocmai ridicate. Sa speram ca anul acesta imi intrec si eu recordul, crapul de 2 kg . Fir intins tuturor! Editat Ianuarie 6, 2010 de Stau-De-6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ram Postat Ianuarie 13, 2010 Share Postat Ianuarie 13, 2010 http://www.petitieonline.ro/petitie-p24225044.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 Aviz amatorilor de stiuca. Cine doreste sa mearga cu noi in suedia 15-22 mai 2010 este rugat sa ma contacteze pe PM. In acea perioada stiuca este foarte agresiva si musca orice prinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_kake Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Traiasca Delta !...( dar nu cred ca mai traieste mult......) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Martie 4, 2010 Share Postat Martie 4, 2010 detalii despre iesirea din 15 mai http://www.stiuca.ro/mi-e-dor-de-o-stiuca/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Pescuitul la pasrav, sus pe munte, pe parauri salbatice e viatza mea... Astept cu nerabdare data de 1 mai sa se redeschida sezonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Beton pistruiatul! Si frumos si gestul sa-l eliberezi - asta e sportul! Fir intins in continuare. P.S. Seamana a pastravan de Floroiu! Uite-ma si pe mine la lupta cea mare in zona mea folclorica : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 Iar innebunesti lumea cu pescuitul tau, acum cateva zile am revazut niste poze in care prindeai rechini acum vreo 5 ani... Frumos tare.. ,meserias pastravul, meserias si pescarul (adica tu) meserias si cameramanul Keep on going, pacat ca la voi vine toamna.. astept poze de la copca. Mesaj completat Am gasit si topicul, e primul topic deschis de mine pe forumul asta: /index.php?showtopic=28115 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shobolanu' Postat Aprilie 15, 2010 Share Postat Aprilie 15, 2010 De fiecare data cand vine toamna la voi ma bucur pt ca vine vara aici. Acum.... Dar nu e rau nici iarna: (rechin la twister) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 Cea mai recenta captura amea..., o stiuca prinsa acu 3 zile pe lacu Suatu, jud Cluj. Tre sa recunosc , k pe asta nu am mai eliberat-o Fir intins la toata lumea !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 (editat) O iesire scurta anul asta...@Taurasu,sti unde gasesc o lanseta Daiwa Ryukon 3.00m 20-60 g ? Pescuiesc mai mult de pe mal Tu ce lansete folosesti ptr twistere ? Editat Mai 3, 2010 de Reaper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 3, 2010 Share Postat Mai 3, 2010 In Noaptea de Inviere, dupa ce am luat Lumina, am plecat la pesti. Am stat 2 zile la Mihesu de Campie. A fost racoare noaptea, dar cu "antigelul" potrivit a fost suportabil. Poze cu capturi nu pun, sa nu va fac invidiosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taurasu Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 O iesire scurta anul asta...@Taurasu,sti unde gasesc o lanseta Daiwa Ryukon 3.00m 20-60 g ? Pescuiesc mai mult de pe malTu ce lansete folosesti ptr twistere ? Incearca pe ebay.co.uk ca eu de acolo imi cumpar jucariile. Nu iti recomand o lanseta de 3 metri in primul rand ca e dificil de transportat pe avion etc etc (bine eu practic pescuitul din barca catre baza malului). Ca lanseta de baza folosesc un cabelas xml + mulineta Daiwa Infinity Q 3000 + textil de 0.30. Poti sa vezi pe site la noi cu ce monstri ne jucam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aronbmw Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 (editat) detalii despre iesirea din 15 mai http://www.stiuca.ro/mi-e-dor-de-o-stiuca/ Tzi-se face paru maciuca, cand te uitzi la clip-urile astea..., inr-o buna zi am sa merg si eu odata pana in Suedia la stiucarit, mai ales k am si ceva neamuri peacolo... Editat Mai 7, 2010 de aronbmw Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate