Sari la conținut

Cu si despre accidente

tafu
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Unul cu boase mai mari ca tine !

Auzi ,e asa si pe dincolo si are relatii ... strungarul de la noi a lovit o tipa pe trecere (de fapt aia de bata ce era s-a impiedicat si a dat cu capul in portbagaj de-a lesinat pe trecere - trecere cu camere!) ;strungarul ,'nici o problema ca varu-meu e in Politie si se are bine cu seful lui!' iar la o adica ia pretins o suma de mai bine a platit amenda si a stat fara permis .

Si la mine ,la sfarsitul povestii cu doctorasul care m-a luat pe capota, zice el ca mai bine dadea ceva bani si asigurarea decat cum am facut - Politie ,iar in schimbul neapelari 112 s-a angajat ca vorbeste la asigurari (clauza respectata) .

Accident cu urme? Politie ,Salvare si faci pe fotbalistul - adica nu iesi de pe 'teren' decat pe targa/sprijinit(pretinzi lovituri la cap ca doar ai picat si nu poti sa te concentrezi) + camera foto de bord cu inregistrarea accidentului deoarece cum spui ,martori pot fi influentati .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

IN ACTUALIZARE: Doua echipaje SMURD si alte doua ale pompierilor au fost trimise, in urma cu scurt timp, pe dealul Mesteacan, de la limita cu judetul Salaj, unde s-a inregistrat un grav accident de circulatie. Din primele informatii reiese ca un tanar motociclist si-a pierdut viata dupa ce a lovit parapetii de pe marginea soselei si a fost proiectat cativa metri prin aer. Surse neoficiale au mentionat ca victima ar fi unul dintre cei mai cunoscuti instructori de conducere din Baia Mare.

Asta s-a intamplat foarte recent...R.I.P.

Editat de judas
Link spre comentariu

IN ACTUALIZARE: Doua echipaje SMURD si alte doua ale pompierilor au fost trimise, in urma cu scurt timp, pe dealul Mesteacan, de la limita cu judetul Salaj, unde s-a inregistrat un grav accident de circulatie. Din primele informatii reiese ca un tanar motociclist si-a pierdut viata dupa ce a lovit parapetii de pe marginea soselei si a fost proiectat cativa metri prin aer. Surse neoficiale au mentionat ca victima ar fi unul dintre cei mai cunoscuti instructori de conducere din Baia Mare.

Asta s-a intamplat foarte recent...R.I.P.

De ce nu dai si sursa?

http://www.emaramures.ro/Stiri/85696/ULTIMA-ORA-Echipaje-SMURD-si-pompieri-trimisi-pe-Mesteacan-in-urma-unui-accident-de-circulatie

Link spre comentariu

• 4 weeks later...

acum am primit un telefon cum ca ar fi fost un accident in Cluj cu un motociclist in care pasagera ar fi decedat .

singurul detaliu care il am e ca fata care era pasagera lucra in ceva bar(terasa) langa Diesel .

poate stie careva mai multe detalii si sper sa fie gresita vestea .,

Link spre comentariu

nici eu nu am mai auzit nimic , probabil sa fi fost vorba de acel accident si fata (pasagera ) sa fi lucrat aici in cluj si asa am auzit de accident ... oricum trist accident

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

R.I.P.

"Acest
motociclist purta blugi, mocasini și o geacă de toamnă. Avea cască, dar a decedat ca urmare a unei fracturi masive a bazinului”, a precizat un polițist.
(http://www.stiridecluj.ro/social/motociclistul-mort-pe-fabricii-nu-era-echipat-corespunzator-avea-mocasini-in-picioare-foto)

Din poze pare ca avea GS500 (http://www.stiridecluj.ro/social/accident-pe-strada-fabricii-un-motociclist-a-murit-mama-victimei-bat-o-dumnezeu-de-motocicleta-video-si-foto)

Editat de Catalin
Link spre comentariu

dupe cum arata conserva si fiind o linie dreapta misto pacolo, motoreanu nostru nu cred sa fi avut nici 30km/h ... peste suta si cum prioritatea o fo de partea eroului nostru putem sa clasam incidentu in dosaru gros pa care scrie 'moarte conservarilor!'

Link spre comentariu

dupe cum arata conserva si fiind o linie dreapta misto pacolo, motoreanu nostru nu cred sa fi avut nici 30km/h ... peste suta si cum prioritatea o fo de partea eroului nostru putem sa clasam incidentu in dosaru gros pa care scrie 'moarte conservarilor!'

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

am ajuns acolo când pleca ambulanta. asta ieri după masa pe la 7 cred la regionala. polițistul spunea de un probabil picior rupt. Nu știu detalii

post-33075-0-39892700-1380349196_thumb.jpg

post-33075-0-12072500-1380349254_thumb.jpg

Editat de Kamikazee
Link spre comentariu

Marse mergea pe banda stanga pe langa teatru (e sens unic acolo catre regionala). O doamna cu nr. de AB a virat de pe banda a 2'a sa intre intr-un loc de parcare "ochit rapid" de pe stanga.

Probabil nu l-a vazut, i-a virat direct in fata, motorul s-a lovit de masina, a ricosat intr-o masina parcata si apoi a cazut. Un deget rupt la picior, ceva contuzii, 3 zile la spital ...

Poate va completa el cu alte informatii. Important e ca "e bine", se putea si mai rau.

Link spre comentariu

Intersectie Campului cu Calea Manastur, probabil incepator, pe ceea ce pare a fi un R6(cred) rosu cu negru, rece afara, aderenta ioc, control acceleratie nexam...rezulta:

...o pirueta de toata frumusetea...artistic de-a dreptul :)

Link spre comentariu

il stiu pe baiat :)))))) acu ii arat sa vada ca e filmat , e un r1

chiar ieri imi povestea de tranta , a scapat usor ... ceva carene zgariate , un crashpad... maruntisuri .

Editat de ~LeX~
Link spre comentariu

• 5 months later...