P T R Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 (editat) salut , sunt din oradea si ma intereseaza detalii referitoare la circuitul de viteza care e la voi in oras. are cineva un nr de telefon sau ceva detalii cum si ce trebuie sa fac ca sa ma pot da si eu pe acolo. multumesc anticipat. asfalt uscat. Editat Iunie 17, 2009 de gixxxer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
firecapricorn Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 (editat) salut , sunt din oradea si ma intereseaza detalii referitoare la circuitul de viteza care e la voi in oras.are cineva un nr de telefon sau ceva detalii cum si ce trebuie sa fac ca sa ma pot da si eu pe acolo. multumesc anticipat. asfalt uscat. Ai fi putut sa ma intrebi si sambata la curs. Vezi www.vikpower.com Editat Iunie 17, 2009 de firecapricorn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 La birou bah..nu ti-ai gasit ceva spanioloaica...din aia cu sange iute.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 bah..nu ti-ai gasit ceva spanioloaica...din aia cu sange iute.. Am secretara mea la birou, spanioloaica inraita ) voi cu ce va mai laudati ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kato_arad Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 Am secretara mea la birou, spanioloaica inraita ) voi cu ce va mai laudati ? Cu nimic,tot asa cum ne-ai lasat,in criza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Korben Postat Iunie 17, 2009 Share Postat Iunie 17, 2009 voi cu ce va mai laudati ? Cu prietenii din Spania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 Cu prietenii din Spania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
POPETE Postat Iunie 18, 2009 Share Postat Iunie 18, 2009 vreau sa dau si eu de un fost coleg de facultate k nu mai stiu nimic de el .scriu aici k e motociclist il chiama Mirel si sta (sau statea)in confectii ,ultima oara avea un Chopper moto guzzi .Dak il cunoaste cineva sa imi dea si mie un semnal .Mersi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stanalexro Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 pai si Mirel...ii in Spania... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Iunie 19, 2009 Share Postat Iunie 19, 2009 pai si Mirel...ii in Spania... Trebe ca e pe aici pe undeva si el daca acolo nu dai de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razor- Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Cateva poze de la muzeul de motociclete de la Londra. Pt cine intereseaza, mai ales veteranii Mai mult Triumph-uri sunt ca astea domina in acea zona. Si cea mai veche motocicleta din muzeu este cea din 1902. Enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tommy_the_gun_2006 Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 http://motorun.ro/forum/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Mare atentie pentru cei ce mergeti pe Valea Muresului. In zona unde erau acele 3 coborari urmate de 3 urcari datorate turnarii succesive a straturilor asfaltice ( parca in zona localitatii Varadia, nu sunt sigur...) , SOSEAUA S-A SURPAT DATORITA PLOILOR RECENTE. In acea zona se circula pe un singur sens !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 deci, care merge in weekendu asta la Pecica la motorock? :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 deci, care merge in weekendu asta la Pecica la motorock? :) Ma, nu's destule 2 topicuri pt mtorock? nu vis normali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
higheaven Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 Mare atentie pentru cei ce mergeti pe Valea Muresului.In zona unde erau acele 3 coborari urmate de 3 urcari datorate turnarii succesive a straturilor asfaltice ( parca in zona localitatii Varadia, nu sunt sigur...) , SOSEAUA S-A SURPAT DATORITA PLOILOR RECENTE. In acea zona se circula pe un singur sens !!! Confirm, e la iesire din Batuta spre Deva; era un pod acolo la care i s-au surpat malurile. La ora 12 noaptea nu lucra nimeni - doar indicatoare si un semafor, spre deosebire de Deva unde se lucra si se asfalta din greu pe sensul de intrare dinspre Sebes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Hallo , lumee! Ce dracu ii cu noul " look " al forumului. Ii ca porcuu !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Hallo , lumee! Ce dracu ii cu noul " look " al forumului. Ii ca porcuu !!!! eu nu vad nici o schimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 (editat) eu nu vad nici o schimbare Cum nu ? Numai apar posturile , ii facut o lista cu ele si numai intelegi nimik. Nu se vad posturile , trebuie fiecare post deschis in parte. Pun doua poze. Cu partea de sus a paginii cand esti in Topic si cu partea de jos a paginii. Editat Iunie 28, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Makaveli Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Cum nu ? Numai apar posturile , ii facut o lista cu ele si numai intelegi nimik. Nu se vad posturile , trebuie fiecare post in parte deschis. Pun doua poze. Cu partea de sus a paginii cand esti in Topic si cu partea de jos a paginii. la mine e ca inainte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Profile Deleted Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 Cum nu ? Numai apar posturile , ii facut o lista cu ele si numai intelegi nimik. Nu se vad posturile , trebuie fiecare post deschis in parte. Pun doua poze. Cu partea de sus a paginii cand esti in Topic si cu partea de jos a paginii. dai sus in dreapta la Options si pune afisajul pe standard mode si iti revine la normal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 dai sus in dreapta la Options si pune afisajul pe standard mode si iti revine la normal asculta la uomu asta k le zice bine...si la mine o fo azi cand l-am deschis asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 asculta la uomu asta k le zice bine...si la mine o fo azi cand l-am deschis asa... Si dumneata ce facusi domne sa fie k inainte? Nu te supara k te intreb.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 (editat) dai sus in dreapta la Options si pune afisajul pe standard mode si iti revine la normal Si mai departe ? ca nu gasesc nimica de genu " Standard mode " Am dat la Tools , Options... si ? Editat Iunie 28, 2009 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iunie 28, 2009 Share Postat Iunie 28, 2009 nu in bara de meniu mah....in pagina web, sub unde scrie New topic ai buton de Options,deschide-l si akolo selecteaza Standard(i chiar penultimul de jos)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate