disabled_Cata Postat Noiembrie 30, 2007 Share Postat Noiembrie 30, 2007 PAI: R6 ,ZX6r ,CBR600 CBR 400 e bun, GSR600 trebe sa ai grija cu el dar e superb, ZX4r Glumesc......primele 3 sunt brutale, restul sunt ok pentru incepatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pil Postat Februarie 2, 2008 Share Postat Februarie 2, 2008 M-ar interesa daca merge un zxr 400 pt 1.88 m si 80 kg....am inteles ca ar cam prea mici. pt cineva d "gabaritul" meu...vreau sa stau si comod pe ea..cu toate ca e sportiva dee:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 io zic sa iti iei honda fiindca e honda si vorba aia honda ii honda nu-ti lua suzuki ca ala ii suzuki iarasi yamaha aia tot timpuul yamaha va ramane deci eu zic sa iti iei honda fiindca...motivele sunt evidente ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 M-ar interesa daca merge un zxr 400 pt 1.88 m si 80 kg....am inteles ca ar cam prea mici. pt cineva d "gabaritul" meu...vreau sa stau si comod pe ea..cu toate ca e sportiva dee:) o sa areti ca un cal cocotat pe un magar, daca intelegi ideea. eu am mers cu zxr-ul amicului si am stat in spate.... eram singur pe motor...... eu am 191 si 96kg, deci si tu esti tot pe acolo. e prea mica pentru tine, ia-ti un zxr750 si o sa fie perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 io van tibike ez az tatikam asa vreau la tine arata-i la prunc calea cea dreapta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 asa am inceput si eu. pe 750. cand am crescut, mi-am cumparat Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 da sa nu considerati cumva ca daca a crescut a devenit si mai inteligent unu care isi ia honda nu poate fi foarte inteligent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Februarie 3, 2008 Share Postat Februarie 3, 2008 ma tibi stii ce as vrea un zx7rr as da si 5000 pe unu da unu original rr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
booody Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 dap, honda e honda..dar KAWA ramane KAAAAAA WAAAAA SAAAAAA KIIIIIIII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeepSky Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 si eu vreau sa-mi iau motor. sunt incepator si sincer nu ma intereseaza sa merg cu 220, de fapt nici cu 180. inainte ma uitam la zxr 400 dar din cate am vazut e prea nebuna. Poate zzr-ul ar fi mai ok, nu exclud. Totusi, modelul care-mi face cel mai tare cu ochiul e suzuki gs500f. E mai ieftin (sau mai nou depinde cum o pui), mai domol, manevrabil, confortabil etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 inainte ma uitam la zxr 400 dar din cate am vazut e prea nebuna. Poate zzr-ul ar fi mai ok, nu exclud. Totusi, modelul care-mi face cel mai tare cu ochiul e suzuki gs500f. E mai ieftin (sau mai nou depinde cum o pui), mai domol, manevrabil, confortabil etc. gs-ul mai merge pe drumuri lungi, sa il scoti in weekend la o plimbare, dar in timp o sa devina plictisitor. In schimb, zxr-ul se poate comporta bine la drum lung si nu te plictiseste in oras. Ai spus ca e agresiv, dar de fapt in ture mici e foarte linisit. Eu am mers cu zxr si mi se pare super si la manevrabilitate si la confort (ca sa nu vorbesc de pret)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 ZX4 e fff usor cu centrul de greutate jos==>o manevrabilitate excelenta....pe circuit te distrezi de minune cu el ! mie mi se pare ca trage destul de tare ptr un incepator...trebuie sa ai mare grija cu ea ptr k este la fel ca orice alta motocicleta....nu iarta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 (editat) am si uitat sa o prezint pe micutza Editat Martie 20, 2008 de VladSpeed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kyky Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Sal'tare la toata lumea.....sunt nou pe forum...de vreo 3 luni m-am angajat si eu si caut sa-mi iau un motor...ma rog ..caut motoru ca banii trebe sa-i mai strang da in vreo 3 4 luni asa.....ar cam trebuii sa ii am ...ai mei...imprumutati nu mai conteaza atat cat "este" ....problema urmatoare ...sunt incepator....si de cand surfez pe net cred ca zxr e cea mai buna varianta pt un incepator....dar am auzit si pareri diverse ..asa ca apelez la infinita intelepciunea aflata pe forum.. ce ziceti ..ca incepator tre sa trec si pe la 125 pana sa ajung la un zxr sa zicem...? Multam anticipat .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Am 2 pretini care au inceput pe ZXR 400. E clar ca exista motorete mai indicate decat zxr 400 pt incepatori insa bondaru asta nu e o bestie daca nu l duci in ture astronomice. E destul de cuminte pana la 8 mii de ture. Daca iti plac plasticatele... go for it. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kyky Postat Martie 27, 2008 Share Postat Martie 27, 2008 Pai aia e..nu vreau sa ma grabesc .....sunt perfect constient de consecinte...si fractiunea de secunda necesara ca sa ajungi acolo......cand zici "motorete mai indicate" la care anume te referi....sau pe care le-ai recomanda tu.. Eu din ce am gasit pe net pana acuma ..si in germania si pe la noi...pana in 2500 de euro..poti cumpara un zxr 400... plus ca am inteles ca e destul de mica..iar eu am 1,72 si 73 de kg..deci ar trebui sa-mi vina ca o manusa.. Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Aprilie 16, 2008 Share Postat Aprilie 16, 2008 Poate va intereseaza niste carene de fibra /index.php?showtopic=199361 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loryzzz Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 am si eu de 2 luni un zxr 400 si sincer sa fiu este prima mea motocicleta (am trecut de la un scuter direct p aceasta) si pot sa spun ca este ideala pentru un incepator care este totusi un pic mai cumpatat di fire motocicleta fiind destul de nervoasa pentru cei 400cmc. merge 240 km/h garantat dak nu este gatuita.... ce sa zic este o mototcicleta foarte buna.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 merge 240 km/h garantat nici chiar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loryzzz Postat Mai 15, 2008 Share Postat Mai 15, 2008 stie cineva cum se schimba uleiul la un zx4r si ce ulei iitrebuie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marius_stp Postat Mai 19, 2008 Share Postat Mai 19, 2008 Cum e prin oras? obositor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
loryzzz Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Cum e prin oras? obositor? nu e...din contra e foarte manevrabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Mai 21, 2008 Share Postat Mai 21, 2008 Ce legatura are manevrabilitatea cu pozitia sau cu oboseala acumulata stand in ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladSpeed Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 210.240 merge thundercat de 98CP. Dar e normal ca unii dintre motociclisti sa aiba ca al doilea hobby pescuitul. 210 prins eu cu el cu compresie cam bulita...si cam asta era limita... stie cineva cum se schimba uleiul la un zx4r si ce ulei iitrebuie? depinde si de km...eu spre exemplu i-am bagat 15w50 ...vine vara...calduri...si km destul de multi am si eu nevoie urgent de niste raspunsuri...eu am un zx400l(asa scrie in talon) an 1994-varianta de SUA in mile...si am pb cu janta...furca...rezervor...eventual cadru...cadru bord...scarite...si am gasit un zx-4 din 1993....daca il iau se potrivesc piesele ? asta este marea mea dilema problema rezolvata....la mine in talon scrie ZX400L ....am pripit copie dupa actele din germania in care e scris identic...deci...o cumpar si abia astept sa-mi fac motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate