Sari la conținut

Banditmania

hot_wheel
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 15,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

in sfarsit...o poza deocamdata!

pretul a fost 160, timp 8 zile, incluzand 2 zile trimis si 2 intors, weekendul mort din cauza ca duminica nu se fac livrari. altfel spus saua a fost gata vineri noate...sau sambata, dar a plecat spre mine abia luni.

post-18065-1279012406_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,

Dupa cum ziceam , am dat o tura in Grecia, Thassos. Nu aprofundam pt ca in Thassos s-a tot mers de-a lungul timpului. :)

Scurt rezumat:

Sotia/nevasta-mea s-a sucit cu cateva ore inainte de plecare ...a zis ploaie ..curbe nebunii..nu se baga ..si a venit cu masina.. :( Initial m-am enervat..mi se parea ilogic..dar se pare ca a fost mai bine asa. La cat a plouat...nu prea i-ar fi placut. Pe ea am plimbat-o pe insula.

Traseu

dus: (pe la noul punct de frontiera –Zlatograd- intre Bulgaria si Grecia)

Bucuresti –Ruse – Veliko Tarnovo – Gurkovo – Nova Zagora – Stara zagora – Dimitrovgrad – Haskovo – Kardzhali – Zlatograd - granita cu Gr, Thermes- Xhanti – Keramoti-Thassos

intors: Thassos-Keramoti-Xhanti-Thermes-Zlatograd-Kardzhali-Haskovo-Dimitrovgrad-Stara Zagora-Kazanlak-Pasul Shipka-Gabrovo-Veliko Tarnovo-Ruse-Bucuresti

Total Km: 1396, consum: 4,5l/100km (serios)

Zona Zlatograd-Xanti paradis al curbelor.

Dus: Cateva picaturi aproape de Giurgiu, cateva prin Bulgaria , Grecia ..100km ploaie torentiala, caderi de pietre si pamant de pe versanti ..nu mi-am pus costumul ..ajuns ud de sus pana jos.

Ajuns: Thassos frumos...Soare..plimbat cu barca, zacut, plaje, plimbat, baut etc ..Motoristii de pe insula fara casca, in slapi si short.

Intors:

Cazut in Xanti

..vreme buna..5km/h ..si buf..am dat motorul pe jos

nu l-am dat pe curbe, ploaie ..nebunii..si l-am dat la pas

nu am patit nimic...mobra este bine..parbizul un pic zgariat si un capac pe partea dreapta ..f putin..chiar m-am mirat..ma asteptam la oglinda, levier, capat de ghidon etc.

asa..urmeaza: ploaie vreo 300km (mi-am pus costumul ..ura), ceata + ploaie pe Shipka ..nu vedeam la jumate de metru, viziera aburita ..caprioara cu pui in mijlocul drumului, noapte, ploaie, ploaie tiruri la greu, ajuns acasa

Cam asta.

post-36594-1279018059_thumb.jpgpost-36594-1279018078_thumb.jpgpost-36594-1279018096_thumb.jpg

Mai multe poze AICI.

Link spre comentariu

Salutare talhari!

M-am intalnit cu gabi88 la benzinarie in Valeni duminica :)

Respect tot ce faceti aici pentru ca am aflat o groaza de lucruri care nici nu imi treceau prin cap

La cat mai multi talhari si fara bube.

salut , bine ai venit :laugh:

tot am fost pe cheia duminica :( :laugh:

ma intrebai de cauciucul ala si nu am apucat sa iti raspund , e pilot power , e bun pt tipul nostru de motocicleta, uneori aluneci cu el daca te dai tare , pe fata am bt016 si nu am alunecat niciodata cu el (pt ca e mai grea pe fata ...probabil )

urmatorul set de cauciucuri vor fii bt016 sau bt015

Link spre comentariu

Salutare,

Dupa cum ziceam , am dat o tura in Grecia, Thassos. Nu aprofundam pt ca in Thassos s-a tot mers de-a lungul timpului. :laugh:

toate pozele sunt facute de tine ? foarte frumos , vreau si eu pe acolo :)(

ps. ai mersu cu banditu in duba ca era prea curat ? :(

Link spre comentariu

Pozele sunt facute de mine sau nevasta. La 130km/h pe autostrada la greci pe o ploaie torentiala am spalat tot. La intoarcere s-a schimbat treaba. Ne-am umplut de noroi de sus pana jos. Dar na...am intrat in Romania.

Bah bajeti , io saptamana viitoare vreau sa plec pana la maramures cu motoru. Ploua doar miercuri si joi din cate am inteles. In afara de intretinere lant , chei si capa de ploaie ce altceva as mai putea sa mai imi asigur cu mine, sau care ar fi recomandarea voastra? Intrebarea nu isi are loc aici asa ca o sa adaug inca o chestie : La o mini revizie inainte de plecare ce recomandari aveti ? Ceva mai special pentru drum lung ma refer ceva pe care il stiti voi ca ati regretat ca nu ati facut cand ati plecat.

Eu am avut la mine:

costum de ploaie (mi-a prins f bine la intoarcere - tine ploaie/vant-)

spray uns/curatat lant (curatat, uns inainte sa plec, curatat, uns cand am ajuns + vreo 3 ungeri pe drum)

spray pana

diverse chei, surubelnita, inbusi

kit reparatie cablu ambreiaj/frana

mi-ar fi prins bine niste protectii de ploaie pt. cizme.

Link spre comentariu

Pozele sunt facute de mine sau nevasta. La 130km/h pe autostrada la greci pe o ploaie torentiala am spalat tot. La intoarcere s-a schimbat treaba. Ne-am umplut de noroi de sus pana jos. Dar na...am intrat in Romania.

Super misto pozele, alea cu pescarusii sunt mortale :)

Cel mai mult imi place poza nr. 120, e buna de wallpaper :laugh:

-In alta ordine de idei..mi s-a f**** acceleratia, are un mic joc..avea si inainte dar azi, parca a mai avansat..

Are cineva idee ce poate fi, sau daca e usor de desfacut de un mecanic mai nepriceput ca mine ?

Sau trebuie sa ma duc la un service ceva ? Sunt curios ce pret mi-ar cere ca sa-mi faca acceleratia sa mearga calumea..

-Azi nu am mai suportat murdaria de pe galerie(pamant intarit, de zici ca-i metal) si l-am luat la frecat cu Cif..

Dupa vreo 4 ore de frecat, am obtinut rezultate substantiale..Serpii au iar culoarea de sampanie, arata ca noi..Sa speram ca mos craciun va veni cu un bug spoiler(belly pan) la mine :(

Link spre comentariu

Ce reprezinta acesta?

e un sistem cu un surub de stringere, de pus in locul nucii de la capatul cablului, in caz ca se rupe. cauta pe Louis, acum e si in engleza.

-In alta ordine de idei..mi s-a f**** acceleratia, are un mic joc..avea si inainte dar azi, parca a mai avansat..

Are cineva idee ce poate fi, sau daca e usor de desfacut de un mecanic mai nepriceput ca mine ?

Sau trebuie sa ma duc la un service ceva ? Sunt curios ce pret mi-ar cere ca sa-mi faca acceleratia sa mearga calumea..

jocul de la acceleratie e normal si chiar recomandat, trebuie sa ai cel putin 2 mm, daca nu chiar mai mult. daca e totusi exagerat vezi ca ai un sistem clasic cu piulita-contrapiulita sus (la manson) si jos (la carburi). daca nu ai de unde sa ajustezi la manson, adica e dat la largime maxima tre' sa umbli jos, doar ca acolo e ceva mai greu accesibil.

Link spre comentariu

Seagull .. welcome back, super poze! Consumul este exceptional, dar nici nu ai tras de motor tare!

Editat de Macke
Link spre comentariu

e un sistem cu un surub de stringere, de pus in locul nucii de la capatul cablului, in caz ca se rupe. cauta pe Louis, acum e si in engleza.

jocul de la acceleratie e normal si chiar recomandat, trebuie sa ai cel putin 2 mm, daca nu chiar mai mult. daca e totusi exagerat vezi ca ai un sistem clasic cu piulita-contrapiulita sus (la manson) si jos (la carburi). daca nu ai de unde sa ajustezi la manson, adica e dat la largime maxima tre' sa umbli jos, doar ca acolo e ceva mai greu accesibil.

Hmm, la mine cred ca are acum cam 1 cm joc..Cand ma intorceam spre casa, pe la Moghioros, am simtit ca s-a marit dintr-o data jocul..

Deci de la manson se ajusteaza..eu ma gandeam la cablurile alea 2 de sub acceleratie..(si am observat ca se misca amandoua putin, cand accelerez, nu stiu daca e normal)

Ahh si inca ceva..vreau sa pozitionez farul sa bata mai jos, trebuie sa-l ajustez din suporti, sau din surubelul ala cu arc din partea dreapta ?!(S-a dereglat atunci cand l-am dat jos sa indrept suportul)

acum 2 luni am strans lantul, l-am masurat, avea joc de 25-35 mm..acum are cam de 40-45 mm..care o fi faza, s-a largit, sau ce ?:()

Editat de Banditrider
Link spre comentariu

Ti-a zis bine Calin. Vezi mai jos in poza. Lantul trebuie sa aiba 25-35mm joc. In principiu nu ar trebui sa atinga in bascula.

post-36594-1279055232_thumb.jpgpost-36594-1279055247_thumb.jpg

Ce reprezinta acesta?

Este vorba despre kitul ACESTA.

Seagull .. welcome back, super poze! Consumul este exceptional, dar nici nu ai tras de motor tare!

Salut Macke :(

Da, nu am tras f tare. Cum iti vine saua sub c.r? Multumit?

Link spre comentariu

Ai sa fii surprins in sensul ca mi-a coborat motorul sub fund. Adica stau foarte bine, dar imi face impresia ca am dat 2 gradatii jos din amortizor...bine-nteles ca am sa-l ridic, dar cred ca doar o gradatie.

Cea mai multumita e nevasta-mea ... si deci implicit si eu. Vom vedea la drumul de Predeal cat de bine se va simti, dar eu zic ca e un pas mare de tot!!

Link spre comentariu

Multam Alin! :(

Am avut o perioada in care m-am ocupat de grafica si fotografie. In ultimul timp am inceput sa fiu f critic cu mine si in afara de asta am ajuns la un fel de saturatie. M-am cam saturat sa tot stau cu aparatul la ochi in loc sa ma relaxez si sa-mi bucur sufletul de natura/peisaj. De data asta nici nu am facut f multe poze, iar multe din ele sunt facute de sotie. Pozele de pe picasa sun puse la rezolutie mica. Sincer nu sunt f multumit de ele. Am avut si zile mai bune. Multe au probleme cu incadrarea/nu se respecta regula treimilor/punctelor de aur (sa zicem ca este de scuzat la cele facute din barca - cu o "mana" conduceam cu alta faceam poze, tangaj, etc), altele au probleme cu balansul de alb, altele nu sunt destul de sarp (sa zicem ca-i obiectivul de vacanta 18-250), unele nu sunt focusate, unele le-am mai ametit in dorul lenii in photoshop, sunt multe de zis. Oricum ma bucur nespus ca va plac. Dar hai ca asta este forum de banditi, nu de arta fotografica. :)

Eu oricum de-abia astept sa vad cat mai multe poze cu Banditi, oricum ar fi ele.

Editat de seagull
Link spre comentariu

Man, nu-i timpul pierdut. Poate un wheelie in curba imortalizat cu un DP1. :) Parca Sigma DP1 aveai. :(

dea... oricum nu-i un aparat pt. asa ceva.

i se potriveste f bine ce spuneau unii: aparat de peisaje. obiectiv wide fara zoom, o placere. calitativ is multumit de el da' are limitele lui destul de clare.

Link spre comentariu

vroiam sa va salut !

de azi am trecut la bandit 600s si sper sa mai fie loc pt un membru in +

eu sunt cata , din bucuresti

va prezint si mobra :(

post-17217-1279136850_thumb.jpg

Link spre comentariu

vroiam sa va salut !

de azi am trecut la bandit 600s si sper sa mai fie loc pt un membru in +

eu sunt cata , din bucuresti

va prezint si mobra :(

E model 98-99 ?

La modelul kult predomina culoarea asta, un fel de albastru-verzui din cate am vazut:)

Sa-l stapanesti sanatos..ce model de bandit ai avut inainte, daca a fost model N, poti spune daca se simte diferenta la viteza ?

@seagull- Am rezolvat problema cu jocul din acceleratie..ma rog, nu eu, un prieten(cred ca tu il stii pe sica, cel cu zx9r)

Mersi pt. sfaturi..

-Am ajustat si farul cum trebuie, lantul l-am strans ca la carte..acum nu mai am ce sa fac..Dar am vazut 2-3 puncte negre pe toba, cred ca o sa frec maine toba sa fie si ea impecabila..

Link spre comentariu