ionut73 Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 da la export catre sibiu poate... (nu vb de mine ) E f bun Tara dar eu i-am vazut pe amandoi si as pune banii pe Katai. Si mai sunt si Erwin Zsolt, Mani ... o sa fie batalie. Asteptam cu interes rezultate, poze, filme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oake Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 E f bun Tara dar eu i-am vazut pe amandoi si as pune banii pe Katai. Si mai sunt si Erwin Zsolt, Mani ... o sa fie batalie.Asteptam cu interes rezultate, poze, filme daca vin atitia buni se pare c-o sa fie distractiv...nu vorbeam neaparat de Tara , mai sint destui buni care stiu ca vin din sb (ce bine ar fii daca ar fi si traseul de greutatea romaniacsului la cat. profi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 (editat) uh-oh, numai meseriasi. mai ca-mi pare rau ca particip la B ... in loc sa privesc de pe margine batalia greilor de la A Din ce am auzit mai participă si Marc Joriot, profu' de enduro de anu' trecut de la Gheorgheni, Liviu Voicu din Pâncota care este si el foarte rapid si tehnic ... (ce bine ar fii daca ar fi si traseul de greutatea romaniacsului la cat. profi ) se pare ca o sa ajute aici putina ploaie Editat Mai 13, 2009 de seseseko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flic Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 da la export catre sibiu poate... (nu vb de mine ) deja de pe forum se tureaza motoarele .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floo Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 Cite tururi pe categorii si zile? Sau e doar o trecere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanu' Postat Mai 13, 2009 Autor Share Postat Mai 13, 2009 Cite tururi pe categorii si zile? Sau e doar o trecere? o singura trecere. Aproximativ 65 km sambata, aprox 35 km duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flic Postat Mai 13, 2009 Share Postat Mai 13, 2009 .....hai cu regulamentoooo'...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan.andries Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Va trimit ultima poza din traseul la clasa B Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 Faină poză Bogdane Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Mai 15, 2009 Share Postat Mai 15, 2009 Neatza, ne vedem acolo! noi plecam in aprx o ora din Pitesti! drum bun la toti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanu' Postat Mai 17, 2009 Autor Share Postat Mai 17, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=yNs2hws07qw...player_embedded Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Mai 17, 2009 Share Postat Mai 17, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOD Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Felicitari! Mie mi-a placut foarte mult aceasta prieteneasca! Nu am gresit atunci cand am zis ca Paul cu baietii de la Deva vor face un traseu foarte fain. Felicitari inca o data! Dan Morar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaszloB Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Dati-mi voie ... Dupa o prima zi cu abandon tehnic si o a doua superba am simtit ca aceste evenimente te fac sa vrei sa mergi la cat mai multe. Organizare impecabila, trasee superbe, atmosfera de zile mari (cand dupa o zi de extrem enduro te accidentezi la dans ... nu eu ), felicitari sincere organizatorilor si multumiri pentru ca ne-au oferit aceasta aventura. Multumesc mult, Laci Bilibok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ktmoldboy Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 bravo HAITA ! A FOST GROZAV ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 (editat) felicitari !!!! organizare, trasee, atmosfera ... endureala pe cinste. o prieteneasca adevarata cu tot ce trebuia si cum trebuia bravo si la mai multe !!!! Editat Mai 18, 2009 de BGS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Felicitatiri echipei de la Deva - am vorbit aseara cu cativa prieteni care au participat si erau super entuziasmati. Imi pare rau ca am ratat-o. Pe urmatoarea nu mai ratez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucian.n Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 traseu: 10 organizare: 10 atmosfera: 10 participanti: 10 sistem turbo: 10 (pt cei care stiu.... ) va recomand sa nu ratati o astfel de intalnire!!!! Felicitari Haita!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calinsnow Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 absolut superb din toate punctele de vedere....felictari organizatoriilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanu' Postat Mai 18, 2009 Autor Share Postat Mai 18, 2009 MULTUMIM TUTUROR ! Am incercat, am facut-o, vom pastra lucrurile bune si vom schimba lucrurile care nu ne-au iesit chiar cum v-ati ( ne-am) dorit. Oricum, sunteti de nota 10!!!!!!!! HAITA Rezultate: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BkE Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 (editat) Felicitari tuturor organizatorilor si participantiilor , a fost un eveniment extraordinar pentru judetul nostru ! Ma bucur si pentru faptul ca Orastia s-a clasat foarte bine prin Adi Dobos ! Bafta tuturor ! Editat Mai 18, 2009 de BkE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dri Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Eu vreau sa le multumesc organizatorilor pentru o prieteneasca extraordinara. A fost atat de frumos, incat si drumul spre casa ni s-a parut scurt, pentru ca am avut ce discuta si ce ne aminti. De la cazare, participanti, atmosfera, peisaje, pana la trasee si vreme, totul a fost excelent. FELICITARI si asteptam continuarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 bravoooooo haitei...speram sa ne ridicam si noi la nivelul vostru..va asteptam la sibiu si hai cu ceva poze.. ps motane..anunta-l pe grizlly ca i-am pregatit un moment special ptr sambata noaptea..cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flic Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 a fost prima intilnire de genul asta la care am participat. Din punctul meu de vedere a fost totul ok...mare mindrie ca am reusit sa termin toate cele 3 zile. Daca au fost mici neajunsuri , acestea sunt inerente pentru orice preimiera. TUUUURBOOOO SISTEEEMMM!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
seseseko Postat Mai 18, 2009 Share Postat Mai 18, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate