ACHIMOTO Postat Iulie 25, 2012 Autor Share Postat Iulie 25, 2012 CONDOLEANTE Pacat ca ne-a parasit mult prea repede , inca un coleg ................................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Iulie 28, 2012 Share Postat Iulie 28, 2012 Condoleante familiei. Absolut fara nici o vina a murit saracul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Septembrie 10, 2012 Autor Share Postat Septembrie 10, 2012 Accident in Bulgaria ............................. atentie mare la neatentie ------------------------------------------------------------------------------------------------ Un alt coleg motociclist , a plecat dintre noi . Articolul , scris in stilul presei din Romania , il gasiti aici : http://www.servuspress.ro/servus/2012/09/pasiunea-pentru-motociclete-i-a-adus-sfarsitul-unui-tanar-de-31-de-ani/ -- Cine doreste sa participe la inmormantare , maine in data de 10 septembrie 2012 , lumea se aduna in orasul Hateg , la cafeneaua Haos Cafe , in centru langa supermarket , la ora 11 . Inmormantarea va avea loc la ora 14 . RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 A fost una din cele mai emotionante inmormantari la care eu am fost ...enorm de multa lume ... s-a blocat efectiv circulatia in oras, am avut suportul echipajelor de politie carora le multumim, cinste tuturor bikerilor care au fost prezenti ... toti avem servicii si probleme , dar in asemenea momente conteaza sa fim uniti sproape unii de altii. Dumnezeu sa il odihneasca in pace ! :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobby200791 Postat Septembrie 12, 2012 Share Postat Septembrie 12, 2012 R.I.P. Pacat ca mai sunt asemenea evenimente, daca noi nu avem grija de noi in trafic ,nimeni nu are.......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Septembrie 15, 2012 Autor Share Postat Septembrie 15, 2012 Nicule , a trecut ceva timp de cand nu ne-am vazut ............... dar, vei traii vesnic in amintirea noastra , a celor care te-am cunoscut ................. si de fiecare data cand sunt cu bikeri la beute , beau si pt tine , si desi nu fumez ..... trag dintr-un Lucky cand am posibilitatea exact cum ziceai tu : ,, Nu fumez , dar cand fumez macar sa fumez o tigara buna '' si de fiecare data cand aud incepnad AC / DC .... ma trec fiori deoarece tu imi apari in gand .................... RIP prieten bun .................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Octombrie 9, 2012 Share Postat Octombrie 9, 2012 http://tv4.ro/videos/15/info-ktv-11-sept-2012 https://m.facebook.com/a/comment.php?delete_comment_id=289500331156564&delete_comment_fbid=289500331156564&a=100001911476858&tf=289493811157216&tpi=100001911476858&ti=308&sai=2915120374&aoi=277565695683361&evt=15&gfid=AQBgNTSRdBjV8-tB&refid=18&_ft_=src.24%3Asty.308%3Aactrs.100001911476858%3Apub_time.1349800769%3Afbid.289493811157216%3As_obj.4%3As_edge.1%3As_prnt.11%3Aft_story_name.StreamStoryGroupMallPost%3Aobject_id.277565695683361%3Aobject_timeline_token_map.Array Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu_hd Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Ploaie, intuneric, aprox. 2 grade temperatura, 120-130 km/h, conditiile ideale pentru un accident pe autobanda din Austria, in apropiere de granita cu Germania. Conduceam drept, iar motocicleta a intrat in voblaj, ca si cum as fi facut o pana la roata. Nu am reusit sa o redresez, asa ca s-a culcat pe o parte, iar eu m-am rostogolit de cateva ori. Noroc ca masina din spatele meu a oprit la timp, cu avariile puse si a deviat traficul pe banda 2. Cu ajutorul lui D-zeu si a echipamentului am scapat doar cu o usoara durere in articulatia mainii stangi. Motocicleta are de asemenea avarii minore. Am controlat motocicleta, iar rotile erau in ordine. Motivul nu il stiu exact, insa probabil a fost mizerie pe drum, ulei, asfalt reparat sau ceva care a facut mototcicleta sa piarda aderenta... Aveti mare grija cand conduceti noaptea pe timp de ploaie. Si nu uitati echipamentul! Sa ne vedem cu bine. Acum am trecut la varianta light, de oras! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Ploaie, intuneric, aprox. 2 grade temperatura, 120-130 km/h, conditiile ideale pentru un accident pe autobanda din Austria, in apropiere de granita cu Germania. Conduceam drept, iar motocicleta a intrat in voblaj, ca si cum as fi facut o pana la roata. Nu am reusit sa o redresez, asa ca s-a culcat pe o parte, iar eu m-am rostogolit de cateva ori. Noroc ca masina din spatele meu a oprit la timp, cu avariile puse si a deviat traficul pe banda 2. Cu ajutorul lui D-zeu si a echipamentului am scapat doar cu o usoara durere in articulatia mainii stangi. Motocicleta are de asemenea avarii minore. Am controlat motocicleta, iar rotile erau in ordine. Motivul nu il stiu exact, insa probabil a fost mizerie pe drum, ulei, asfalt reparat sau ceva care a facut mototcicleta sa piarda aderenta... Aveti mare grija cand conduceti noaptea pe timp de ploaie. Si nu uitati echipamentul! Sa ne vedem cu bine. DSC_3044.JPG DSC_3051.JPG DSC_3074.JPG DSC_3079.JPG DSC_3083.JPG Acum am trecut la varianta light, de oras! DSC_3084.JPG Mamaaaaa ! da nu-mi vine sa cred ca motoru e ok , si-au facut treaba protectiile bine , si side case e intreg inca , fantastic !!!. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 (editat) Nici pe drumurile alora nu esti scutit de surprize. Cand e sa ai ghinion, si-n p!zda dai de cui Tot asa s-a dus si a mea, doar ca ziua si pe la 70 km/h. Tot pe dreapta, tot pe ploaie si tot cu givi e41 ehipata. Si intr-adevar, plasticele astea rezista mult mai bine decat s-ar zice la prima vedere. PS: esti sigur de viteza aia? m-as astepta sa fie julite mai adanc. Editat Februarie 24, 2015 de cnairda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Salutari, Important este ca tu ai scapat relativ cu bine. Motorul se repara cu niste banuti iar orgoliul in timp. Bafta multa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 Salut Ovidiu si bine ca esti bine ! Sa ne vedem sanatosi si ... intregi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu_hd Postat Februarie 24, 2015 Share Postat Februarie 24, 2015 La 130 km/h a intrat motocicleta in voblaj si am scapat ghidonul din mana. Pana in momentul impactului cu pamantul s-a mai facut frana de motor, asa ca nu stiu exact ce viteza avea cand a cazut jos. Cred ca frecarea a fost atenuata si de apa de pe sosea. Iar cutia laterala are o gaura, insa in poza nu se vede, fiind acoperita cu pamant. Dupa ce am verificat motocicleta, am urcat pe ea si am mai mers 300 de km pana acasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Februarie 27, 2015 Share Postat Februarie 27, 2015 Salutare, nu stiam de unde sa te stiu..( intrunire Garnic ) Ma bucur ca esti bine si a fost numai atat. Totusi trebuie asteptat pana se curata nitel drumurile si se usuca. Te stiam cu alta mobra pe vremea aceea, si vusul meu era un v-strom, dar acum este transalp. Sa ne revedem cu bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiu_hd Postat Martie 1, 2015 Share Postat Martie 1, 2015 Salutare, nu stiam de unde sa te stiu..( intrunire Garnic ) Ma bucur ca esti bine si a fost numai atat. Totusi trebuie asteptat pana se curata nitel drumurile si se usuca. Te stiam cu alta mobra pe vremea aceea, si vusul meu era un v-strom, dar acum este transalp. Sa ne revedem cu bine ! Da.La Garnic. Atunci cred ca aveai o Honda CBR 600 galbena. Cred ca am vazut-o prin Hateg.Noi ne-am mutat in Germania si am prins o ocazie sa vin in Romania si am zis sa profit de ea si sa aduc V-Stromul aici.Oricum din greseli invatam.Sa ne vedem cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Bine ca ai scapat cu bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Martie 14, 2016 Autor Share Postat Martie 14, 2016 Sustinem cu tot ce putem recuperarea lui Mihai Muntean ! http://observator.a1.ro/social/mobilizare-pentru-un-rocker-bland-prietenii-lui-strang-bani-pentru-ai-putea-asigura-tratamentul-174856.html Prietenul nostru, motociclist, chitarist in trupe rock Muntean Mihai care miercuri seara a fost accidentat grav în Deva in timp ce mergea cu motocicleta , are nevoie de ajutorul nostru, al prietenilor.- Mihai a fost transferat la Timișoara ( momentan la Spitalul Casa Austria ) , este în stare foarte gravă,în comă, ținut în viață de aparate.- Cei care vor să ajute o pot face cu orice sumă în contul Asociației Psihoterapeutice ":Copii Speciali"| Deva deschis la Banca Transilvania RO11BTRL02201205P36469XX cu specificația la depunere : pentru Mihai- Dupa ce trece peste coma , donatiile pot fi facute si in orice fel de produse de care va avea nevoie .- Sau să ia legătura pentru orice detalii cu prietena Izolda Ciuguianu 0753311535 , sau colegul de trupa Dark Aevum Iuliu Bicskei Relu 0743783027 , sau prietenul motociclist Achimoto Marius 0728290701 » Post actualizat in 02 Apr 2016 20:05- CONCERT CARITABIL pentru MIHAI MUNTEAN ! 15.04.2016 la Fischer in Deva , incepand cu 8 seara ! In cadrul concertului se vor putea dona orice sume de bani , care vor ajunge in contul Asociației Psihoterapeutice ":Copii Speciali"| Deva deschis la Banca Transilvania RO11BTRL02201205P36469XX, si vor fi folositi exclusiv pentru refacerea lui Mihai !Trupele care ne vor incanta \m/- Topaz- Gothic- Atmosfera- Quass- Slide- Pragul de Sus- A-DN66- Instinct- Target- ArhaicaPrezinta Mihai FeierDupa concert after party cu ASTRONAUT KRU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate