Black Wolf Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 pista ma`si ? Ce se intampla la 12 pe pisssssta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Aprilie 16, 2010 Share Postat Aprilie 16, 2010 eu ma duc sa fac niste ture pe pista si am intrebat ca poate mai vin si altii sa-si "incalzeazca" gumele si sa fim mai multi ... sa nu merg eu la 12 , tu la 2 si el la 4 (un exemplu ... "tu" si "el" sunt personaje "fictive") "Unde-s multi puterea creste' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Cine este fericitul ? http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/pr...100418-07282868 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draqqora Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Cine este fericitul ? http://www.aradon.ro/stiri/arad/articol/pr...100418-07282868 exact asta ma intreb si eu......??????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 (editat) ha ha...e un tip cu un VFR(cred) rosu model nou...l'am vazut si ieri si sambata la iesirea din sambateni...mergea de numa... si cica se plang politistii ca nu l'au putut prinde... ....ei cu ale lor dacii de 1,4...de draq sa faca cu ele Editat Aprilie 19, 2010 de CuCun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 (editat) ha ha...e un tip cu un VFR(cred) rosu model nou...l'am vazut si ieri si sambata la iesirea din sambateni...mergea de numa... ... visiniu nu rosu.... Editat Aprilie 19, 2010 de Hondita500 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Picasso_ss Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 AR-51-GTS , il stie cineva? El e infractorul:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GIV 32 Postat Aprilie 19, 2010 Autor Share Postat Aprilie 19, 2010 (editat) .... :love: ..hai mai, ca nici nu mergea tare!....probabil vorbea la telefon si era atent la convorbire... ...eu il cunosc bine pe baiatul respectiv, este mai cerebral decit multi altii!..nu l-am vazut inca sa faca vreo prostie cu risc mare! Editat Aprilie 19, 2010 de GIV 32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 .nu l-am vazut inca sa faca vreo prostie cu risc mare! Tocmai a facut-o Noroc ca vorbea la telefon Singur Mesaj completat ...eu il cunosc bine pe baiatul respectiv, este mai cerebral decit multi altii!.. Atat de cerebral incat a ajuns in faza de introspectie si contempla copacii de pe marginea infamului DN7 Urmeaza sa-l criticam Nu pentru ca a atins asemenea viteze, ci pentru ca s-a lasat prins de politie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 ... visiniu nu rosu.... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 ... pai a ramas fara permis la inceputul sezonului... faina pedeapsa, totusi ii mai ok decat o cruce la marginea drumului, dar nu inteleg de ce a fugit de la politie, oricum il gaseau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 [...]si cica se plang politistii ca nu l'au putut prinde... ....ei cu ale lor dacii de 1,4...de draq sa faca cu ele filtre deci dacia 1 - 0 vfr oricum, si oriunde se oprea, fapta era consumata, numaru era in chip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 ehh hai sa nu radem de problemele altora.. in prima faza a fost surprins cu 160-170 parca..pai cati dintre noi care au motor nu au fost cu viteza asta vreodata in afara orasului ?? ))) Chiar ne-am intalnit cu el la savarsin cu putin timp dupa ce sa intamplat....ehh asta e... cam nasol la inceput de sezon dar timpul trece app ieri am facut cu gashca care a fost cam mica duminica asta (doar vreo 7-8) ..cam 280 km pe traseul.. ARAD SAVARSIN LIPOVA TIMISOARA ARAD Foarte fain ..drumul de la lipova spre Timisoara e rau doar 10 km cand iesi din lipova dupa aceea e f bun pana in timisoara si dincolo de ea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 ARAD SAVARSIN LIPOVA TIMISOARA ARAD Foarte fain ..drumul de la lipova spre Timisoara e rau doar 10 km cand iesi din lipova dupa aceea e f bun pana in timisoara si dincolo de ea ) Asta e o veste buna Inseamna ca voi ati fost mai castigati ca noi, care am facut Siria - Varfurile - Deva De la Varfurile la Brad e orice , numai DN nu Mesaj completat in prima faza a fost surprins cu 160-170 parca..pai cati dintre noi care au motor nu au fost cu viteza asta vreodata in afara orasului ?? ))) De acord Dar orice pilot/sofer trebuie sa caste ochii, altfel casca punga Si noi am fost ieri pe DN 7, si semnalizau cei din sens opus la greu Numai daca nu ai vrut, nu ai stiut ca e radar Ca o parere personala: nu cred ca a fugit de politie, ci ca nu a vazut ca e urmarit, respectiv nu a auzit/vazut masina de politie La viteza aceea nu prea te uiti in retrovizoare, nu are rost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 ba ala lucra la honda si o facut virala la vfr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JVC Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 nu a fugit de politie.... ce tampenii scriu altii..pe tot felul de ziare TAMPITE la luat din mers din spate....aia din masina politiei rulau linistiti pe dn7 in acelasi sens cu el..deci nu l-au pandit. ci doar sa nimerit PROST ..bad luck KORBEN...lasa ca si pe varfuri e frumos... dar si pe masloc pischia/./.e fain Mesaj completat nu a fugit de politie.... ce tampenii scriu altii..pe tot felul de ziare TAMPITE la luat din mers din spate....aia din masina politiei rulau linistiti pe dn7 in acelasi sens cu el..deci nu l-au pandit. ci doar sa nimerit PROST ..bad luck KORBEN...lasa ca si pe varfuri e frumos... dar si pe masloc pischia/./.e fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laumoto Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 nu a fugit de politie.... ce tampenii scriu altii..pe tot felul de ziare TAMPITE la luat din mers din spate....aia din masina politiei rulau linistiti pe dn7 in acelasi sens cu el..deci nu l-au pandit. ci doar sa nimerit PROST ..bad luck KORBEN...lasa ca si pe varfuri e frumos... dar si pe masloc pischia/./.e fain Mesaj completat nu a fugit de politie.... ce tampenii scriu altii..pe tot felul de ziare TAMPITE la luat din mers din spate....aia din masina politiei rulau linistiti pe dn7 in acelasi sens cu el..deci nu l-au pandit. ci doar sa nimerit PROST ..bad luck KORBEN...lasa ca si pe varfuri e frumos... dar si pe masloc pischia/./.e fain frumos,binezici am fost si noi,pana la tm,si inapoi pe calea aradului,tot pe la pischia,masloc,giamarta ,am fost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 (editat) "Asta e o veste buna Inseamna ca voi ati fost mai castigati ca noi, care am facut Siria - Varfurile - Deva De la Varfurile la Brad e orice , numai DN nu " Ati fost 2 pe la Varfurile?Mi-a atras atentia tipul de la benzinarie ca au mai trecut niste motociclisti pe acolo,eu veneam de la Caransebes.Apropos de drumuri,sa vezi Varfurile-Vascau-Beius,nici sa nu va ganditi anul asta la Arieseni sau Stana de Vale cu motocicleta. Editat Aprilie 19, 2010 de purdi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Apropos de drumuri,sa vezi Varfurile-Vascau-Beius,nici sa nu va ganditi anul asta la Arieseni sau Stana de Vale cu motocicleta. Asta da, informatie, Alex, multumim daca nici cu KLE nu ti-a placut drumul ala, atunci e grav Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Ati fost 2 pe la Varfurile?Mi-a atras atentia tipul de la benzinarie ca au mai trecut niste motociclisti pe acolo,eu veneam de la Caransebes.Apropos de drumuri,sa vezi Varfurile-Vascau-Beius,nici sa nu va ganditi anul asta la Arieseni sau Stana de Vale cu motocicleta. Daca si Transalpul i-l rupi pe acolo chiar e bai sper sa nu fie chiar asa grav. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CaptainSlow Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 (editat) Daca si Transalpul i-l rupi pe acolo chiar e bai sper sa nu fie chiar asa grav. Cu Tdm-ul in nici un caz nu recomand.Cu transalpul mai merge,pe unele portiuni am mers cu 80-90 dar dupa ce am luat 2 gropi cat kle-ul m-am calmat.Cel mai rau e pe serpentinele spre Varfurile,nu mai ai ce ocoli,totul e o groapa. Pozele nu sunt facute de mine,nu am mai avut rabdare sa opresc pt. fotografiat: Editat Aprilie 19, 2010 de purdi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 ... pana la urma o sa-mi iau enduro la anul nu CBR ... asa ceva.... DN-urile arata jalnic... si nu mai vb de E671 (Arad-Oradea)... o sa-mi rup CB-ul in doua cand o sa incep sa ma duc la lucru cu mobra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larking Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Io zic sa iti iei CBR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Aprilie 19, 2010 Share Postat Aprilie 19, 2010 Io zic sa iti iei CBR ...F4i SPORT, neaparat GALBEN Mesaj completat Io zic sa iti iei CBR ...F4i SPORT, neaparat GALBEN ... la anul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate