mirci Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Ăara arde Âşi vouă vă arde de femei de la ÂŞMAEB! Barabas liber, Hristos pe cruce P.M.S. Bă, da fata asta are sânii cam lăsați sau mi se pare mie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Deci, in general, vrei sa vezi coarde. pai la SMAEB nu l-am vazut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 pai la SMAEB nu l-am vazut! Pai daca te uitai dupa coarde.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 COĂRDĂ1, coarde, s.f. 1. Fir elastic confecționat din metal, din intestine de animale etc., care întins pe anumite instrumente muzicale, produce, prin vibrare, sunete; strună. ♢ Expr. (Fam.) A atinge (pe cineva) la coarda sensibilă (sau simțitoare) = a se adresa cuiva punând accentul pe un fapt la care acesta este mai sensibil; a lăuda, a măguli pe cineva. A întinde coarda până se rupe (sau plesneÂşte) sau a întinde prea tare coarda = a împinge până la extrem o situație, a depăÂşi limitele îngăduite într-o situație dată. (La pl.) (Grup de) instrumente muzicale cu strune. ♢ Coardă vocală = fiecare dintre formațiile ligamentoase simetrice care aparțin laringelui Âşi prin vibrarea cărora se produc sunete. Coardă dorsală = schelet intern situat în partea dorsală la cefalocordate. 2. Fir împletit de sfoară, păr etc. care ține întinse capetele unui arc. 3. (Mat.) Segment de dreaptă care uneÂşte două puncte ale unei curbe sau extremitățile unui arc de cerc. 4. Sfoară care leagă brațele ferăstrăului Âşi care, prin răsucire cu o pană, întinde pânza metalică a uneltei. 5. (La pl.) Cele trei rânduri de frânghii întinse pe laturile ringului de box pentru a împiedica pe boxeri să iasă sau să cadă de pe ring. 6. Frânghie sau sfoară mai groasă de care se servesc gimnaÂştii pentru a executa diverse exerciții; frânghie cu care se joacă copiii, sărind ritmic peste ea; frânghie folosită de alpiniÂşti în ascensiuni. 7. Ramură (tânără Âşi elastică) a butucului viței de vie. Fiecare dintre vițele sau nuielele unei împletituri. 8. (Pop.) Vână, nerv, muÂşchi, tendon, ligament (care se încordează la anumite miÂşcări). 9. ÂŞuviță consistentă desprinsă dintr-o masă de sirop de zahăr care a fiert prea mult Âşi este prea tare legat. 10. (Pop.) Bârnă sau grindă mare Âşi groasă care susține tavanul casei (Âşi de care se atârnă diferite lucruri). [Pl. Âşi: corzi] – Lat. chorda (cu unele sensuri după fr. corde). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Derek Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) De departe cea mai simpatica "aparitie" de anul asta Subscriu! Mai are cineva poze cu ea ? Editat Aprilie 14, 2009 de Derek Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 COĂRDĂ1, coarde, s.f. Expr. (Fam.) A atinge (pe cineva) la coarda sensibilă (sau simțitoare) = a se adresa cuiva punând accentul pe un fapt la care acesta este mai sensibil; 10. (Pop.) Bârnă sau grindă mare Âşi groasă care susține tavanul casei (Âşi de care se atârnă diferite lucruri). Sssstie SSSS-u' ce zice. E plin de d-astea la banbu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Banbu sau Bambu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 BAN, ba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Ati stricat si topicul asta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfuadi Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 PS: degeaba au aruncat banii pe panarame firmele importatoare. mai profesionist ar fi fost un stand cu motoare, fiecare motor cu specificatiile, pe niste plasme sa ruleze clipuri de promovare facute de firmele producatoare si cate un nene la costum, profi. PPS: Kawasaki, totusi, a reusit ceva frumos. A impus decenta "manechinelor". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 BAN, ba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Pai daca te uitai dupa coarde.... Nu mai vorbiti despre coarde ca am o durere de sale de nu mai pot din caua lor!!! ma streseaza cuvantul asta... zilele trecute am fost la munca la mine la tara sa stang coardele taiate de la vie... munca grea cu multe aplecari,matanii si genoflexiuni. Nici acu nu mi-a trecut febra muschiulara. Nu mai vorbiti de coardeeee!!! Cineva se intreba daca fata dintr-o imagine anterioara nu are sanii lasati. Sunt deoarece are sanii mari si grei.. si raspunsul e dat acu 2 zile tot aici in topic. pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 PS: degeaba au aruncat banii pe panarame firmele importatoare. mai profesionist ar fi fost un stand cu motoare, fiecare motor cu specificatiile, pe niste plasme sa ruleze clipuri de promovare facute de firmele producatoare si cate un nene la costum, profi.PPS: Kawasaki, totusi, a reusit ceva frumos. A impus decenta "manechinelor". Ma, io am fost acolo joi seara, sa amenajam standul avec la mirifique et tres controversee organisation :|... prima mea reactie la vederea salonului (in care erau DOAR motoarele si echipamentele) a fost: IIIIIII!!! Ce gol e fara chizde! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabytza Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 A cerut cineva mai devreme... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 I-aÂş sugera o epilare axială, o cremă pentru vergeturi Âşi pentru sânii ăia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 pai au si chizdele alea rolurile lor.. unu dintre ele e sa emane feromoni, substante volatile greu perceptibile olfactiv cu principal rol atractant sexual... de aia erau asa dezbracate.. ca mucoasele lor (vaginala) , piele sa nu aiba bariere artificiale . Probabil feromonii aia au stimulat-o intr-un mod pozitiv si pe Nuka... ca pe restu vad ca da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nuka Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 A cerut cineva mai devreme... WTF?!?!?!?! I-a zis boifrendu-acas': Ia zi, fah tarpfa! Cati kokalari s-au dat azi la tine? Jap-jap? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 I-aÂş sugera o epilare axială, o cremă pentru vergeturi Âşi pentru sânii ăia ... Is acrii strugurii daca nu ajungi la ei... Stiu. Operatii, operatii!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 A cerut cineva mai devreme... Are o vânătaie pe mâna dreaptă, cel mai bine ar fi să se adreseze aici !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 I-aÂş sugera o epilare axială, o cremă pentru vergeturi Âşi pentru sânii ăia ... Tipa e ca in bancul ala: "Bunico, ma lasi sa ma joc si eu cu sanii tai? -Da, dar sa nu iesi din curte" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Is acrii strugurii daca nu ajungi la ei...Stiu. Operatii, operatii!! Ce struguri bre? Am kiwi pe birou, n-am nevoie de struguri! ÂŞi stai liniÂştit, nu mă mai atrag pițipoancele.. Am ajuns la un nivel prea înalt de maturitate spirituală!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Oare daca sanii ii are lasati, labiile cum sunt? ca hormonal sunt stimulate ca si sanii.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirci Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 (editat) Pe piciorul ei stang scrie 'SSSS FOREVER' sau mi se pare?? P.M.S. Numai ca e dreptu' Editat Aprilie 14, 2009 de mirci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mantheone Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 are rost sa mai pun si eu poze? Nah, is cam cu aceleasi fatuci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Pune daca ai! Chiar daca sunt aceleasi fete... sunt din alte unghiuri Decat scrisuri mai bine poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate