hobbix Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 (editat) FELICITARI!! Mai zaboveste un pic la ea si aranjeaz-o asa ca sa-i faci sa crape pe toti posesorii de MZ125. Mare bafta, oricum invidiile mele. Pune poze pa masura ce renaste. Am si o carte de utilizator in romana cred de la acest model, dar nu cred sa o fi scanat. HB Editat Februarie 22, 2006 de hobbix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 @hobbix: ale cui sunt pozele de mai sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Februarie 22, 2006 Share Postat Februarie 22, 2006 @hobbix: ale cui sunt pozele de mai sus? Al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hobbix Postat Februarie 26, 2006 Share Postat Februarie 26, 2006 @hobbix: ale cui sunt pozele de mai sus? Pozele nu sunt inregistrate la OSIM, motocicleta este inmatriculata pe numele meu iar imaginile au iesit din aparatul meu de fotografiat. Mototcileta a fost cumparata din Ploiesti, acum cativa ani in stare buna. Am incercat doar sa o aduc mai aproape de original, nu am reusit in intregime. Acum este intr-o sala cu expo moto in Brasov si daca exista dubii te rog sa ma contactezi. Inca doua poze, in fata cladirii noi a aulei, alaturi de alte proiecte ale studentilor. Se poate vedea si un M72, proiect de diploma a lui $ilver si ai altor 3 colegi de ai lui. Cu stima HB. @hobbix: ale cui sunt pozele de mai sus? Scuze pentru raspunsul sec de mai sus. Acum am observat ca esti in cautarea unui MZ125 RT3. Cel din poze e de suflet, nu e de vanzare. Daca aflu ceva iti scriu pe PM. HB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolf5ro Postat Martie 9, 2006 Share Postat Martie 9, 2006 Eu as avea de vinzare un mz rt 125 cred ca 3 din 1961 aproape toate piesele originale mai putin teava care am schimbato.Daca e cineva interesat sa imi lase un mail pe wolf5ro@yahoo.com si cu o oferdta de pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spire Postat Martie 10, 2006 Share Postat Martie 10, 2006 (editat) Bravo domle' , jos palaria!! Ehei ... mz-ul de 125 a fost a 2 -a dragoste a tineretii mele... mult mi-a placut , ce pacat ca nu am avut bani de investit in el... Foarte fain!!! Salutari si Asfalt USCAT!!! Editat Martie 10, 2006 de spire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b05tan Postat Martie 12, 2006 Share Postat Martie 12, 2006 Hehe... Misto jucarie. Pacat ca te poti da cu ea doar prin ograda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazy_mouse_87 Postat August 23, 2006 Share Postat August 23, 2006 salut eu am un mz 125 din 64...are nr vechi dar il pot inmatricula...problema este k nu are 'aprinderea' adik d la baterie pana la bujie....dak ai cev d vanzare legat d aprindere ..contaceaza-ma...oricum kre e pretzul pentru motorul tau ala neinmatriculat....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat August 24, 2006 Autor Share Postat August 24, 2006 dupa ce m-am gandit eu mai bine, am hotarat sa-i cumpar un set nou ( piston+segmentzi) din hungary . am inlocuit carburatorul cu unul Mikuni luat dintr-o baterie de doua de pe un suzuki rg 250 , si i-am pus un filtru de aer conic. ieri am inceput rodajul la motor, fac cate o tura de aprox doi km, apoi il las 10-15 minute sa se raceasca shi apoi inca o tura, shi tot asha in fiecare seara. by the way, catzi km e recomandat sa fie facut rodajul la tipul asta de motor? shi cu ce viteza? o sa pun poze cat de curand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 bravo felicitari ai salvat o batrinica de la deces fortat. o sa rupi gura la cei cu plastice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat August 25, 2006 Share Postat August 25, 2006 Salut, Man! Tre sa faci un rodaj intre 500 si 1000 km: numai in oras si fara pasager. Dupa aia... da-i sa mearga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
peph.halmen Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 deeci un bab mio facut cadou de curand un mz rt 125/3 din 1961, momentan ma chinui sal reconditionez. (nu ala de la signature, am 2 ) acuma problema mea este: NAVETZI CAREVA UN CAPAC PT CUTIA ELECTRICA??? ca ala nu mai era pe el...si ala ar fi cred si sper singura piesa care-mi mai lipseshte...dati pm va ROOG e pe bani/bere cum vreti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat August 27, 2007 Share Postat August 27, 2007 vezi ca e topic de cerseli si de donatii PS:sa-l stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Decembrie 7, 2007 Share Postat Decembrie 7, 2007 Hunde dreaku humblati, bah, de gasiti la gunoi ceea ce eu caut de 2 ani la un pret mai accesibil?!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Inseamna ca sunt si eu norocos. /index.php?...t&p=1383769 Ma bucur ca am gasit topicul asta prafuit si sper sa revina la viata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate