Geo_ZGA Postat Septembrie 8, 2013 Share Postat Septembrie 8, 2013 Sigur, vorbim...ai nr meu de tel intr-un pm, dar mai vb pana atunci Pe ordinea de zi...pescuit la guvizi si "vanatoare" de midii poate am noroc sa dau peste niste hanusi (guvizii aia mari si negri) Guvizii nu prea au muscat dar azi am revenit pe dig la pescuit de chefal...tinand cont ca e prima data, am reusit sa prind unul frumusel. Ulterior am aflat de la un alt pescar ca gresisem montura, acul era legat prea aproape de plumb. Midiile au colaborat mai bine Vad ca topicul e cam pustiu... mi-am adus aminte sa pun si eu cateva poze din concediu (fishing trip mai mult, dupa cum a spus un prieten) mai facem ceva cu pescuitul ala pe Arges? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Septembrie 10, 2013 Share Postat Septembrie 10, 2013 Facem, cum altfel!? Bine ai revenit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 tinand cont ca noaptea s-a facut cam frig si Argesul noaptea nu prea ma mai incanta (comoditatea asta), ma gandeam sa fac un pescuit sambata viitoare pe Vitan. mai sunt amatori? am mai povestit despre balta asta... e 40 lei c&r si 70 lei cu retinere caras fara limita + un crap/cteno/somn de max 5kg. am inteles ca in iulie, dupa ce am fost eu ultima oara, a bagat iar peste. balta e mica, nu ofera mari conditii, e cam aiurea din pdv al peisajului (are o mini ferma acolo, mai miroase, mai trec ratele pe langa tine...), dar e aproape, ieftina, se prinde peste (cu surprize frumoase uneori) si partonul Dan e de nota 10. peste: somn romanesc de pana la 10-12kg, somn african de 2-3-4-5kg, cteno de pana la 4-5kg, romanesc, caras de pana la kg si surpriza coana stiuca de 5-7kg. momeli: cabanos afumat pt african, rame, viermi, pufi, porumb. pt noi niste sandwichuri, cateva beri, un suc pt mai tarziu... si tigari ideea e sa nu ajungem f tarziu pt ca se ocupa locurile (in jur de 8-10 in total) hai ca v-am ametit destul ) deci, mai sunt doritori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 Salut! As merge si eu.Unde e balta asta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Undeva in spatele targului Vitan, facuta in fundatia unui bloc, deci f mica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Septembrie 23, 2013 Share Postat Septembrie 23, 2013 Ok, daca e vremea buna si nu intervine altceva,vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 Ati fost? Ceva rezultate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Octombrie 2, 2013 Share Postat Octombrie 2, 2013 N-am fost... deci rezultate 0 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcel_tm Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 Pozele sunt de calitate destul de proasta,dar: In Italia,la pescuit de somn: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 Frumos somn 60-70 kg? Cel mai mare peste al meu a fost un somn, in jur de 40 kg, pe la insula mare a Brailei. Dar asta acum multi ani... Ati mai fost pe undeva la pescuit anul asta? Am facut azi o plimbare inspre Urziceni si m-am dus spre Movilita, dar drumul spre balta era cam noroit si nu am mai intrat. La intoarcere m-am oprit la Batal si am vorbit cu patronul... 30 lei taxa, 5 scule/om/12 ore, nu mai stiu exact cat e limita de peste pt ca mai mult pescuiesc c&r (de 2-3 ori pe an mai iau peste acasa, in rest inapoi in apa), acces bun pe balta, se construiesc niste umbrare, sunt cosuri de gunoi... cica e caras de diverse marimi, crap romanesc pana pe la 8 kg (f rar probabil) si cteno. Zicea ca nu prea a mancat crapul pana acum, apa e inca rece... dar o sa ma duc pe 1 sau 2 mai acolo, sa fac o partida mica de pescuit Nu ma astept la cine stie ce, dar macar sa iasa de-o distractie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Geo, Am fost eu ieri chiar in zona prin care ai trecut tu, dupa Movilita, la Comana (500 m). Am prins vreo 50 de pestisori: caras palmas si mai mare, rosioara si bibani mici, 3 ciortani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Macar te-ai distrat Cat e taxa? Asta e si ideea mea cu pescuitul de saptamana asta, nu am pretentii la mari capturi, doar sa ma distrez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 M-a apucat o nebuneala, vreau prin august-septembrie (dupa concediu) sa fac un weekend mai prelungit la Cazanele Dunarii. M-ar interesa cine a mai fost la pescuit acolo (nu cu barca, la stationar), daca ar putea sa-mi dea niste detalii... merita pescuit direct pe Dunare sau e mai bine in golfuri? De golful Mraconia (la statuie) am auzit de bine, ma incanta faptul ca e apa calma, dar nu stiu cum e mai ok din punct de vedere al capturilor. Direct pe Dunare curentul e acceptabil sau e f puternic? Ca exemplu, pe Sulina nu am putut sa pescuiesc acum vreo 2 ani, plumb de 140-160gr il aducea curentul in mal instant. In principiu pescuit stationar, la somn, crap, caras, eventual mreana si ce-o mai da. Momelile clasice, dar am auzit ca somnul ar da bine acolo la scoica. In functie de alegerea zonei de pescuit voi alege si cazarea. Sunt multe pensiuni/hoteluri mici chiar pe malul apei, dai la pescuit de pe sezlong Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 (editat) Sunt sigur ca sunt multi ,, mincinosi " printre noi , asa ca nu fiti timizi , daca aveti poze cu capturi postati le sa le vedem si noi .. Eu unul de mic copil am avut aceasta pasiune si nu am sa renunt la ea toata viata . Este al 2 - lea mare hobby al meu dupa sport . Sa va determin si mai mult am atasat doua poze cu cele mai mari capturi pe anul 2014 .. Sper sa vad ai de la voi . » Post actualizat in 10 Dec 2014 02:35 Si ceva mai deosebit Editat Decembrie 10, 2014 de karate-kid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Frumoase capturi! Cite kile avea marlita din ultima poza?! Aveai insa topic deschis pe tema asta...uite: /index.php?/topic/339285-motociclistul-pescar/page-13&do=findComment&comment=3774823 Fir intins! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 (editat) Avea in jur de 10 kg ...a fost extrasa pe 2 ianuarie Fir intins si tie ! Editat Decembrie 10, 2014 de karate-kid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mikulmoga Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 La vre-o 8 kg incepator si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 (editat) /index.php?/topic/339285-motociclistul-pescar/ PS: Vad ca mi-a luat-o Ivan inainte, dar oricum... Editat Decembrie 10, 2014 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pizzaru Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Kid pe ce balta ai luat minunatia aia? nu fi secretos ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Pfuai omule faina stiuca aia sa nu mai zic la cuptor cum iese , carnea e bestiala . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Anul asta a fost dificil, cu ploi multe si inundatii... Ce poze sa pun? Cu un ciortan de 2-2,5 kg.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 Sunt sigur ca sunt multi ,, mincinosi " printre noi , asa ca nu fiti timizi , daca aveti poze cu capturi postati le sa le vedem si noi .. Eu unul de mic copil am avut aceasta pasiune si nu am sa renunt la ea toata viata . Este al 2 - lea mare hobby al meu dupa sport .Sa va determin si mai mult am atasat doua poze cu cele mai mari capturi pe anul 2014 ..Sper sa vad ai de la voi .» Post actualizat in 10 Dec 2014 02:35Si ceva mai deosebit Pt ca stiu cum sunt pescarii....cat a costat inchirierea stiucii pt foto? » Post actualizat in 10 Dec 2014 15:05Precizez ca asa i-am prins pe monștrii, nu i-am pus eu in carlig Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
karate-kid Postat Decembrie 10, 2014 Share Postat Decembrie 10, 2014 (editat) ) nu obisnuiesc sa ma pozez cu pestii prinsi de altii .. Stiuca a fost extrasa pe Mihailesti ... Dar nu pe lac .. Ci ' la pietre ' la varsarea lacului in Arges ... A fost o luna nebuna .. Cu capturi mari si multe .. Dar s a aflat ca e peste acolo si au venit jepcarii ... Cate 20 odata .... S a stricat distractia ... » Post actualizat in 10 Dec 2014 20:20 Din alta rubrica .. Dam si dupa pastrav ... » Post actualizat in 10 Dec 2014 21:52 Avea in jur de 10 kg ...a fost extrasa pe 2 ianuarie Fir intins si tie ! » Post actualizat in 10 Dec 2014 22:16 Frumos peste ..si eu am pescuit o perioada dupa ciprinide ..imi amintesc o partida pe Tancabesti .. Cand am prins in 2 vreo 50 kg ... O partida frumoasa , patronii oameni .. N am avut sac de primire si de pastrat pestele .. Si mi au dat ei , vazand ca sint la inceput ... CADOU ! .. Am fost placut impresionat ..cred ca mai am ceva poze ... » Post actualizat in 10 Dec 2014 22:24 . Obosit , dar fericit... » Post actualizat in 10 Dec 2014 22:26 Pt ca stiu cum sunt pescarii....cat a costat inchirierea stiucii pt foto? » Post actualizat in 10 Dec 2014 15:05Precizez ca asa i-am prins pe monștrii, nu i-am pus eu in carlig ... Dadeai la mamaliga poate ..» Post actualizat in 10 Dec 2014 22:27 La vre-o 8 kg incepator si eu .Foarte frumos pestele si c&r ... Ma bucur ... Editat Decembrie 10, 2014 de karate-kid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 Kidu, vii cu poze din copilarie? Se poate, vrei sa pun si eu poze cu coronita?!!!! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icey Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 Animalul din a 3-a poza e lostrita? Banuiesc ca nu is prinsi la noi in tara...Frumosi pestii oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate