razvanusv Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Pe ebay gasesti crash paduri pt bandit incepand de la 20 de epuroi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoiflorin Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Scuze ca nu m-am tinut de promisiune , dar am avut putina treaba ieri si nu am mai apucat sa pun poze cu farul. Salut. Nu-i bai . Inca nu sant hotarat daca il fac S sau N . Mersi . Florin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGH Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Salut baieti, Am si eu nevoie de-un cablu de ambreiaj de Bandit. Daca aveti asa ceva, dati-mi un reply sau tel :0722596905 - Bogdan Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 http://cgi.ebay.co.uk/gsf600-Bandit-clutch...=item3a53aa4bb6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGH Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Merci Macke, dar eu am nevoie de ceva urgent. Azi, maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Octombrie 26, 2009 Share Postat Octombrie 26, 2009 Merci Macke, dar eu am nevoie de ceva urgent. Azi, maine. BGH, verifica te rog: AICI AICI AICI MyMoto Cotroceni Daca tot aveai nevoie urgent, in 5 minute pe google gaseai. Deasemenea, din linkurile care le-am pus, e posibil sa gasesti in stoc cablu de ambreiaj, trebuie doar sa dai un telefon. Succesuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Deci, damage assesment, am nevoie de: un capac de baie de ulei si un stop spate ( poate pe leduri ? ). Asta daca aveti prin bucuresti. Capacul e urgent.. hai fie , nu urgent ci doar rapid... poate nu rapid dar azi maine daca fac rost de el ar fi genial. Si pentru codita, daca stiti pe undeva unde ar putea sa-mi refaca fundulet-ul tot prin bucuresti. pretty please. Dau o bere un mic si o slana. Si desenasem neste crashbaruri, ceva ca sa-l faca putin ma agresiv pe care doream sa le fac la primavara, de aceea nu le-am luat pana acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Capacul nu se gaseste foarte usor, intrucat e pricipala belea care se intalmpla la cazaturi pe dreapta Oricum, incearca chiar si la dezmembrari, am mai vazut piese . Pe ebay preturile variaza de pe la 30 lire pana la...doamne ajuta PS: ce model ai de bandit? 95-96? Sa caut sa vedem ce gasesc pe leduri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Pai m-a contactat bandit_mik si are capac stanga . Si mi-a zis ca are si codita + stop. Nu cred ca o sa mearga codita, dar sa vedem. 95-96 . Eu o sa vreau sa o dau la lipit fibra nu o codita noua ca parca e prea de tot. Modelul e 95 -96 dap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 (editat) Deci, damage assesment, am nevoie de: si un stop spate ( poate pe leduri ? ). Asta daca aveti prin bucuresti. Capacul e urgent.. hai fie , nu urgent ci doar rapid... poate nu rapid dar azi maine daca fac rost de el ar fi genial. Si pentru codita, daca stiti pe undeva unde ar putea sa-mi refaca fundulet-ul tot prin bucuresti. pretty please. becuri cu led-uri am eu in caz ca nu-ti gasesti stop complet pe led-uri (daca te intereseaza arunca un ochi pe link-ul din semnatura) iar pt codita pune si tu o poza sa vad cat e de rau ...poate te sfatuiesc cu niste fibra de sticla.... Editat Octombrie 27, 2009 de KMIHAI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Mihaita, ma gandesc daca la becurile alea pe led pe care le ai, sa le pot adapta eu ca sa-mi fac un fel de becuri suplimentare. Ce putere au ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KMIHAI Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 Mihaita, ma gandesc daca la becurile alea pe led pe care le ai, sa le pot adapta eu ca sa-mi fac un fel de becuri suplimentare. Ce putere au ? habar nu am .le-am avut puse in stop-ul clasic in locul becurilor cu filament. sunt cu doua intensitati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 (editat) intrebare (in special pt. Emppu): daca imi pun bascula si roata de B12 ce tre' sa-i mai schimb? Editat Octombrie 27, 2009 de CalinD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin_barburas Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 intrebare (in special pt. Emppu): daca imi pun bascula si roata de B12 ce tre' sa-i mai schimb? Amortizorul spate. Zic la plesneala, dar si daca nu e musai, merita schimbat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 (editat) intrebare (in special pt. Emppu): daca imi pun bascula si roata de B12 ce tre' sa-i mai schimb? eu pun furca de b12 si tu pui bascula Editat Octombrie 27, 2009 de Vishco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 eu pun furca de b12 si tu pui bascula poate incet incet ajungem sa le combinam si facem un B12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 intrebare (in special pt. Emppu): daca imi pun bascula si roata de B12 ce tre' sa-i mai schimb? Nu mai stiu daca trebe si amortizor de B12 obligatoriu pt ca io am avut amortizor de 12 inainte de bascula si janta de B12. Iti trebe si distantierele de la janta de B12, suportul de pinion si tija etrier. eu pun furca de b12 si tu pui bascula Iti trebe mult mai mult decat furca. Adica janta su discuri, ax, etriere si aripa de B12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arw357 Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 zem pics wiz zem problemz: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vishco Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 (editat) Iti trebe mult mai mult decat furca. Adica janta su discuri, ax, etriere si aripa de B12. sunt toate Editat Octombrie 27, 2009 de Vishco Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Octombrie 27, 2009 Share Postat Octombrie 27, 2009 sunt toate au venit wai? inseamna ca tre' sa dai de baut la intilnirea saptaminala a banditilor din Iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bandit_mik Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 zem pics wiz zem problemz: Din cate vad eu vei avea nevoie totusi si de carene nu doar de stop , spatele e cam franjuri .Adik locul unde se imbina cele 3 nu mai exista . Stay in touch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvanusv Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 Se prezinta cineva azi la arc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovi_zd3 Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 baieti ...am si eu o intrebare ....nu am gasit far ...defpat am gasit dar nu le pretu care imi convine ...si m-am hotarat sa iau unu nou ....intrebarea e urmatoarea ...faru de GS500 e la fel k cel de bandit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Octombrie 28, 2009 Share Postat Octombrie 28, 2009 baieti ...am si eu o intrebare ....nu am gasit far ...defpat am gasit dar nu le pretu care imi convine ...si m-am hotarat sa iau unu nou ....intrebarea e urmatoarea ...faru de GS500 e la fel k cel de bandit ? Io stiu ca da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Macke Postat Octombrie 29, 2009 Share Postat Octombrie 29, 2009 baieti ...am si eu o intrebare ....nu am gasit far ...defpat am gasit dar nu le pretu care imi convine ...si m-am hotarat sa iau unu nou ....intrebarea e urmatoarea ...faru de GS500 e la fel k cel de bandit ? http://cgi.ebay.de/Scheinwerfer-H4-C-Suzuk...=item35a42f4ec0 http://cgi.ebay.de/Suzuki-GSF-600-GN77B-Sc...=item4837b36e30 Primul e cu mult mai avantajos, si la pret si la trimis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate