art77 Postat Mai 4, 2010 Share Postat Mai 4, 2010 ariciu e cel mai tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Nu ca ma frige sa scriu, dar intreb si eu in targ : Pe ce baza se obtine parola de chat pe aradbikers ? Nu era mai simplu ca odata facuta acceptarea la membrii sa se dea acces direct , si chat-ul sa fie invizibil pt restul (vizitatori)? Sau la 30 de membrii nu-i destula ,,intimitate '' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 Nu ca ma frige sa scriu, dar intreb si eu in targ : Pe ce baza se obtine parola de chat pe aradbikers ?Nu era mai simplu ca odata facuta acceptarea la membrii sa se dea acces direct , si chat-ul sa fie invizibil pt restul (vizitatori)? Sau la 30 de membrii nu-i destula ,,intimitate '' ? parola trebuie sa mi-o ceri mie personal... ti-am lasat mesaj offline pe messenger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALINPAPA2000 Postat Mai 6, 2010 Share Postat Mai 6, 2010 parola trebuie sa mi-o ceri mie personal... ti-am lasat mesaj offline pe messenger Multam frumos, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draqqora Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Va anuntam cu placere ca de saptamana asta AMW a devenit si dealer oficial YAMAHA -motociclete -piese -accesorii -consumabile -echipament toate originale YAMAHA !!! VA ASTEPTAM !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HonditaCBR Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 La Multi Ani Cristi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 La mulți ani, sănătate Âşi belÂşug, Cristi! Am un Hornet pentru tine: Mesaj completat P.S. Esti nascut in aceeasi zi cu marele compozitor rus, P. I. Ceaikovski Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 La multi ani Cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rookie22 Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 La Multi Ani Cristi!!! Multam fain Mesaj completat La mulți ani, sănătate Âşi belÂşug, Cristi! Am un Hornet pentru tine: Mesaj completat P.S. Esti nascut in aceeasi zi cu marele compozitor rus, P. I. Ceaikovski Multam pentru urari, iar cu un Hornet din ala nu cred ca as stii ce sa fac, tot mai fain e al meu De Ceaikovski nu stiam da stiu ca sunt nascut in aceeasi zi si in acelasi an cand a castigat steaua cupa campionilor parca era (nu am treaba cu fotbalul doar cu baschteul) Mesaj completat La multi ani Cristi Mersi, mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 La Multi Ani prietene! Sanatate si tot ceea ce-ti doresti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Sa Traiesti La Multi Ani Cristiano mult noroc si sanatate ca in rest iti faci de toate :* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Tavarashe sa ne traiesti si ...La multi ani!!! Take care!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maradeanu Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 La multi (b)ani Cristi !!! Mult noroc , cat mai multi km si cat mai multa sanatate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
branconier Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 la multi ani cristi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutt Postat Mai 7, 2010 Share Postat Mai 7, 2010 Ma , pruncule ... nu te bucura prea tare , ca daca te gandesti bine ... esti mai batran cu un an Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 La multi ani...Cristian! Pentru ca...Pitong! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ishmael Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 la multi ani ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Mai 8, 2010 Share Postat Mai 8, 2010 Campania Anti Accidente de la Timisoara VIDEO SI POZE AICI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Salutari! Am si eu nevoie de ceva indicatii. Vreau sa incep sa ma dau si eu pe pista de la Arad. Eu sunt din Oradea si mai sunt cativa baieti care vor sa vina, dar ne organizam cam greu. Si nici detalii nu prea stim. Program, costuri, etc etc...Cu cine ar trebui sa iau legatura pentru ca pe net nu am gasit nici un site al circuitului respectiv. Sunt useri pe aici care se dau mai des? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiar Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 buna, Administratorul pistei este: Attila KOZAC - 0744 591411 Am vazut ca ai scris si la Timisoara - ti-am dat raspuns si acolo pentru ca stiu ca mai sunt sin din Timisoara care aveau aceste intrebari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Meste Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 (editat) buna, Administratorul pistei este: Attila KOZAC - 0744 591411 Si e din Oradea poate va face reducere Da un search pe google "vik power" Arad si ai sa gasesti filme, poze etc etc despre circuit Editat Mai 9, 2010 de Meste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Mai 9, 2010 Share Postat Mai 9, 2010 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Care esti cu Busa aia alb cu auriu cu nr. de Ar ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 Care esti cu Busa aia alb cu auriu cu nr. de Ar ? care esti tu de intreaba!? ... e de bine sau de rau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Mai 12, 2010 Share Postat Mai 12, 2010 care esti tu de intreaba!?... e de bine sau de rau? E o ,,ea" si e de bine, stai linistit. Am vb cu ea, dar o las sa raspunda personal. Eu am vrut doar sa te linistesc . Daca afli de respectivul spune-i sa ii dea PM. Ceao! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate